Tıklanma rekoru kıran İLAHİ

11.714 görüntülenme · 109 yanıt

Paylaş:
gonulturker

gonulturker

Kıdemli Üye · 459 mesaj

esselamun aleykum abim...bu ilahiyi hergun dinliyordum..tekrar dinlettigin icin Allah cc razi olsun...selam ve dua ile..
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

aleykümselam değerli kardeşim..inan çok güzel insanın manevi duygularını çoşturuyor...selam ve dua ile klaın selametle kardeşim..size hayırlı akşamlar...bize hayırlı sabahlar olsun...selametle... :) :) :)

gonulturkeresselamun aleykum abim...bu ilahiyi hergun dinliyordum..tekrar dinlettigin icin Allah cc razi olsun...selam ve dua ile..
EBRARNISA

EBRARNISA

Mübarek Üye · 528 mesaj

Selamün Aleyküm Allah Razi Olsun Kardeşim . Gerçekten çok Güzel Ve Ruha Hitap Eden Bir Eser. Bende Uzun Zamandir Telefonumda Aranma Sesi Olarak
Kullaniyorum. Hatta Bu Vesileyle 4 Yaşindaki Yenim Islamin şartlarini öğrendi. Aklina Geldikçe <<< Hala Gunyel Islamu Açsana >>> Diyor.
7'den 70'e Herkese Hitap Ediyor Yani.
Izninizle Birde Tavsiyede Bulunmak Istiyorum. Mesut Kurtis Ten Burdah Eserinide Arkadaşlarla Paylaşa Bilirsiniz. O Da Oldukça Güzel.
çaliştiğim Için Form Açmaya Vakit Bulamiyorum.
Tekrar Allah Razi Olsun. Selam Ve Dua Ile Yaradan'a Emanet....
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam kardeşim...haklısınız...bir ara müsait olunca dediğiniz konuyuda ekleriz inşALLAH.selam ve dua ile kalın selametle..

EBRARNISASelamün Aleyküm Allah Razi Olsun Kardeşim . Gerçekten çok Güzel Ve Ruha Hitap Eden Bir Eser. Bende Uzun Zamandir Telefonumda Aranma Sesi Olarak
Kullaniyorum. Hatta Bu Vesileyle 4 Yaşindaki Yenim Islamin şartlarini öğrendi. Aklina Geldikçe <<< Hala Gunyel Islamu Açsana >>> Diyor.
7'den 70'e Herkese Hitap Ediyor Yani.
Izninizle Birde Tavsiyede Bulunmak Istiyorum. Mesut Kurtis Ten Burdah Eserinide Arkadaşlarla Paylaşa Bilirsiniz. O Da Oldukça Güzel.
çaliştiğim Için Form Açmaya Vakit Bulamiyorum.
Tekrar Allah Razi Olsun. Selam Ve Dua Ile Yaradan'a Emanet....
nur_en_nur

nur_en_nur

Üye · 28 mesaj

bu ilahiyi bi çok kez dinledim hakikaten güzel Allah razı olsun selametle inşALLAH
meltem

meltem

Mübarek Üye · 1.782 mesaj

gerçekten çok etkileyici bir ilahi...........
"Aç açabildiğin kadar sineni ummanlar gibi olsun...
İnançla geril ve insana saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka
duymadığın mahzun bir gönül... "
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

sizede selametle.

nur_en_nurbu ilahiyi bi çok kez dinledim hakikaten güzel Allah razı olsun selametle inşALLAH
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

insanın manevi duyguları etlileyen bir ilahi...selametle kalın...

meltemgerçekten çok etkileyici bir ilahi...........
islam_güneşi

islam_güneşi

Kıdemli Üye · 366 mesaj

bu ilahi gerçekten güzel.sanırım filistinli çocuklar söylüyor.malezyadan çıkarıyorlar albümü.lime wire den malezyalı ilahi grup yazın ya da albümlerinin ismini ya taiba.dinleyelim.dinletelim.2 yaşındaki yeğenim telefondan dinliyor.hiç ayırmıyor kulağından:)allah razı olsun.Allah bu forumu hep daimi etsin kardeşlerim.siz bu forumun güllerisiniz
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

evet haklısın kardeşim.ben sürekli dinliyoru...demekki bu forumun gülleriyiz :) selam ve dua ile kalın ALLAH cc emanet olun selametle...

