merhaba
1.274 görüntülenme · 8 yanıt
yaren3000, post: 462304, member: 20924aleyküm selam ... bana mukabele okuyabilecegim bir adres yokmu bildigin yardımcı olsanselamün aleyküm kardeşim bildiğim bir adres var tabiki Hatim-Online.Community - Systematische Koran Lese (Hatim) Portal bu adresi ac allaha emanet ol kardeşim B)
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

yaren3000, post: 462311, member: 12772çok teşekkür ederim allah razı olsun
s.a kardeşim inşallah okurken banada dua edersiniz şimdiden allah kolay kılsın allaha emanet ol kardeşim :T
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR

S.a kardeşlerim ben bu siteye yeni üye oldum burda ALLAHIN İZNİYLE KURANI KERİMİ ögrenmek istiyorum bana yardımcı olurmusunuz calışıyorum iş yerinden internetten bakıpta ögrenmek istiyorum ögrenemem diyede cok korkuyorum allah rızası için yardım edin nerden başlamalıyım . şimdiden allah razı olsun.
Selamün aleyküm arkadaşlar hepinize sevgi ve saygılarımı sunarım
Ben 95 yılı izmir yatılı hafızlık kursu mezunuyum.bilgilerimi sizlere aktarmaktan gurur duyarım.sorularınızı ve mesajları bekliyorum.allah öğrenenlerden ve öğretenlerden razı olsun.
Ben 95 yılı izmir yatılı hafızlık kursu mezunuyum.bilgilerimi sizlere aktarmaktan gurur duyarım.sorularınızı ve mesajları bekliyorum.allah öğrenenlerden ve öğretenlerden razı olsun.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/21535-merhaba · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.