hatim kampanyası
4.409 görüntülenme · 71 yanıt
Esselamun Aleyküm Kardeşim. Biraz Daha Detayli Bilgi Verirsen Seviniriz. Ne Için Okunacak Zaman Nekadar?a.e.o.
tubagünerhayırlı sabahlar biraz yavaş okuyorum ama katkım olursa çok sevinirim
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM KAÇINCI CÜZÜ ALACAKASIN YAZAR MISIN?
LÜTFEN LÜTFEN CÜZLERİ OKUYUNCA HABAER VERELİM OKUNDU DİYE SELMA VE DUA İLE...ARKADAŞLAR HADİ DAHA BİR HATİM BİLE YAPAMADIK ÇOK ÜZÜCÜ...SİTE KARDEŞLERİM YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM...
YARDIM, post: 460370, member: 62238ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM KAÇINCI CÜZÜ ALACAKASIN YAZAR MISIN?
LÜTFEN LÜTFEN CÜZLERİ OKUYUNCA HABAER VERELİM OKUNDU DİYE SELMA VE DUA İLE...ARKADAŞLAR HADİ DAHA BİR HATİM BİLE YAPAMADIK ÇOK ÜZÜCÜ...SİTE KARDEŞLERİM YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM...
bugün bana yazarsanız çok iyi olur hiç farketmez hangi cuz oldugu sen bana söyle ALLAHIN İZNİYLE BU AKŞAM BAŞLAYAYIM HAYIRLI GÜNLER
tubagüner, post: 460416, member: 58691bugün bana yazarsanız çok iyi olur hiç farketmez hangi cuz oldugu sen bana söyle ALLAHIN İZNİYLE BU AKŞAM BAŞLAYAYIM HAYIRLI GÜNLER
21.cuz benim olsun
Selamun Aleykum arkadaslar,
yeni gördüm kampanyayi. Ramazan bitene kadarmi okunacak. tam anliyamadim. bende katilmak isiyorum. ne yapamam gerek? sadece cüz mü alacam yoksa herhangi bi dua filan okuyacakmiyim. bana tam net bir sekilde anlatirsaniz seivniirim cünkü bende katilmak istiyorum.
selam ve dua ile Fikriye
yeni gördüm kampanyayi. Ramazan bitene kadarmi okunacak. tam anliyamadim. bende katilmak isiyorum. ne yapamam gerek? sadece cüz mü alacam yoksa herhangi bi dua filan okuyacakmiyim. bana tam net bir sekilde anlatirsaniz seivniirim cünkü bende katilmak istiyorum.
selam ve dua ile Fikriye
bende 24 alayım
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/21273-hatim-kampanyasi · 04.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.