Ana Baba Hakki
2.911 görüntülenme · 8 yanıt
yun_us25abi ALLAH razı olsun emeğinize sağlık...hayırlı ramazanlar ,hayırlı iftarlar.....selametle
s.a. vay kardeşim gelmiş nerelaedesin ne yapıyon seni dört gözle bekliyorum kardeşim buralarda yalnız burakma sendende allah razı olsun kardeşim a.e.o.:G
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

CEVDET-71s.a. vay kardeşim gelmiş nerelaedesin ne yapıyon seni dört gözle bekliyorum kardeşim buralarda yalnız burakma sendende allah razı olsun kardeşim a.e.o.:G
ve aleykum selam abim işlerimin yoğunluğundan dolayı pek vakit ayıramıyorum,duacınım inşaALLAH selametle hayırlı iftarlar....
[medya]
yun_us25ve aleykum selam abim işlerimin yoğunluğundan dolayı pek vakit ayıramıyorum,duacınım inşaALLAH selametle hayırlı iftarlar....
selamün aleyküm kardeşim bu kadar cok calışma kendini yorma allah salık sıhat versin sizede afiyet olsun hayırlı iftarlar a.e.o.
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR

ben pek ana baba duyduğumda dayanamam eline sağlık ALLAH razı olsun
Eger bir gulumseme istiyorsaniz, gulumsemeyi ogrenin. Gulumseme hem kalbe iyi gelir, hem ruhu zarif kilar.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/21470-ana-baba-hakki · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.