Lütfen oylamaya katılın

1.329 görüntülenme · 17 yanıt

Paylaş:
coy

coy

Üye · 14 mesaj

S.A.
Bu sitede daha çok yeniyim. İlk açtığım formun böyle olması beni çok üzdü. Böyle bir hadiseyi yazmak bile çok can yakıcı. Bu hadise Gönüllerin sultanı canım Efendimizin şahsına değil tüm islam camiasına yapılmış hakarettir.

CNN de yayınlanması düşünülen Peygamber efendimizin karikatürü için oylama yapılmış. lütfen bu adrse girip oylama yapın. oylamada No'yu işaretleyip WOTE yazısını tıklamanız gerekli.

adres: CNN.com - Storm grows over Mohammad cartoons - Feb 2, 2006

ankette şöyle yazıyor:

QUICKVOTE
Should the European press have published cartoons of the Prophet Mohammad?
Yes
No
WOTE or View Results
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

haberdar ettigin için ALLAH razi olsun kardesim dedigin siteye girip no yu isaretledim ALLAH bunlari islah eylesin insallah selam ve dua ile
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
vildana

vildana

Kıdemli Üye · 122 mesaj

Allah razı olsun(c.c) böyle bir forum başlattığınız için ben daha önce oylamaya katılmıştım sayenizde tekrar katıldım.Allah(c.c) onları ıslah etsin.
kasirga

kasirga

Kıdemli Üye · 142 mesaj

pasif olarakda olsa Efendimize (s.a.v.) yapılan hakarete karşı gelmemizde vesile olduğun için Allah razı olsun kardeşim. lütfen kim bu tarz şeyleri duyarsa bizimle paylaşmakta tereddut etmesin. internette milyonlara hitap ediliyor. bizde bunları daha çok kişiye iletim. fiilen yapılan bir mücadele kadar olmasa da en azından iki tıkla tepkimizi gösterelim.
biz ona gül demişsiz, çiçeklerin en güzeli... Yaradılanların en güzeline gül demişsiz. onlarsa hakaret ediyor.. işte inanla inanmayanın farkı bu.
Yaradan dini değerlemizi koruyabilmemiz için bize akıl, güç, cesaret versin.
saygılarımla
_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

Selamün aleyküm Allah(c.c) razı olsun inşallah...
Yanlız bu oylama 1 2 ay öncede vardı
bilmiyorum ne yapmak istiyorlar siteye giriş oranınımı arttırmak istiyolar..Allah(c.c) ıslah etsin inşallah Amin.....
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
*mine*

*mine*

Üye · 11 mesaj

saol kardeşim Allah razı olsun. bu insanlar ne amaca hizmet ediyolar anlamıyorum
coy

coy

Üye · 14 mesaj

Resul_AcerSelamün aleyküm Allah(c.c) razı olsun inşallah...
Yanlız bu oylama 1 2 ay öncede vardı
bilmiyorum ne yapmak istiyorlar siteye giriş oranınımı arttırmak istiyolar..Allah(c.c) ıslah etsin inşallah Amin.....

Allah cümlemizden razı olsun. ben daha yeni öğrendim ve sizinle paylaşmak istedim. Rabbim cümlemizden razı olsun. selam ve dua ile...
leni

leni

Kıdemli Üye · 253 mesaj

ALLAH senden bin kere razı olsun kardeşim
PERCOM

PERCOM

Yeni Üye · 1 mesaj

Inşallah Allah Başlarina Yikar O Oylamayi
dolunayhilal

dolunayhilal

Kıdemli Üye · 287 mesaj

tamam kardeş oylamaya bende katıldım
FEYZAADALI

FEYZAADALI

Kıdemli Üye · 218 mesaj

Esselamun Aleyküm. Rabbim Inşaallah Oyapmak Istedikleri Kötülükleri Onlara çevirecek Onlara Firsat Vermeyecek.allah Daima Yar Ve Yardimcimiz Olsun A.e.o.
doga7838

doga7838

Üye · 17 mesaj

a.s bende oylamaya katıldım arkadaşlar
coy

coy

Üye · 14 mesaj

doga7838, post: 462007, member: 1572a.s bende oylamaya katıldım arkadaşlar

Allah Razı olsun
Bu insanları anlamak çok güç. Biraz önce kıyamet alametlerini okuyordum. Keşke onlarda okuyabilseler ve böyle çok çirkin işlerle uğraşmasalar.
Allah'a emanet olun selam ve dua ile
coy

coy

Üye · 14 mesaj

FEYZAADALI, post: 462000, member: 64602Esselamun Aleyküm. Rabbim Inşaallah Oyapmak Istedikleri Kötülükleri Onlara çevirecek Onlara Firsat Vermeyecek.allah Daima Yar Ve Yardimcimiz Olsun A.e.o.

Amin İnşallah. Allah razı olsun.
selenny

selenny

Kıdemli Üye · 358 mesaj

Allah razı olsun(c.c) böyle bir forum başlattığınız için ben daha önce oylamaya katılmıştım sayenizde tekrar katıldım.Allah(c.c) onları ıslah etsin.
coy

coy

Üye · 14 mesaj

selennyAllah razı olsun(c.c) böyle bir forum başlattığınız için ben daha önce oylamaya katılmıştım sayenizde tekrar katıldım.Allah(c.c) onları ıslah etsin.

Amin İnşallah. Allah cümlemizden razı olsun
Tugbis

Tugbis

Mübarek Üye · 679 mesaj

coyS.A.
Bu sitede daha çok yeniyim. İlk açtığım formun böyle olması beni çok üzdü. Böyle bir hadiseyi yazmak bile çok can yakıcı. Bu hadise Gönüllerin sultanı canım Efendimizin şahsına değil tüm islam camiasına yapılmış hakarettir.

CNN de yayınlanması düşünülen Peygamber efendimizin karikatürü için oylama yapılmış. lütfen bu adrse girip oylama yapın. oylamada No'yu işaretleyip WOTE yazısını tıklamanız gerekli.

adres: CNN.com - Storm grows over Mohammad cartoons - Feb 2, 2006

ankette şöyle yazıyor:

QUICKVOTE
Should the European press have published cartoons of the Prophet Mohammad?
Yes
No
WOTE or View Results

Allah razi olsun paylasiminiz icin hemen hayir dedim !!!!
meltem

meltem

Mübarek Üye · 1.782 mesaj

Allah kötülere fırsat vermesin inşallah...
"Aç açabildiğin kadar sineni ummanlar gibi olsun...
İnançla geril ve insana saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka
duymadığın mahzun bir gönül... "
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.