benim adım filistin

706 görüntülenme · 5 yanıt

Paylaş:
xaisex

xaisex

Aktif Üye · 53 mesaj

s.a kardeşlerim bunu ilk izlediğimde içim acıdı.RABBİM filistindeki müslüman kardeşlerimize sabırlar versin

Mohaç

Mohaç

Aktif Üye · 57 mesaj

linki galiba yanlış yayınladınız... çünkü çıkan sayfada boykotla ilgili bir yayın çıkmıyor...
xaisex

xaisex

Aktif Üye · 53 mesaj

Mohaçlinki galiba yanlış yayınladınız... çünkü çıkan sayfada boykotla ilgili bir yayın çıkmıyor...

S.A evet kardeşim yanlış link vermişim bende ona uygun yazıyı değiştirdim çünkü öbür linki bulamadım:K
mercankonagi

mercankonagi

Yeni Üye · 2 mesaj

bekle Bizi Israil Beklediğin Her Yerde..!! Bekle Israil Beklemediğin Her Yerde..!!
hasbihall

hasbihall

Üye · 42 mesaj

Selam Aleyküm
İnşaALLAH Filistin bayraklarının gökyüzünde dalgalanacağı gün yakındır. Rabbim orada bulanan bütün müslümanlara sabır ihsan eylesin, suçsuz, günahsız, anasız babasız kalan çoçuklara yardım etsin inşaALLAH, :A:A

ve orda bulunan müslümanların kılına dokunan her zalimi Rabbim kahrettin inşaALLAHHHHHHH

KAHROLLLLLLLLL amerikaaaa
xaisex

xaisex

Aktif Üye · 53 mesaj

hasbihallSelam Aleyküm
İnşaALLAH Filistin bayraklarının gökyüzünde dalgalanacağı gün yakındır. Rabbim orada bulanan bütün müslümanlara sabır ihsan eylesin, suçsuz, günahsız, anasız babasız kalan çoçuklara yardım etsin inşaALLAH, :A:A

ve orda bulunan müslümanların kılına dokunan her zalimi Rabbim kahrettin inşaALLAHHHHHHH

KAHROLLLLLLLLL amerikaaaa

aleykümselam kardeşim..AMİN AMİN AMİN
KAHROL AMERİKA KAHROL İSRAİL
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.