Hayırlı Eş..

3.619 görüntülenme · 31 yanıt

Paylaş:
Naksibendi

Naksibendi

Mübarek Üye · 1.946 mesaj

Yaşlı bir bey, sabah erken evinden çıkmış, yolda ilerlerken, bir bisikletlinin çarpmasıyla yere yuvarlanmış ve hafif yaralanmış.
Sokaktan geçenler yaşlı beyi hemen en yakın sağlık birimine ulaştırmışlar.Hemşireler, önce pansuman yapmışlar ve

‘biraz beklemesini ve röntgen çekerek her hangi bir kırık veya çatlak olup olmadığını inceleyeceklerini’ söylemişler.

Yaşlı bey huzursuzlanmış; “acelesi olduğunu, röntgen istemediğini” söylemiş. Hemşireler merakla acelesinin nedenini sormuşlar.

“Eşim huzur evinde kalıyor. Her sabah birlikte kahvaltı etmeye giderim, gecikmek istemiyorum” demiş.

“Eşinize haber iletir gecikeceğinizi söyleriz” deyince.
Yaşlı adam üzgün bir ifade ile “Ne yazık ki karım Alzheimer hastası hiç bir şey anlamıyor, hatta benim kim olduğumu dahi bilmiyor” demiş.Hemşireler hayretle

“Madem sizin kim olduğunuzu bilmiyor neden hergünonunla kahvaltı yapmak için koşuşturuyorsunuz?” diye sormuşlar.

Adam buruk bir sesle

“Ama ben onun kim olduğunu biliyorum” demiş
erhunakarsu

erhunakarsu

Kıdemli Üye · 190 mesaj

ALLAH(C.C) razı olsun.
sadakatın bölesi..
cennet_agaci

cennet_agaci

Mübarek Üye · 2.468 mesaj

selamün aleyküm Allh(c.c) razı olsun selam ve dua ile inş ...B)
Naksibendi

Naksibendi

erhunakarsu, post: 459994, member: 64445ALLAH(C.C) razı olsun.
sadakatın bölesi..

Ecmain inşaAllah.Yaptığımız herşeyde zaten tek düşüncemiz O'nun rızası değilmidir ki ? Duayla kalınız.
seher vakit

seher vakit

Mübarek Üye · 1.103 mesaj

NaksibendiYaşlı bir bey, sabah erken evinden çıkmış, yolda ilerlerken, bir bisikletlinin çarpmasıyla yere yuvarlanmış ve hafif yaralanmış.
Sokaktan geçenler yaşlı beyi hemen en yakın sağlık birimine ulaştırmışlar.Hemşireler, önce pansuman yapmışlar ve

‘biraz beklemesini ve röntgen çekerek her hangi bir kırık veya çatlak olup olmadığını inceleyeceklerini’ söylemişler.

Yaşlı bey huzursuzlanmış; “acelesi olduğunu, röntgen istemediğini” söylemiş. Hemşireler merakla acelesinin nedenini sormuşlar.

“Eşim huzur evinde kalıyor. Her sabah birlikte kahvaltı etmeye giderim, gecikmek istemiyorum” demiş.

“Eşinize haber iletir gecikeceğinizi söyleriz” deyince.
Yaşlı adam üzgün bir ifade ile “Ne yazık ki karım Alzheimer hastası hiç bir şey anlamıyor, hatta benim kim olduğumu dahi bilmiyor” demiş.Hemşireler hayretle

“Madem sizin kim olduğunuzu bilmiyor neden hergünonunla kahvaltı yapmak için koşuşturuyorsunuz?” diye sormuşlar.

Adam buruk bir sesle

“Ama ben onun kim olduğunu biliyorum” demiş

ALLAH RAZI OLSUN KARDESIM EMEGINIZE SAGLIK
Arzu_76

Arzu_76

Yeni Üye · 0 mesaj

ALLAH (cc) RAZI OLSUN EMEĞİNİZE SAĞLIK
monece

monece

Kıdemli Üye · 196 mesaj

çok güzel önemli olan gerçekten onun kim olduğunu bilmek
nigdeli

nigdeli

Mübarek Üye · 4.908 mesaj

Paylaşımınız çok güzeldi gerçekten.Mevla razı olsun..

