🔒 Genç Turkcell BEDAVA KONTÖR Dağıtıyor ( 250 Kontör )
79.747 görüntülenme · 41 yanıt
selamun aleyküm;sağolasınız eleştirilerden pay biçebilmekte erdemdir..ama acizane tavsiyem birşeyler yazarken sözün nereye gittiğini iyice düşünüp tartmanız yönündedir..ki bu hepimiz için geçerlidir..atalarımız boşuna dememişler değil mi?''iki dinle bir söyle''diye..Allaha(c.c.)emanet olun,hayırlı geceler,hakkınızı helal ediniz
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.
Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.
AMİN..
Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.
AMİN..
aşkarben üye oldum ama herhangi bir ileti gelmedi bu konuda yardımcı olurmusunuz
selamun aleyküm kardeşim. daha önce de belirtmiştim. bu kampanyalar kısa süreli oluyor biliyorsunuz. sanırım kampanya bitmiştir, 1 ayı geçti çünkü. selam ve dua ile..
ben batmanlı rıdvan
ben batmanlı rıdvan
bana hala mesaj gelmdi.ne zaman gelcek acaba. bana bildirirseniz sevinirim:gulegule
ben batmanlı rıdvan
bana hala mesaj gelmdi.ne zaman gelcek acaba. bana bildirirseniz sevinirim:gulegule
:Gne yabıyorum ne cawablıyorum bılmıyorum ama yane anlacınaz burda yenıyım neyse dıcek bıseyım yok ama buraya uye olmanın daha ne gıbı bı yararları war bılmek ısterım anladıma gore guzel bı sıte ama bana bırı yardımcı olsa daha cok sewınırım hebınız aeo selam we dua ıle :]
Selamun Aleyküm Kardeşim Hoş Geldin Siteye Elimizden Geldiği Kadar Yardimci Olmaya çalişalim
Selam Ve Dua Ile Aeol B)
Selam Ve Dua Ile Aeol B)
“
Aşksız yaşama ki ölmeyesin. Bari aşk yolunda öl ki, ebedî hayata kavuşasın!
”selamunaleyküm kardeşlerim ben bedva kontör için kayıt doldurdumda gelmedi bana
yardımcı olursanız sevinirim hakkınızı helal edin.
yardımcı olursanız sevinirim hakkınızı helal edin.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/21530-genc-turkcell-bedava-kontor-dagitiyor-250-kontor · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.