Selamun Aleyküm,ben Tuba
1.728 görüntülenme · 19 yanıt
Forma girdiğimden beri çözmeye çalışmakla uğraştığım için kendimi tanıtmayı unuttum; fakat bu arada en aktif ve kıdemli arkadaşları yazdıkları doğrultusunda tanıma fırsatı buldum. Umarım sitenin adına uygun konuşma,paylaşma ve gelişme fırsatı buluruz hep birlikte. Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum. :TB):D
Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berekâtûhû vel mağfiratûhû
Ey Müslüman! "Edep nedir?" diye sorarsan, bil ki edep edepsizlerin edepsizliklerine, kabalıklarına, kötü sözlerine sabır ve tahammül etmektir.
CEVDET-71Aleyküm Selam Kardeşim Aramiza Hoş Geldin Sefa Getirdin Hayirli Ramazanlar Allaha Emanet Ol Kardeşim
Çok teşekkür ederim güzel dilekler ve temennileriniz için..Hayırlı akşamlar ve iftar saatleriniz olsun inşaallah, selam ve dua ile...
Yccataltepealeyküm selam bende yeni üye oldum.daha bilmiyorum ne nerede.Hayırlı iftarlar
Ben de ilk başlarda zorlanmıştım kardeşim biraz uğraşınca aşinalık kazanırsınız inşaallah, siz de hoş geldiniz, sefalar getirdiniz, hayırlı olur inşaallah, selam ve dua ile...
zynp_rukiyeAleyküm selam kardeşim hoşgeldiniz hayırlı Ramazanlar selam ve dua ile...
Hoşbuldum :) Hayırlı iftar saatleriniz olsun inşaallah, selam ve dua ile...
Ey Müslüman! "Edep nedir?" diye sorarsan, bil ki edep edepsizlerin edepsizliklerine, kabalıklarına, kötü sözlerine sabır ve tahammül etmektir.
selamün aleyküm aramıza hoşgeldin adaşım:) inş senin için hayırlı olur...selam ve dua ile kardeşim sizede hayırlı Ramazanlar a.e.o selametle...
smmmtubaForma girdiğimden beri çözmeye çalışmakla uğraştığım için kendimi tanıtmayı unuttum; fakat bu arada en aktif ve kıdemli arkadaşları yazdıkları doğrultusunda tanıma fırsatı buldum. Umarım sitenin adına uygun konuşma,paylaşma ve gelişme fırsatı buluruz hep birlikte. Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum. :TB):D
Sizede Hayirli Ramazanlar Hosgeldiniz
Bahar_58Sizede Hayirli Ramazanlar Hosgeldiniz
Hoşbuldum :) teşekkür ederim
zabıtahoşgeldin kardeşim.
Hoşbuldum :) teşekkür ederim
mesel61smmmtuba kardeşim foruma hoşgeldin. Keyifli vakit geçirirsin umarım. Dualarını eksik etme.Selamlar..
Hoşbuldum :) Hep beraber bilgilenerek, gelişerek kalkınırız inşaallah. Bu yol hepimize keyif verecektir eminim. Selam ve dua ile..
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
Selamünaleyküm üyeliğiniz hayırlı olsun.Faydalı ve güzel paylaşımlarınızda buluşmak dileği ile selametle kalın....
KAAN ERDEMSelamünaleyküm üyeliğiniz hayırlı olsun.Faydalı ve güzel paylaşımlarınızda buluşmak dileği ile selametle kalın....
Ve Aleyküm Selam, inşallah.Dileklerinize katılıyorum, teşekkür ederim. Dua ve selam ile..
Ve Aleyküm Selam!!!
Üyeliğiniz hayırlı ve daim olur inşaallah... Bu paylaşım platformuna inşaallah bazı site üyeleri gibi sadece yazılanlardan yararlanıp bizimle paylaşımlarda bulunmayan üyelerden olmazsınız... :K :K :K :K Ramazan ayınız mübarek olsun...
--Selam ve Dua ile...--
Üyeliğiniz hayırlı ve daim olur inşaallah... Bu paylaşım platformuna inşaallah bazı site üyeleri gibi sadece yazılanlardan yararlanıp bizimle paylaşımlarda bulunmayan üyelerden olmazsınız... :K :K :K :K Ramazan ayınız mübarek olsun...
--Selam ve Dua ile...--
elbette
elbette
Güzel temennilerinize teşekür ederim. Yazılanlardan faydalanıp bilgiye bilgi katmak da elbet güzel. Paylaşmaya değer bir şeyler olduğu vakit tabi ki paylaşırız. Size de hayırlı ramazanlar. Selametle...
elbette
CENNET GULUVe Aleyküm Selam!!!
--Selam ve Dua ile...--
Güzel temennilerinize teşekür ederim. Yazılanlardan faydalanıp bilgiye bilgi katmak da elbet güzel. Paylaşmaya değer bir şeyler olduğu vakit tabi ki paylaşırız. Size de hayırlı ramazanlar. Selametle...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/21047-selamun-aleykum-ben-tuba · 19.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Şeyhli tuba Kız Kuran Kursu Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 64 cevap
- eski şehli tuba da okuyanlar tanışalım mı Tanışma Köşesi 1 cevap
- tuba kursundan bilgi istiyorum Tanışma Köşesi 3 cevap
- Cennetteki TUBA isimli Ağaç Dini Hikayeler 5 cevap
- Selamun aleyküm ben kulyolcu Tanışma Köşesi 3 cevap
- selamun aleyküm Tanışma Köşesi 20 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.