Kendi cenazenizi düşündünüz mü hiç?
2.723 görüntülenme · 16 yanıt
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
Selamünaleyküm kardeşim.Sanırım bir konu eklemek istediniz ama ortada bir şey yok...Selam ve dua ile kalın selametle.
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
Aleykümselam kardeşim yazınızı okuyunca bende dile getireyim.Bende en çok düşündüren ve korkutan...Acaba cenazem olacak mı,yoksa mezarım olmayacak mı,bedenim yıkanacak mı,namazım kılınacak mı.Hayırlı yada hayırsız gaflet içinde mi?
Allah cc cümle müslüman kardeşlerime hayırlı imanlı ölümler nasip etsin...
Düşünmesi bile ne acı ve kötü...Rabbim bizleri afeylesin selam ve dua ile kalın selametle kalın....
Allah cc cümle müslüman kardeşlerime hayırlı imanlı ölümler nasip etsin...
Düşünmesi bile ne acı ve kötü...Rabbim bizleri afeylesin selam ve dua ile kalın selametle kalın....
ruyam3Selamün Aleyküm,
Ben çok düşünürüm ölümü kendim içinde hayat bakalım nasıl bi ölüm beni bekliyor. İnşallah Allah(c.c.) herkese hayırlı ölümler nasip eder
esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu..
AKİBETİMİZİ HAYREYLE YA RABBİ!
SON NEFESİMİZDE "EŞHEDÜENLAİLAHE İLLALLAH VEEŞHEDÜ ENNEMUHAMMEDEN ABDUHUVERESULUHU"DEMEYİ NASİP EYLE:gulegule
SON NEFESİMİZDE "EŞHEDÜENLAİLAHE İLLALLAH VEEŞHEDÜ ENNEMUHAMMEDEN ABDUHUVERESULUHU"DEMEYİ NASİP EYLE:gulegule
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."
(HAŞR SURESİ,24)
firdesesselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu..
Insaallah bunu nasip eder Rabbim cumlemize....
Nasil yasaniliyosa galiba oyle canini veriyosun. Ben o ruyamdan once dinimi takip etmiyodum dolayisiyla olumumude dusunmezdim. Ruyamda onunla ilgili oldugundan kendi olumumu gordumm ruyamda, nasil yasadiysam ozamana kdar oyle verdim canimi. Cok zordu. Allahim ruyamda gostrdigi kabir azabini bana gercekte cektirmesin insallah
A.S ölümü düşünmek insan nasıhat bunu zaman içerisin de yapmak lazım ölümü gün 1 kere düşüm buda nefsi terbiye eder A E O
Eger bir gulumseme istiyorsaniz, gulumsemeyi ogrenin. Gulumseme hem kalbe iyi gelir, hem ruhu zarif kilar.
Rabb'im ömürün hayırlı olanından versin inş.Diğer kardeşlerimin de söylediği gibi son dk mızda kelimeyi şahadet getirebilmek dileğiyle...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/21142-kendi-cenazenizi-dusundunuz-mu-hic · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Hiç düşündünüz mü hayatınızı nasıl yaşıyorsunuz? Dini sohbet 1 cevap
- Hiç Düşündünüz Mü???? Dini sohbet 7 cevap
- HİÇ DÜŞÜNDÜNÜZ MÜ??? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 21 cevap
- -----hiç böyle düşündünüz mü???----- İslami Bilgi ve Kaynaklar 4 cevap
- Eyvallah kelimesinin manasını gerçek anlamıyla düşündünüz mü Dini sohbet 6 cevap
- Hiç ölümü Düşündünüz Mü ? Sesli Görüntülü Dini Sohbetler 2 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.