Arzu_76
Yeni Üye · 0 mesaj
3.573 görüntülenme · 36 yanıt
Arzu_76
Yeni Üye · 0 mesaj
ekremeeeçok güzel olmuş hafize kardeş ama sanırım sana anne diyorlar hafize anne
hafizeEkreme kardeş olmaya biraz fazla büyüğüm en iyisi anne olmak :evet
aslında aranıza girmem bile belki ayıp oluyor ama bu siteyi ve dini konuları sevdiğim için bırakamıyorum :A
kibaraggul, post: 478533, member: 57410Hafize anne ya ne demek aranıza girmem ayıp oluyor.:A sizin birbirinden yararlı forumlarınızı okuyoruz,yararlanıyoruz.Sizin gibi büyüklerimizi aramızda görmek,beni gurulandırıyor.Madem ki bu siteye girme amacı ALLAH ın kelamını öğrenmek.O zaman sizin gibi büyüklerimizden öğreneceğimiz çok şeyler var.
Yaradana emanet olun.Aramızdanda hiç ayrılmayın inşallah:H
Arzu_76
Yeni Üye · 0 mesaj
ATA_11, post: 478649, member: 61910SELAM ANAM..YİNE HARİKA BİR YAZI SENDEN BİZE.SAĞOLASIN.BU ARADA BEN BUNU NOYAN DAN SESLİ DİNLEMİŞTİM TAVSİYE EDERİM.NETTEN İNDİRDİM.
sevçiçekcanım kardeşim yeni açtım ve okudum çok güzel yazmışsın diline yüregine saglık herzaman namazlarımızdan sonra okumalıyız allahın isimlerini çok güzel açıklayıcıydı allah razı olsun selam ve dua ile:H
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/20925-99-esma-99-dua · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.