cennet yolcusuvay vay rabbim muhabbetinizi arttırsın kardeşlerim daimi böyle kardeşlğiniz baki olsun inşallah
aliye
Canım kardeşim cennet yolcum B) sizde iyisinizdir inşaallah.
Hayırlı geceler dua ile...:H
197.895 görüntülenme · 2.950 yanıt
cennet yolcusuvay vay rabbim muhabbetinizi arttırsın kardeşlerim daimi böyle kardeşlğiniz baki olsun inşallah
aliye
✦ Mübarek Üye
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
aliye_aliye, post: 533699, member: 26071Selamün Aleyküm, hepinize hayırlı, nurlu ve bereketli geceler olsun inşallah:H
Vaktim birazcık daha varken katılmak istedim inşallah. İnşallah iyisinizdir kardeşlerim..Rabbimiz c.c her daim iyilik versin cümlenize..Her adımınıza sevap yazsın inşallahB)
En son Eren yazılmış..
NihalB)
✦ Mübarek Üye
zynp_rukiye, post: 533702, member: 70023LEYLA...
Aleyküm selam canım kardeşim hoşgeldiniz B)
Rabbimize şükürler olsun iyiyiz sizde iyisinizdir inşaallah.
Geceniz her daim hayırlı geçsin inşaallah.
✦ Mübarek Üye
zynp_rukiyeMavera...
Rabbim iyiliğini daim kılsın canım kardeşim.B)
aliye_aliyeAyşe B)
Allah c.c razı olsun canım kardeşim..Hayırlı, nurlu geceler olsun inşallah..Çıkıyorum kardeşim inşallah :( Rabbimize emanetsiniz..Dualarımda daimsiniz..Rabbimiz c.c her daim yar ve yardımcınız olsun..Selam, dua ve baki muhabbetle güzel kardeşim..B)

aliye_aliyeAyşe B)
Allah c.c razı olsun canım kardeşim..Hayırlı, nurlu geceler olsun inşallah..Çıkıyorum kardeşim inşallah :( Rabbimize emanetsiniz..Dualarımda daimsiniz..Rabbimiz c.c her daim yar ve yardımcınız olsun..Selam, dua ve baki muhabbetle güzel kardeşim..
zynp_rukiyeEmel ...
Sağolun canım kardeşim sizinde geceniz hayırlı nurlu olsun inşaallah.B)
Amin sizinde güzel kardeşim... dualarımdasınız inşaallah.Selam ve dua ile...:H

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/20859-son-tek-harf-bulmacasi · 07.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.