Selamun Aleyküm,ben Tuba

1.728 görüntülenme · 19 yanıt

Paylaş:
smmmtuba

smmmtuba

Mübarek Üye · 1.639 mesaj

Forma girdiğimden beri çözmeye çalışmakla uğraştığım için kendimi tanıtmayı unuttum; fakat bu arada en aktif ve kıdemli arkadaşları yazdıkları doğrultusunda tanıma fırsatı buldum. Umarım sitenin adına uygun konuşma,paylaşma ve gelişme fırsatı buluruz hep birlikte. Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum. :TB):D
Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berekâtûhû vel mağfiratûhû

Ey Müslüman! "Edep nedir?" diye sorarsan, bil ki edep edepsizlerin edepsizliklerine, kabalıklarına, kötü sözlerine sabır ve tahammül etmektir.
~Elçi~

~Elçi~

Mübarek Üye · 2.893 mesaj

Aleyküm selam kardeşim hoşgeldiniz hayırlı Ramazanlar selam ve dua ile...
Yccataltepe

Yccataltepe

Yeni Üye · 1 mesaj

aleyküm selam bende yeni üye oldum.daha bilmiyorum ne nerede.Hayırlı iftarlar
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

Aleyküm Selam Kardeşim Aramiza Hoş Geldin Sefa Getirdin Hayirli Ramazanlar Allaha Emanet Ol Kardeşim
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

smmmtuba

smmmtuba

CEVDET-71Aleyküm Selam Kardeşim Aramiza Hoş Geldin Sefa Getirdin Hayirli Ramazanlar Allaha Emanet Ol Kardeşim

Çok teşekkür ederim güzel dilekler ve temennileriniz için..Hayırlı akşamlar ve iftar saatleriniz olsun inşaallah, selam ve dua ile...

Yccataltepealeyküm selam bende yeni üye oldum.daha bilmiyorum ne nerede.Hayırlı iftarlar

Ben de ilk başlarda zorlanmıştım kardeşim biraz uğraşınca aşinalık kazanırsınız inşaallah, siz de hoş geldiniz, sefalar getirdiniz, hayırlı olur inşaallah, selam ve dua ile...

zynp_rukiyeAleyküm selam kardeşim hoşgeldiniz hayırlı Ramazanlar selam ve dua ile...

Hoşbuldum :) Hayırlı iftar saatleriniz olsun inşaallah, selam ve dua ile...

Ey Müslüman! "Edep nedir?" diye sorarsan, bil ki edep edepsizlerin edepsizliklerine, kabalıklarına, kötü sözlerine sabır ve tahammül etmektir.
mesel61

mesel61

Yeni Üye · 7 mesaj

smmmtuba kardeşim foruma hoşgeldin. Keyifli vakit geçirirsin umarım. Dualarını eksik etme.Selamlar..
zabıta

zabıta

Yeni Üye · 9 mesaj

hoşgeldin kardeşim.
xaisex

xaisex

Aktif Üye · 53 mesaj

vealeykümselam kardeşim hoşgeldin aramıza s.a
erhunakarsu

erhunakarsu

Kıdemli Üye · 190 mesaj

ve aleykum selam hoşgeldiniz
cennet_agaci

cennet_agaci

Mübarek Üye · 2.468 mesaj

selamün aleyküm aramıza hoşgeldin adaşım:) inş senin için hayırlı olur...selam ve dua ile kardeşim sizede hayırlı Ramazanlar a.e.o selametle...
Bahar_58

Bahar_58

Mübarek Üye · 3.673 mesaj

smmmtubaForma girdiğimden beri çözmeye çalışmakla uğraştığım için kendimi tanıtmayı unuttum; fakat bu arada en aktif ve kıdemli arkadaşları yazdıkları doğrultusunda tanıma fırsatı buldum. Umarım sitenin adına uygun konuşma,paylaşma ve gelişme fırsatı buluruz hep birlikte. Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum. :TB):D

Sizede Hayirli Ramazanlar Hosgeldiniz
monece

monece

Kıdemli Üye · 196 mesaj

artık bende varım herkese iyi iftarlar ve şimdiden hoş bulduk
smmmtuba

smmmtuba

Bahar_58Sizede Hayirli Ramazanlar Hosgeldiniz

Hoşbuldum :) teşekkür ederim

smmmtuba

smmmtuba

zabıtahoşgeldin kardeşim.

Hoşbuldum :) teşekkür ederim

smmmtuba

smmmtuba

mesel61smmmtuba kardeşim foruma hoşgeldin. Keyifli vakit geçirirsin umarım. Dualarını eksik etme.Selamlar..

Hoşbuldum :) Hep beraber bilgilenerek, gelişerek kalkınırız inşaallah. Bu yol hepimize keyif verecektir eminim. Selam ve dua ile..

Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

Selamünaleyküm üyeliğiniz hayırlı olsun.Faydalı ve güzel paylaşımlarınızda buluşmak dileği ile selametle kalın....
smmmtuba

smmmtuba

KAAN ERDEMSelamünaleyküm üyeliğiniz hayırlı olsun.Faydalı ve güzel paylaşımlarınızda buluşmak dileği ile selametle kalın....

Ve Aleyküm Selam, inşallah.Dileklerinize katılıyorum, teşekkür ederim. Dua ve selam ile..

CENNET GULU

CENNET GULU

Mübarek Üye · 1.388 mesaj

Ve Aleyküm Selam!!!
Üyeliğiniz hayırlı ve daim olur inşaallah... Bu paylaşım platformuna inşaallah bazı site üyeleri gibi sadece yazılanlardan yararlanıp bizimle paylaşımlarda bulunmayan üyelerden olmazsınız... :K :K :K :K Ramazan ayınız mübarek olsun...
--Selam ve Dua ile...--
smmmtuba

smmmtuba

elbette

elbette

CENNET GULU
Ve Aleyküm Selam!!!
Üyeliğiniz hayırlı ve daim olur inşaallah... Bu paylaşım platformuna inşaallah bazı site üyeleri gibi sadece yazılanlardan yararlanıp bizimle paylaşımlarda bulunmayan üyelerden olmazsınız... :K :K :K :K Ramazan ayınız mübarek olsun...
--Selam ve Dua ile...--

Güzel temennilerinize teşekür ederim. Yazılanlardan faydalanıp bilgiye bilgi katmak da elbet güzel. Paylaşmaya değer bir şeyler olduğu vakit tabi ki paylaşırız. Size de hayırlı ramazanlar. Selametle...

gatar

gatar

Yeni Üye · 2 mesaj

tanisma

tanisma

selamialeykum ben bu siteye ilkdefa buaksam girdim cozmeye calsiyorum gatardan herkese saygi sevgiler
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.