menzil_2007 anne oldu...
1.126 görüntülenme · 10 yanıt
menzil_2007 rumuzu ile sitenizin müdavimi olan sevgili ablam bu gün sabah saat 10.32 de 1.5 ay erken doğumla anne oldu. Allah uzun ömür versin...
RE: menzil_2007 anne oldu...
B)B)B)B)B)B)B)B) çooook sevindim kardesim RABBIM uzun omurler versin insallah bende henuz 2.5 aylik anneyim çok sukur RABBIMIZIN izni ile evletlarimizi hak yolunda dogru yolda yetistirebiliriz insallah kendisine sevgilerimi ve selamlarimi iletin lutfen ALLAH tez gunde iyilesip ayaga kalkamayi nasip etsin çoook geçmis olsun selamletle :):):):)B)B)B)B)B)B)
B)B)B)B)B)B)B)B) çooook sevindim kardesim RABBIM uzun omurler versin insallah bende henuz 2.5 aylik anneyim çok sukur RABBIMIZIN izni ile evletlarimizi hak yolunda dogru yolda yetistirebiliriz insallah kendisine sevgilerimi ve selamlarimi iletin lutfen ALLAH tez gunde iyilesip ayaga kalkamayi nasip etsin çoook geçmis olsun selamletle :):):):)B)B)B)B)B)B)
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
:Bselamun aleyküm. çok sevindim. rabbim inşaallah hayırlı mutlu sağlıklı ömürler nasip eder yavrunuza ve size.a.e.o.
:Bselamun aleyküm. çok sevindim. rabbim inşaallah hayırlı mutlu sağlıklı ömürler nasip eder yavrunuza ve size.a.e.o.
HAYIRLI UĞURLU OLUR İNŞALLAH ....
HAYIRLI UĞURLU OLUR İNŞALLAH ....
.
Ve Sen Yine Denendiğinde..
Ve Kalbin Daraldığında..
Ve Yine Bütün Kapılar Kapandığında..
Ve Yine Ne Yapman Gerektiğini Bilmediğinde..
Uzun Uzun Düşün Ve Hatırla Yaradanını!
Allah kuluna Kafi Değil mi?
Zümer Suresi
Ve Kalbin Daraldığında..
Ve Yine Bütün Kapılar Kapandığında..
Ve Yine Ne Yapman Gerektiğini Bilmediğinde..
Uzun Uzun Düşün Ve Hatırla Yaradanını!
Allah kuluna Kafi Değil mi?
Zümer Suresi
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
Selamünaleyküm.Allah cc analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Hayırlı imanlı evlat eylesin.Bebişin ismini yazsanız olur mu.Ben bebek isimlerini çok merak eder ve manasına nedir bilmek isterim.Selam ve dua ile kalın selametle.Büyük geçmiş olsun.
Selamünaleyküm.Allah cc analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Hayırlı imanlı evlat eylesin.Bebişin ismini yazsanız olur mu.Ben bebek isimlerini çok merak eder ve manasına nedir bilmek isterim.Selam ve dua ile kalın selametle.Büyük geçmiş olsun.
selamun aleyküm hayırlı olsun canabı allah hayırlı evlat olmayı nasıp etsın inşallah
analı babalı buyusun
selamun aleyküm hayırlı olsun canabı allah hayırlı evlat olmayı nasıp etsın inşallah
analı babalı buyusun
sevgi dinc, post: 454597, member: 20924selamun aleyküm hayırlı olsun canabı allah hayırlı evlat olmayı nasıp etsın inşallah
analı babalı buyusun
AMİN AMİN...
TÜM DOSTLARIMIZA SONSUZ TEŞEKKÜRLER ALLAH CÜMLENİZDEN RAZI OLSUN
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/20829-menzil-2007-anne-oldu · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Bana menzil tarikatı hakkında yardımcı olurmusunuz Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 5 cevap
- Ne demek adiyaman !!menzİl kÖyÜ!! Tasavvûf 1 cevap
- menzil köyü(resim)naksi Tasavvûf 14 cevap
- Menzil Resimleri Resimler 2 cevap
- Menzil'deki Gönül Sultanı Bu Cumartesi İstanbul'da Ziyaret Verecek Etkinlikler 3 cevap
- BU gÜN YerLEŞtirLER BeLLİ OLDU..bizim zamanımızda ÖSS idi, şimdi ise YGS ve LYS oldu. Üniversiteler 36 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.