Photoshop ile yaptığım resimler...
5.385 görüntülenme · 42 yanıt
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
kardeşim çok güzel çalışmalar bir öncekini masaüstü olarak kullanıyorum...siz benim adımın üstüne tıklayın...orada wep sitesine yönlendir var...oradan ulaşabilirsiniz...selametle kardeşim....
Mohaçve aleküm selam... kardeşim...
Hobi olarak photoshop bir şeyler yapmaya çalışırım işte...
Siteniz adını verirseniz İNŞAALLAH... Teklifinizden dolayıda Sağolun... Teşekkür ederim.. ALLAH a emanet olun...
Diğer Kardeşlerimden de ALLAH razı olsun...
Başka bir çalışmam
KAAN ERDEMkardeşim çok güzel çalışmalar bir öncekini masaüstü olarak kullanıyorum...siz benim adımın üstüne tıklayın...orada wep sitesine yönlendir var...oradan ulaşabilirsiniz...selametle kardeşim....
Kaan erdem kardeşim... Üye oldum... Çektiğim fotografları İNŞAALLAH orada paylaşırım...
ALLAH a emanet olun...
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
:B hoş geldiniz kardeşim...gördüm ve çok memnun oldum...siz gibi değerli kardeşimizi güzel çalışmları ile aramızda görmek çok güzel...umarım sizde memnun kalırsınız...selametle...çalışmalrınız gerçekten çok güzel...emeğinize yüreğinize sağlık.....:G
MohaçKaan erdem kardeşim... Üye oldum... Çektiğim fotografları İNŞAALLAH orada paylaşırım...
ALLAH a emanet olun...
çok harika çalışmalar,,
tebrikler................kaydettim, teşekkürler...
helal ediniz...
ALLAHA EMANET OLUNUZ
tebrikler................kaydettim, teşekkürler...
helal ediniz...
ALLAHA EMANET OLUNUZ
kardes eline koluna saglık Allah şahidimdir gordugum gıbı masaustu yaptım...
devaını beklıyoruz inşallah.amin.
kardes eline koluna saglık Allah şahidimdir gordugum gıbı masaustu yaptım...
devaını beklıyoruz inşallah.amin.
IMAN BIR OKYANUS KADAR BUYUK VE BIR O KADAR DA DERIN OLANIDIR.
Cümlenizden ALLAH razı olsun... Dualarınıza bi mukabele... Şu an resim yapmaya pek vaktim yok gibi... Daha önce yaptıklarımı yayınlıyorum... Beğendiğinize memnun oldum... Amacım islami medya metaryallerini internette bir nebzede olsun çoğaltmak...
Cümleniz ALLAH c.c. ne emanet olunuz...
Cümleniz ALLAH c.c. ne emanet olunuz...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/21373-photoshop-ile-yaptigim-resimler · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.