SON TEK HARF BULMACASI
197.900 görüntülenme · 2.950 yanıt
CEVDET-71KARDEŞİM NERELERDEİDİN
NESRİN
ıkı haftadır bızım ınternet baglantısında sorun vardı nete gırış yapamıyordum gırıncede 2 dkk sonra baglantı kopuyordu:(
CEVDET-71Naim
Büyük Gecmiş Olsun
tesekkur ederım.Bıraz gec oldu ama net sorunu vardı sıtedekı abılerım,ablalarım ve kardeslerımın Ramazanı şerıf ayı mübarek olsun.ben çıkıyorum hayırlı geceler.
meral
yalan_yalantesekkur ederım.Bıraz gec oldu ama net sorunu vardı sıtedekı abılerım,ablalarım ve kardeslerımın Ramazanı şerıf ayı mübarek olsun.ben çıkıyorum hayırlı geceler.
meral
ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM
LEYLA
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

selamün aleyküm nisa 14 kardeşim bu tür oyun 3 adet cıkardınız ön sayfayı butür oynlarla meşkül etmesek bir tanesi yeter umarım yanlış anlamazsınız hakkınızı helal edin a.e.o.

CEVDET-71selamün aleyküm nisa 14 kardeşim bu tür oyun 3 adet cıkardınız ön sayfayı butür oynlarla meşkül etmesek bir tanesi yeter umarım yanlış anlamazsınız hakkınızı helal edin a.e.o.
ya anlamadım daha açık konuşursan dediğine uyarım...
ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol
s.a kardeşim bir benim formumu ikincisi isim türetmeceyi ücüncüsü kelime türetmece formunu aynı anda ön sayfaya cıkardınız bunu anlatıyorum ön sayfayı oyunlarla fazla meşkul etmeyelim tek tek cıkatalım allaha emanet ol kardeşim

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/20859-son-tek-harf-bulmacasi · 08.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.