✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
<DAMLA>ablamızın kızının ismi yani sitenin incisinin ismi :D
recep diyelim gül tanem
Recep de siteden değerli bir kardeşimiz..
Pınar :D:H
197.898 görüntülenme · 2.950 yanıt
✦ Mübarek Üye
<DAMLA>ablamızın kızının ismi yani sitenin incisinin ismi :D
recep diyelim gül tanem
✦ Mübarek Üye
ahirete_yolculukhakli ola bilrisn aliy eabla ya bir sey sorucam isim bulamadigim icin yazamadim siz aliye damla isimli kardesle önceden berimi tanisiyorsunuz yoksa burdami tanistiniz
bu arada bu isimde benden olsun bari
fatma isim bulamadfigim icin devamini getiremedim
aliye_aliyeAliye, Ben :D
Asr suresi, manası itibariyle de çok güzel ve derin bir sure..Allah c.c razı olsun, sağolasın güzel kardeşim..Evet haklısın Nur Damlası, Efendimiz (s.a.v) de bir mecliste sohbetten önce ve sohbetten sonra hep bu sureyle birleşir, bu sureyi okuduktan sonra dağılırlarmış..Düşününce ne kadar ibretlik değil mi canım kardeşim? Hakkı ve sabrı tavsiye etme görevimizi hiç unutmamamız için bu sureyi sık okumakta fayda var buyurmuş Gül sultan..:evetBen de sana Rahman suresini hediye ettim
Elif...B)
✦ Mübarek Üye
<DAMLA>allah razı olsun gül tanem rabbim senden daima razı olsun inşallah canım kardeşim rahman suresini okuyupta yatıyım bugün gül tanem benim
inşallah sık sık okuruz canım kardeşim
esra diyelim B)
aliye_aliyeRahman ve Fetih'i her akşam oku inşallah Nur Damlası..Sahabeler hep öyle yaparlarmış..B)
Esra hatim görevlisi kardeşlerimden..
Adnan...:H
✦ Mübarek Üye
ahirete_yolculukinanilir gibi degil ya bens andimki önceden beri tanisiyorsinuz görüsüyorsunuz yani interneten bu kadar iyi dostluklar genelde cikmaz ama benim burda gördüügm konusutugm herkes sanki kirk yilik dost gibiler inanilir gibi degil ya helal olsun ama size insallah ilerde bende böyle olurum sizlerle daha yeni oldugum icin pek kimselerle konusmadim aslinda
✦ Mübarek Üye
<DAMLA>inşallah gültanem 3 tane süre okucam artık inşallah allah razı olsun canım kardeşim verdiğin bilgiler için ;)
arkadaş vardı
neslihan
aliye_aliyeNeslihan hiç tanımıyorum Nur Damlası :( Allah c.c kabul eylesin inşallah.
Nursena...B)
✦ Mübarek Üye
<DAMLA>üzülme gül tanem ben de tanımıyorum:D
nur desen tanıyorum ama nursena tanımıyorum canım kardeşim
ahmet gül tanesiB)
✦ Mübarek Üye
<DAMLA>benimde kuzenim ismi söylemek istedim nedense :D
talha ismini çok seviyorum ama hiç tanıdığım yok
aylinB)
✦ Mübarek Üye
<DAMLA>kardeşim kusura bakma
görmemişim senin mesajını
nihal diyelim
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/20859-son-tek-harf-bulmacasi · 08.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.