Arap Atasözleri
5.168 görüntülenme · 49 yanıt
eminn_Allah razı olsun paylaşımın için arap atasözlerini okumak çokgüzel biz avrupada olan felsefecilerin ve avrupalıların sözlerini biliyoruz ve okumuşuz arap atasözünü neden okumayalımki hatırlattığın için tşk.
Rabbim sizdende razı olsun kardeşim düşünceleriniz için sağolun
okumuş olmanıza sevindim selam ve dua ile...
Allah ebeden razı olsun güzel kardeşim çok güzel bir paylaşım selam ve dua ile...
"Aç açabildiğin kadar sineni ummanlar gibi olsun...
İnançla geril ve insana saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka
duymadığın mahzun bir gönül... "
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
İnançla geril ve insana saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka
duymadığın mahzun bir gönül... "
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
aliye_aliyeselamün aleyküm canım kardeşim. Allah razı olsun sözler güzel ve ibretlikti..emeğinize sağlık..
Rahmana emanetsiniz.. baki selam ve muhabbetle inşallah B);)
Aleyküm selam canım kardeşim Rabbim sizdende razı olsun her daim inşaallah sözlerin güzel olması güzel anlamakta gizlidir;) inşaallah yüreğinize sağlık ...
Sizde güzel Yaratacıya emanetsiniz baki muhabbetle inşaallah B)
Aşkâ Mecnunالإنسانُ في التّفكير واللهُ في التّقدير .
Selamünaleyküm....
-ALLAH c.c. razı olsun paylaşımınız için teşekkür ederim çok güzel bir söz rabbim kolaylıklar nasip eylesin inşALLAH selam ve dua ile kalınız Fii emanillahi
Aleyküm selam Rabbim sizdende razı olsun inşaallah...sağolun
selam ve dua ile...
Selamün aleyküm..Allah(c.c) sevabınıza yazsın inşallah..
Allah(c.c)'ya emanet olun..Çok anlamlı sözlerdi..
Allah(c.c)'ya emanet olun..Çok anlamlı sözlerdi..
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
keltepe, post: 475387, member: 64706Allah Razi Olsun.çok Güzel Bir Paylaşim......şehitlerimiz Için Hatim Başlattim Katkilarinizi Bekliyorum.a.e.olun Dua Ile....
Rabbim sizdende razı olsun kardeşim hatimleriniz devam ediyormu?İnşaallah bakıp ilgileneceğim kardeşim selametle...B)
rüyam3Selamün Aleyküm
Emeğinize ve yüreğinize sağlık çok güzel atasözleri bunlar çok beğendim
Selametle Kal Rabbime Emanetsiniz Selametle
Aleyküm selam kardeşim Allah razı olsun.Beyenmiş olmanıza sevindim.
sizde güzel Yaradana emanetsiniz selam ve dua ile...B)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/21208-arap-atasozleri · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.