Selamun aleyküm
mustafa_xtar

mustafa_xtar

Mübarek Üye · 5.606 mesaj

çok hoş bi yazıydı Allah razı olsun kardeşim

Türksat 3/A Frekans: 12729

Sembol Rate: 30000 Polarizasyon: Vertical Fec: 5/6 42º
emine364

emine364

Kıdemli Üye · 318 mesaj

emeğine sağlık çok güzel bir kıssa idi.Karşımızdaki kişilerin kim olduğunu gerçekten idrak etmek onu sevmenin en başında gelir diye düşünüyorum.
Hayırlı Ramazanlar.
kebrari

kebrari

Üye · 21 mesaj

ALLAH razı olsun..herkesin ibret alması gereken bir hikaye..RABBİM herkese hayırlısını ,dünya ve ahiret mutluluğu verecek olanı nasip etsin...............
Naksibendi

Naksibendi

Ecmain inşaAllah.Dualarınıza bin bereket.Duayla kalınız.
smmmtuba

smmmtuba

Mübarek Üye · 1.639 mesaj

Ve aleyküm selam , Hoşgeldin kardeşim :) Bu hikayeyi ilk okuduğumda nasıl etkilediyse yine aynısı oldu:A

Kilitlendim yazamıyorum Allah razı olsun B)
Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berekâtûhû vel mağfiratûhû

Ey Müslüman! "Edep nedir?" diye sorarsan, bil ki edep edepsizlerin edepsizliklerine, kabalıklarına, kötü sözlerine sabır ve tahammül etmektir.
Naksibendi

Naksibendi

smmmtubaVe aleyküm selam , Hoşgeldin kardeşim :) Bu hikayeyi ilk okuduğumda nasıl etkilediyse yine aynısı oldu:A

Kilitlendim yazamıyorum Allah razı olsun B)

Amin ,Amin.SEvinsemmi üzülsemmi bu haline bende bilemiyorum ki :) Duayla kalınız inşaaAllah
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

selamün aleyküm kardeşim eline sağlık allaha emanet ol
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

ebrar_21

ebrar_21

Üye · 40 mesaj

RABBİM bütün MUHAMMED(s.a.v) ümmetini hayırlı insanlarla karşılaştırsın,RABBİMİ seven RABBİMinde sevdiği ve onun yolundan giden insanlarla imtihan etsin AEO,HAYIRLI AKŞAMLAR...
Naksibendi

Naksibendi

ebrar_21, post: 460701, member: 64360RABBİM bütün MUHAMMED(s.a.v) ümmetini hayırlı insanlarla karşılaştırsın,RABBİMİ seven RABBİMinde sevdiği ve onun yolundan giden insanlarla imtihan etsin AEO,HAYIRLI AKŞAMLAR...

Amin inşaAllah.Duayla kalınız.Hayırlı akşamlar.
tuana_39

tuana_39

Aktif Üye · 51 mesaj

Bu güzel paylaşım için Allah sizden razı olsun. Allah bizleri herşeyin hayırlısıyla karşılaştırsın. Önemli olan karşımızdakinin ne düşündüğü değil bizim ne düşündüğümüzdür. Her zaman iyiyi, güzeli düşünmek dileğiyle selametle kalın.
firdes

firdes

Mübarek Üye · 1.974 mesaj

Esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu.
değerli niğdeli;paylaşımın mükemmel..ve ben de sonunu okuyunca bi acayip hissettim kendimi..ne güzel yaa;işte böyle düşünen ve seven insanları Rabbim cennetinde buluşturacak..ve inşallah bizler de böyle karşılıksız sevenlerden oluruz,tüm samimiyetimizle..
selam ve dualarımla...
:G :T B)B)
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."

(HAŞR SURESİ,24)
Naksibendi

Naksibendi

Ve aleyna aleyküm Selam ve Rahmetullahi Ve Berekatuhu ebeden Daimen Kesira inşaAllah.(Selam sualden mukaddemdir. Bir kimse size selam vermeden sual sormaya başlarsa ona cevap vermeyiniz.)Rabb'im Razı olsun sizlerden ve tüm ümmet-i Muhammed den .duayla kalınız.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.