Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.
AMİN..
5.703 görüntülenme · 68 yanıt
KAAN ERDEM, post: 466304, member: 25977:Ksen bu forumun gül'üsün....
aska mecnunSelamünaleyküm...
Siz bu forumu forum yapanlarsınız, Siz bu forumun sadakatte, sevgide, pylaşımda baki olan kardeşlerisiniz, siz bu formun en güzide sakinlerisiniz, siz bu forumun sevdalılarısınız, :H
Not: Oyun değil bunlar gerçek!
Herşeya rağmen yaşamaya devam. :evet
Fii emanillah
✦ Mübarek Üye
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
✦ Mübarek Üye
RECEB-I KAMER
selamun aleyküm vay sağolasınız abim..evet sitemizde güller çok maşallah..teşekkür ederim sağolasınız abi..Allaha(c.c.)emanet olunuz,selamun aleyküm..siz bu formun ''YANGINDA İLK KURTARILACAKLAR''ı arasındasınız:K:K
✦ Mübarek Üye
tan_vakti, post: 466992, member: 57968Sen bu forumun iyi bir şeyisin (şey in ne oldugunu sormayın iyi bir şey sonuçta):)
✦ Mübarek Üye
tan_vakti, post: 467000, member: 16903aslında başkasınaydı çünkü tanımadığımdan aklıma bu kelime geldi:A size deee siz bu forumun geçmiş zamanlarından günümüze gelen kalıcı üyelerdensiniz.
Resul_Acersen bu formun en güzel ahlaklısısın
aska mecnunAleykümselam....
ALLAH c.c. razı olsun kardeşim beni şımartıyorsun yerimin bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum ALLAH c.c. Muhabbetullaha nail eylesin inşALLAH.. İlgin, alakan ve sevgin için teşekkür ederim rabbim rızasına eren kullarından olmayı nasip eylesin sana, bana, ve ümmeti muhammed'e kalbimin en içten dilekleriyle selam eder seni ALLAH c.c. emanet ederim. selam ve dua ile kal fii emanillah
Not: Bana sorulsa yangından ne kaçırırsın ilk diye canımı derdim. bildim ki canın kadar değeri olan biriymişim nazarında.. O halde sende şunu bil canın yarası; ilk sorsalar bana yaran için hanli melhem istersin diye, bırakın kalsın yarasız yürek olurmu derdim herhalde. :A:A
✦ Mübarek Üye
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
nigdeliMaşaAllah BarekAllah. B)
Nazar değmesin. Rabb'im c.c daim eylesin bu güzel muhabbetinizi ve kardeşliğinizi.
selamun aleyküm. Fi emanillah
RECEB-I KAMER, post: 467223, member: 23787VE ALEYKÜMSELAM,SELAMUN ALEYKÜM NİĞDELİ KARDEŞİM;
sağolasınız Rabbim razı olsun güzel temenni ve dualarınız için..
siz bu formun çok faydalı,iyi niyetli,gönlü güzel ve daimi üyelerindensiniz..paylaştığınız formlarla bizlere şevk,bilgi ve PEYGAMBER(s.a.v.)sevgisi de aktarıyorsunuz..Rabbim sizlerden ebeden razı olsun kardeşim..elinize,emeğinize sağlık..iyi ki bu siteye üye olmuşum diyorum..çünkü böyle bir zamanda bu uhuvveti ve bu güzel ortamı bulmak kolay değil muhakkak..Allah(c.c.)rızası için birşeyler paylaşmak,kardeşlik bağlarını canlandırmak adına çok güzel adımlar atılıyor burada..Rabbim emeği geçen tüm kardeşlerimizden razı olsun..inşaAllah cennet bahçelerinde efendimize(s.a.v.)komşu eylesin bizleri..Rabbime emanet olunuz kardeşim,selamun aleyküm..hayırlı geceler
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/21473-sen-bu-forumun · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.