Tıklanma rekoru kıran İLAHİ
11.714 görüntülenme · 109 yanıt
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
gonulturkeresselamun aleykum abim...bu ilahiyi hergun dinliyordum..tekrar dinlettigin icin Allah cc razi olsun...selam ve dua ile..
Kullaniyorum. Hatta Bu Vesileyle 4 Yaşindaki Yenim Islamin şartlarini öğrendi. Aklina Geldikçe <<< Hala Gunyel Islamu Açsana >>> Diyor.
7'den 70'e Herkese Hitap Ediyor Yani.
Izninizle Birde Tavsiyede Bulunmak Istiyorum. Mesut Kurtis Ten Burdah Eserinide Arkadaşlarla Paylaşa Bilirsiniz. O Da Oldukça Güzel.
çaliştiğim Için Form Açmaya Vakit Bulamiyorum.
Tekrar Allah Razi Olsun. Selam Ve Dua Ile Yaradan'a Emanet....
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
EBRARNISASelamün Aleyküm Allah Razi Olsun Kardeşim . Gerçekten çok Güzel Ve Ruha Hitap Eden Bir Eser. Bende Uzun Zamandir Telefonumda Aranma Sesi Olarak
Kullaniyorum. Hatta Bu Vesileyle 4 Yaşindaki Yenim Islamin şartlarini öğrendi. Aklina Geldikçe <<< Hala Gunyel Islamu Açsana >>> Diyor.
7'den 70'e Herkese Hitap Ediyor Yani.
Izninizle Birde Tavsiyede Bulunmak Istiyorum. Mesut Kurtis Ten Burdah Eserinide Arkadaşlarla Paylaşa Bilirsiniz. O Da Oldukça Güzel.
çaliştiğim Için Form Açmaya Vakit Bulamiyorum.
Tekrar Allah Razi Olsun. Selam Ve Dua Ile Yaradan'a Emanet....
İnançla geril ve insana saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka
duymadığın mahzun bir gönül... "
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
nur_en_nurbu ilahiyi bi çok kez dinledim hakikaten güzel Allah razı olsun selametle inşALLAH
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
meltemgerçekten çok etkileyici bir ilahi...........
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
canibobu ilahi gerçekten güzel.sanırım filistinli çocuklar söylüyor.malezyadan çıkarıyorlar albümü.lime wire den malezyalı ilahi grup yazın ya da albümlerinin ismini ya taiba.dinleyelim.dinletelim.2 yaşındaki yeğenim telefondan dinliyor.hiç ayırmıyor kulağından:)allah razı olsun.Allah bu forumu hep daimi etsin kardeşlerim.siz bu forumun güllerisiniz
Rekor kiracak kadar güzel hakikatten Maşaallah Emeğinize Sağlık
Selam dua ve muhabbetle
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
RiSaLei-NuR, post: 469372, member: 57968ALLAH (cellecellahu) Razi Olsun
Rekor kiracak kadar güzel hakikatten Maşaallah Emeğinize Sağlık
Selam dua ve muhabbetle
kasirgaES SELAMUN ALEYKUM
BU İLAYİ UZUN SÜRE ÖNCE KARDEŞİMİN TAVSİYESİ İLE DİNLEMEYE BAŞLADIM VE ÇOK BEĞENDİM (cep tetfonumun çağrı müziği yaptım)
SÜREKLİ DİNLEYE DİNLEYE EZBERLEDİM. ÇÜNKÜ BU İLAHİDE "İSLAMIN ŞARTLARI" ANLATILIYOR. DİKKATLİ DİNLERSENİZ HEMEN ANLARSINIZ.
ZATEN İLAHİNİN ADI DA BİLDİĞİM KADARIYLA "İSLAMIN ŞARTI". SADECE İSİMLERİYLE ŞARTLARI SÖYLEYİP GEÇMİYOR KISACA BİLGİ VERİYOR. BEN ARAPÇAYI BİLMİYORUM AMA DİKKATLİ DİNLERSENİZ BİR ÇOK ŞEYİ ANLIYORSUNUZ.
İNŞALLAH İSLAMİN ŞARTLARINI GEREĞİ GİBİ YERİNE GETİREBİLİRİZ.
s.a evet kardeş islamın şartlarını açıklıyo hemde hadis veriyo anlatım yapıyo
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
cennet yolcusu, post: 469486, member: 58903s.a evet kardeş islamın şartlarını açıklıyo hemde hadis veriyo anlatım yapıyo
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Resul_AcerSelamün aleyküm...Çok güzel bir ilahi dinlediğim ilahilerden..ALLAH(C.C)'YA EMANET OL ABİ..
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
hollanda.s.a., post: 469530, member: 49515S.a cok guzel olmus yureginize saglik
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
huzunlu_gurbet:evetselamunaleykum gerçekten de guzel emeginize saglik degerli kardesim ALLAH razi olsun selamletle:)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/21038-tiklanma-rekoru-kiran-ilahi · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.