hacker kardeslerime duyurulur

2.188 görüntülenme · 14 yanıt

Paylaş:
josef46

josef46

Yeni Üye · 1 mesaj

sevgili arkadaslarim ben siteye yeni uye olan bir kardesinizim bugun nette dolasirken son derece sapikca ve hadsizce bir sitenin dinimize ve peygamberimize yonelik saldirilarini gordum hemde turkce olarak.bu tur rezil davranislari onlarin metoduyla sitelerini imha edecek bir babayigit hack arkadsim yokmu aramizda umarim cagrimi gorebilirsiniz keske benim bilgim dahilinde olabilse yoksa onlari perisan ederdimsitelerini kafalarina gecirirdim eger boyle bir kardesim varsa benimle irtibat kursun simdiden ilginizi bekliyorumbu konuyu lutfen ciddiye alin.bunlara birilerinin dur demesi öazim
kıvırcık fenerli

kıvırcık fenerli

Aktif Üye · 76 mesaj

Selamun Aleykum Kardeş Sen Bana O Adilerin Yaptiği Sitnin Adini Söyle
Benim Hacker Arkadaşlarim Onu Hallederler Ins.
turkpars

turkpars

Üye · 16 mesaj

Selam ün Aleyküm

Selam ün Aleyküm

kardeşim sitenin adını alabilirmiyım hallederiz insallah
ALLAH A EMANET TÜRKPARS
byfelaket

byfelaket

Üye · 13 mesaj

istediğin kadarhackle eleman yeni bi site açar yeniden açar o konuları. en iyisi kökten temizlemek onları

pfff çok mu gaddarca oldu :S
dolunayhilal

dolunayhilal

Kıdemli Üye · 287 mesaj

Seninle Nasil Irtibat Kurabilirim Beni Arkadaşim Var O Halleder Hacker
bawer

bawer

Üye · 10 mesaj

Es Selamun Aleykum Kardeşler...

Dediğiniz Sitelerin İcabına Bıkılıyor siz Rahat Olsun...

Hacker Sitelerine Bakın MiLiTaN Nici Benim...

Siz Rahat Olun Gereken Yapılıyor...

Es Selamun Aleykum...
Rayyan_

Rayyan_

Üye · 32 mesaj

inşl yapılır gereken...........
AYNALI23

AYNALI23

Üye · 15 mesaj

kardeşim sıkma canını malum sınav dünyası iyi insanda olucak kötüde olucak din düşmanı da olucak dini sevende olucak biz sıkmayalım canımızı bizler daha ılımlı yaklaşmalıyızki bizi örnek alsınlar selam ve dua ile
AdiL KraL_29

AdiL KraL_29

Yeni Üye · 2 mesaj

BUNLAR HER ZAMAN OLDU VE OLACAK SIKMAYIN CANINIZI.YETERKİ LİŞİLİKLİ MUSLUMANLAR OLALIM.OZELLIKLE DE GENCLER...unutmayın "küçük ınsanlardan buyuk(haddini aşan)soz ve işler cıkması dogaldır"
merdiven

merdiven

Kıdemli Üye · 239 mesaj

ADİL KRAL BU SÖZÜ ÇOK BEĞENDİM BRAVO.... .konuşmak ihtiyaç olabilir ama susmak bir sanattır.Erdem başka bir şeydir ,kendine saygısı olmayanlardan saygı beklemek hata olur HAVLAYAN KÖPEK ISIRMAZ
turkpars

turkpars

Üye · 16 mesaj

gardaşş sen ver hele adresi biz patlatalım o bir daha açarsa onuda bulur hallederiz allah ın izniyle onlar yapmaktan bıksalarda biz yıkmaktan bıkmayız allah yardımcınız olsun
ALLAH A EMANET TÜRKPARS
tuts@k

tuts@k

Kıdemli Üye · 124 mesaj

yeni üye haber verdi gitti gidis o gidis..

sitenin adressini neden vermiyor acaba :?
turkpars

turkpars

Üye · 16 mesaj

düzen yapıyoo demek ki
arkadaşlar sorunu olan solesin yapabilirsek ne mutlu elimizden geleni yaparız çok şükür imkanımız var allah a emanet olun TÜRKPARS
ALLAH A EMANET TÜRKPARS
moslem_omer

moslem_omer

Üye · 35 mesaj

esselamu aleykum. web site Hack'leyemiyorum ama. bomba yapmasını biliyorum.ALLAH ' a emanet olun
hacker97

hacker97

Üye · 17 mesaj

sitenin adı ne acaba elimden geleni yapıyım
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.