benim adım filistin
706 görüntülenme · 5 yanıt
Selam Aleyküm
İnşaALLAH Filistin bayraklarının gökyüzünde dalgalanacağı gün yakındır. Rabbim orada bulanan bütün müslümanlara sabır ihsan eylesin, suçsuz, günahsız, anasız babasız kalan çoçuklara yardım etsin inşaALLAH, :A:A
ve orda bulunan müslümanların kılına dokunan her zalimi Rabbim kahrettin inşaALLAHHHHHHH
KAHROLLLLLLLLL amerikaaaa

İnşaALLAH Filistin bayraklarının gökyüzünde dalgalanacağı gün yakındır. Rabbim orada bulanan bütün müslümanlara sabır ihsan eylesin, suçsuz, günahsız, anasız babasız kalan çoçuklara yardım etsin inşaALLAH, :A:A
ve orda bulunan müslümanların kılına dokunan her zalimi Rabbim kahrettin inşaALLAHHHHHHH
hasbihallSelam Aleyküm
aleykümselam kardeşim..AMİN AMİN AMİN
KAHROL AMERİKA KAHROL İSRAİL
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/21106-benim-adim-filistin · 20.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Adım Adım Sağlık Sağlık ve Yaşam 2 cevap
- Mübarek ÜÇ AYLAR'a AdıM AdıM Yaklaşırken.. Mübarek Aylar 11 cevap
- Benim bahçem…,benim hikayem ,benim kızlarım Deneme - Hikaye 29 cevap
- Benim Adım AŞK ..!! Şiirler 7 cevap
- Benim Adım Televizyon!! Şiirler 7 cevap
- ====Benim Adım Neydi Anne...! ==== Resimler 45 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.