canibobu ilahi gerçekten güzel.sanırım filistinli çocuklar söylüyor.malezyadan çıkarıyorlar albümü.lime wire den malezyalı ilahi grup yazın ya da albümlerinin ismini ya taiba.dinleyelim.dinletelim.2 yaşındaki yeğenim telefondan dinliyor.hiç ayırmıyor kulağından:)allah razı olsun.Allah bu forumu hep daimi etsin kardeşlerim.siz bu forumun güllerisiniz
RiSaLei-NuR

RiSaLei-NuR

Kıdemli Üye · 301 mesaj

ALLAH (cellecellahu) Razi Olsun
Rekor kiracak kadar güzel hakikatten Maşaallah Emeğinize Sağlık

Selam dua ve muhabbetle
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

sizde selametle kalın....

RiSaLei-NuR, post: 469372, member: 57968ALLAH (cellecellahu) Razi Olsun
Rekor kiracak kadar güzel hakikatten Maşaallah Emeğinize Sağlık

Selam dua ve muhabbetle
cennet yolcusu

cennet yolcusu

Mübarek Üye · 1.177 mesaj

kasirgaES SELAMUN ALEYKUM

BU İLAYİ UZUN SÜRE ÖNCE KARDEŞİMİN TAVSİYESİ İLE DİNLEMEYE BAŞLADIM VE ÇOK BEĞENDİM (cep tetfonumun çağrı müziği yaptım)

SÜREKLİ DİNLEYE DİNLEYE EZBERLEDİM. ÇÜNKÜ BU İLAHİDE "İSLAMIN ŞARTLARI" ANLATILIYOR. DİKKATLİ DİNLERSENİZ HEMEN ANLARSINIZ.
ZATEN İLAHİNİN ADI DA BİLDİĞİM KADARIYLA "İSLAMIN ŞARTI". SADECE İSİMLERİYLE ŞARTLARI SÖYLEYİP GEÇMİYOR KISACA BİLGİ VERİYOR. BEN ARAPÇAYI BİLMİYORUM AMA DİKKATLİ DİNLERSENİZ BİR ÇOK ŞEYİ ANLIYORSUNUZ.

İNŞALLAH İSLAMİN ŞARTLARINI GEREĞİ GİBİ YERİNE GETİREBİLİRİZ.

s.a evet kardeş islamın şartlarını açıklıyo hemde hadis veriyo anlatım yapıyo
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam bilgileriniz için..t.ederim..

cennet yolcusu, post: 469486, member: 58903s.a evet kardeş islamın şartlarını açıklıyo hemde hadis veriyo anlatım yapıyo
_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

Selamün aleyküm...Çok güzel bir ilahi dinlediğim ilahilerden..ALLAH(C.C)'YA EMANET OL ABİ..
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam kardeşim..sende selam ve dua ile kal selametle...

Resul_AcerSelamün aleyküm...Çok güzel bir ilahi dinlediğim ilahilerden..ALLAH(C.C)'YA EMANET OL ABİ..
hollanda.s.a.

hollanda.s.a.

Yeni Üye · 1 mesaj

S.a cok guzel olmus yureginize saglik
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam selametle kalın...

hollanda.s.a., post: 469530, member: 49515S.a cok guzel olmus yureginize saglik
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

:evetselamunaleykum gerçekten de guzel emeginize saglik degerli kardesim ALLAH razi olsun selamletle:)
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam sizede selam ve dua ile kalın selametle...

huzunlu_gurbet:evetselamunaleykum gerçekten de guzel emeginize saglik degerli kardesim ALLAH razi olsun selamletle:)
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.