Genel Yönetim Duyurusu 5. Bölüm
13.653 görüntülenme · 37 yanıt
Y.e.K.Mellerinize sağlık çok güzel olmuş site selametle...A.E.O
ALLAH RAZI OLSUN SITE COK GÜZEL..
Erkan 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 136
- Ödül
- 93
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 760 mesaj
YENIDEN DOGUSaçmış olduğunuz konulara ve cevaplamış olduğunuz bölümlere ulaşabilmeniz için kullanıcı isminiz altında ki "Toplam Konuları:" , "Toplam Mesajları" linkine tıklayarak ulaşabilirsiniz veya Arama kısmına tıklayarak arama yapmak istediğiniz kelimeyi girerek sonuca ulaşabilirsiniz. toplam konuları toplam mesajları diye bir yazı göremiyorum arama kısmına kelime yazarak bulmak uzun iş
Forum bölümünde ki bulunan herhangi bir konuya yazmış olduğunuz cevap sonrası, Üye adınızın altındaki kısımdan "Toplam Konular" ve "Toplam Mesajlar" şeklinde iki bölüm göreceksiniz. O yerlere tıklayarak mesaj veya konulara ulaşabilirsiniz.
ErkanForum bölümünde ki bulunan herhangi bir konuya yazmış olduğunuz cevap sonrası, Üye adınızın altındaki kısımdan "Toplam Konular" ve "Toplam Mesajlar" şeklinde iki bölüm göreceksiniz. O yerlere tıklayarak mesaj veya konulara ulaşabilirsiniz.
selamun aleyküm kardeşim.ben üye adımın altında "Toplam Konular" ve "Toplam Mesajlar" gibi bölümler göremiyorum. sebebi nedir?
Erkan 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 136
- Ödül
- 93
nigdeliselamun aleyküm kardeşim.ben üye adımın altında "Toplam Konular" ve "Toplam Mesajlar" gibi bölümler göremiyorum. sebebi nedir?
Resim ile ifade edilecek olursa, aşağıdaki gibi gösterilebilir.
ErkanResim ile ifade edilecek olursa, aşağıdaki gibi gösterilebilir.
daha farklı bir bölüm olduğun sanmıştım ben. bunları görüyordum. toplam konu başlıklarına ulaşmada da buranın kullanıldığını yeni öğrendim. Allah razı olsun..
Erkan 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 136
- Ödül
- 93
nigdelidaha farklı bir bölüm olduğun sanmıştım ben. bunları görüyordum. toplam konu başlıklarına ulaşmada da buranın kullanıldığını yeni öğrendim. Allah razı olsun..
Amin, cümlemizden inşaAllah.
Teşekkür Ederiz..
esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu..
tüm üyelerin avatarları mehmetçik olmuş...çok güzel..duyarlılığınızın bi yansıması inşallah..ve ekranın sol üst kenarındaki bayrak ta çok yakışmış...ekranı hareket ettirdikçe o da hareketleniyor..sitemizde askerlerimizi heran hatırlatıcı bi yenilik var...:evetdeğerli site yöneticimize ve emeği geçen herkese :T
selam ve dualarımla..
siteye ben yeni girdiğim için eski halini bilmiyorum yabancılık çekenler vardır elbette ancak bu haliyle aliştığınızda daha çok memnun kalacağınıza eminim çünki bu şuanda en çok tasvip gören sahife tarzıdır...
çalışmalarından dolayı emeği geçen herkese saygılar sunarım Mevlateala razı olsun...
nazrlardan ve kem gözlerden muhafaza buyursun..................amin...........s.a......
ERKAN arkadaşımız vb sine yeni eklemeler yapıyo sırf siteyi daha aktif olarak daha iyi bir hizmetsunabilmek için bende site yönettim kolay iş deil
bu aynı zamanda webmaster(hosting)in yani: bu siteye baglanmanızı saglayan sunucununda iyi olması gerekir...
sitedeki üyelerin artması nedeniyle belki yavaşlama hatta baglantı problemleri olabilir. her sitede oıldugu gibi umarım bunlar düzelir..
ERKAN arkadaşımızada kolay gelsin diyorum....
fikrimce yeni bir postbit yapmanızı tavsiye ederim...teşekkür hacki olursa fena olmaz diye düşünüyorum
neyse emeğin ve calışman için saol ERKAN kardeşim iyi çalışmalar
a.e.olun selametle
adminin dikkatine
s.a. admin kardeşim.her ne kadar bu sitenin eski halini bilmesem ve sizinde belirttiğiniz gibi sitenin yeni yüzü münasebeti ile bazı eksiklikler olabilir.! lakin ben siteye özellikle forum'a girdiğimde veya herhangi bir konuyu açtığımda çok geç açılıyor sadece bu site diyorum çünkü başka sitelerde bu sorunu yaşamıyorum .inşallah bu uyarımı dikkate alırsınız en azından bu durumdan dolayı yeni üye olan veya olmaya meilli kardeşlerimizi vazgeçirmesin.Allaha emanet olunuz.
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.430
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.060 mesaj
Selam ve dua ile allah'a emanet olun..
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/20940-genel-yonetim-duyurusu-5-bolum · 23.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Genel Yönetim Duyurusu 11. Bölüm Yönetim Duyuruları 13 cevap
- Genel Yönetim Duyurusu 3. Bölüm Yönetim Duyuruları 35 cevap
- Genel Yönetim Duyurusu 10. Bölüm Yönetim Duyuruları 14 cevap
- Genel Yönetim Duyurusu 16. Bölüm Yönetim Duyuruları 20 cevap
- Genel Yönetim Duyurusu 2. Bölüm Yönetim Duyuruları 37 cevap
- Genel Yönetim Duyurusu 9. Bölüm Yönetim Duyuruları 18 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.