Kendi cenazenizi düşündünüz mü hiç?

2.723 görüntülenme · 16 yanıt

Paylaş:
pearly1985

pearly1985

Üye · 17 mesaj

Musalla_t...pps (1017,8 KB)
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

Selamünaleyküm kardeşim.Sanırım bir konu eklemek istediniz ama ortada bir şey yok...Selam ve dua ile kalın selametle.
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

Selamün Aleyküm,
Ben çok düşünürüm ölümü kendim içinde hayat bakalım nasıl bi ölüm beni bekliyor. İnşallah Allah(c.c.) herkese hayırlı ölümler nasip eder
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

Aleykümselam kardeşim yazınızı okuyunca bende dile getireyim.Bende en çok düşündüren ve korkutan...Acaba cenazem olacak mı,yoksa mezarım olmayacak mı,bedenim yıkanacak mı,namazım kılınacak mı.Hayırlı yada hayırsız gaflet içinde mi?

Allah cc cümle müslüman kardeşlerime hayırlı imanlı ölümler nasip etsin...

Düşünmesi bile ne acı ve kötü...Rabbim bizleri afeylesin selam ve dua ile kalın selametle kalın....

ruyam3Selamün Aleyküm,
Ben çok düşünürüm ölümü kendim içinde hayat bakalım nasıl bi ölüm beni bekliyor. İnşallah Allah(c.c.) herkese hayırlı ölümler nasip eder
firdes

firdes

Mübarek Üye · 1.974 mesaj

esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu..

AKİBETİMİZİ HAYREYLE YA RABBİ!

SON NEFESİMİZDE "EŞHEDÜENLAİLAHE İLLALLAH VEEŞHEDÜ ENNEMUHAMMEDEN ABDUHUVERESULUHU"DEMEYİ NASİP EYLE:gulegule
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."

(HAŞR SURESİ,24)
zerdali

zerdali

Kıdemli Üye · 198 mesaj

Selamün Aleyküm Ben De çok Düşünürüm ölümü Acaba Son Nefeste Iman Ile Rabbimin Huzuruna Vamak Nasib Olacakmi? Bunun Için Hayirli Ameller Işlemeyi Rabbim Cümlemize Nasip Etsin
kıvırcık fenerli

kıvırcık fenerli

Aktif Üye · 76 mesaj

Allhim Sen Cümlemize Iman üzerine Sana Gelebilmeyi Nasip Et

Amin Amin
gül29

gül29

Yeni Üye · 3 mesaj

Selamünaleyküm
Allah'ım hayırlı imanlı ölümler nasip etsin inş. cümlemize
Allah yar ve yardımcımız olsun..
MeHMeT KoÇ

MeHMeT KoÇ

Kıdemli Üye · 324 mesaj

ALLAHIM SEN BİZE KABİR AZABI GÖSTERME
b_bocek

b_bocek

Kıdemli Üye · 120 mesaj

ccok teş....
megul

megul

Yeni Üye · 1 mesaj

Eline Sağlik
Goksel_80

Goksel_80

Üye · 21 mesaj

firdesesselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu..

AKİBETİMİZİ HAYREYLE YA RABBİ!

SON NEFESİMİZDE "EŞHEDÜENLAİLAHE İLLALLAH VEEŞHEDÜ ENNEMUHAMMEDEN ABDUHUVERESULUHU"DEMEYİ NASİP EYLE:gulegule

Insaallah bunu nasip eder Rabbim cumlemize....
Bahar17

Bahar17

Yeni Üye · 2 mesaj

Nasil yasaniliyosa galiba oyle canini veriyosun. Ben o ruyamdan once dinimi takip etmiyodum dolayisiyla olumumude dusunmezdim. Ruyamda onunla ilgili oldugundan kendi olumumu gordumm ruyamda, nasil yasadiysam ozamana kdar oyle verdim canimi. Cok zordu. Allahim ruyamda gostrdigi kabir azabini bana gercekte cektirmesin insallah
ebuesad

ebuesad

Üye · 25 mesaj

Ölüm herkes için en güzel nasihattir
haticeislam

haticeislam

Kıdemli Üye · 407 mesaj

A.S ölümü düşünmek insan nasıhat bunu zaman içerisin de yapmak lazım ölümü gün 1 kere düşüm buda nefsi terbiye eder A E O
Eger bir gulumseme istiyorsaniz, gulumsemeyi ogrenin. Gulumseme hem kalbe iyi gelir, hem ruhu zarif kilar.
epinay93

epinay93

Yeni Üye · 1 mesaj

tşk ederim
(((imam_hatip)))

(((imam_hatip)))

Üye · 40 mesaj

Rabb'im ömürün hayırlı olanından versin inş.Diğer kardeşlerimin de söylediği gibi son dk mızda kelimeyi şahadet getirebilmek dileğiyle...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.