hacker kardeslerime duyurulur
2.188 görüntülenme · 14 yanıt
sevgili arkadaslarim ben siteye yeni uye olan bir kardesinizim bugun nette dolasirken son derece sapikca ve hadsizce bir sitenin dinimize ve peygamberimize yonelik saldirilarini gordum hemde turkce olarak.bu tur rezil davranislari onlarin metoduyla sitelerini imha edecek bir babayigit hack arkadsim yokmu aramizda umarim cagrimi gorebilirsiniz keske benim bilgim dahilinde olabilse yoksa onlari perisan ederdimsitelerini kafalarina gecirirdim eger boyle bir kardesim varsa benimle irtibat kursun simdiden ilginizi bekliyorumbu konuyu lutfen ciddiye alin.bunlara birilerinin dur demesi öazim
Selamun Aleykum Kardeş Sen Bana O Adilerin Yaptiği Sitnin Adini Söyle
Benim Hacker Arkadaşlarim Onu Hallederler Ins.
Benim Hacker Arkadaşlarim Onu Hallederler Ins.
BUNLAR HER ZAMAN OLDU VE OLACAK SIKMAYIN CANINIZI.YETERKİ LİŞİLİKLİ MUSLUMANLAR OLALIM.OZELLIKLE DE GENCLER...unutmayın "küçük ınsanlardan buyuk(haddini aşan)soz ve işler cıkması dogaldır"
esselamu aleykum. web site Hack'leyemiyorum ama. bomba yapmasını biliyorum.ALLAH ' a emanet olun
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/21027-hacker-kardeslerime-duyurulur · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- ankarada oturanlara duyurulur Boykot 11 cevap
- Bursada ikamet etmekte olan tüm dostlarımıza duyurulur.. Tanışma Köşesi 12 cevap
- Taşfırın Erkeklere Duyurulur ! Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 10 cevap
- Türk hacker'lar ABD askeri sunucularına sızdı Bilim ve Teknoloji Haberleri 6 cevap
- microsoft'u delirten hacker Bilim ve Teknoloji Haberleri 1 cevap
- APO Ateisttir, Herkese Duyurulur!... Genel Konular 14 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.