MÜMİNDE STRES OLMAZ

12.022 görüntülenme · 152 yanıt

Paylaş:
tufan_78

tufan_78

Mübarek Üye · 542 mesaj

Allah razı olsun paylaşım için.tabiki bizim çektiklerimiz o mubarek ınsanların çektikleri yanında hiçbirşey.
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

s.s.s, post: 708853, member: 37970selamun aleyküm değerli kardeşim,ALLAH razı olsun.istifade ettik ve güç aldık.faydalı bir paylaşımdı yine.ALLAH a emanet....

Ve aleyküm Selam değerli ablam..Sevindim gerçekten.
Allah c.c sizden de her daim razı olsun inşallah..Rabbimize emanet olunuz..Selam ve baki dua ile..Hayırlı ve bereketli günler..B)
senokli

senokli

Mübarek Üye · 667 mesaj

B)Yazdıkların için tekrar teşekkürler Aliye ablacım...B)
aliye_aliye

aliye_aliye

senokliB)Yazdıkların için tekrar teşekkürler Aliye ablacım...B)

Ben teşekkür ederim papatya kardeşim..Varlığınla renk ve güzellikler kattınB)
Allah c.c razı olsun inşallah..Rabbimize emanetimsin güzel kardeşim..B)
senokli

senokli

Mübarek Üye · 667 mesaj

B)Çok teşekkür ederim Aliye ablacım benim...B)
aliye_aliye

aliye_aliye

emanet55selamun aleyküm Aliyemmm
güzel yüreklim
güzel sözlüm
ellerine sağlık,çok güzel ve faydalı bi paylaşımdı ALLAH senden razı olsun...
RABBİME emanetimsin..selam ve dua ile

Ve aleyküm Selam gönlü güzel, can Zeynebim..B)
Yüreği güzel kardeşim..Ecmain inşallah.Rahman c.c senden de ebeden ve daimen razı ve hoşnut olsun inşallah..Teşekkür ederim yorumun için..Rabbimize emanet'imsin güzel kardeşim..Baki dualar ile inşallah..B)
نعىمة

نعىمة

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 2.969 mesaj

selamün aleyküm ,bir cümle ben de eklemek istedim..stres sinir sistemi olan herkeste olur, fiziyolojik bir haldir ,müminde beyis olmaz, çünkü beyis küfürdür..
....
müminde dinlerarası diyaloglar olmaz...
iyi günler
aliye_aliye

aliye_aliye

نعىمة;709329selamün aleyküm ,bir cümle ben de eklemek istedim..stres sinir sistemi olan herkeste olur, fiziyolojik bir haldir ,müminde beyis olmaz, çünkü beyis küfürdür..
....
müminde dinlerarası diyaloglar olmaz...
iyi günler

Ve aleyküm Selam kardeşim. Allah c.c razı olsun..
Allah c.c, İslam'a hizmet eden hakiki mümin ve müminelerden eylesin bizleri inşallah..Rabbimize emanet olunuz kardeşim..Selam ve dua ile inşallah.
edaalican

edaalican

Kıdemli Üye · 454 mesaj

Allah cc razi olsun kardeşim,çok güzel bir paylaşimdi.
aliye_aliye

aliye_aliye

edaalicanAllah cc razi olsun kardeşim,çok güzel bir paylaşimdi.

Teşekkür ederim kardeşim. Amin, ecmain..Cümlemizden inşallah..
Rabbimize emanet olunuz..Selam ve Dua ile..B)
yun_us25

yun_us25

Mübarek Üye · 1.454 mesaj

ALLAH razı olsun ALİY"e kardeşim güzel bi paylaşım ..açıkcası ben bu kelimeyi çok kullanırım işim gereği, ama şükürki bizdeki stres kendi benliğimizi yitirecek kadar değil çükü biz ELHAMDULİLLAH müslümanız bizler biliriz ki "RAHMAN kuluna kaldıramayacaği yükü yüklemez" işte bu noktadan itibaren o stres denen belkide bizlere hayır olur ..selametle inşaALLAH
[medya]
aliye_aliye

aliye_aliye

yun_us25ALLAH razı olsun ALİY"e kardeşim güzel bi paylaşım ..açıkcası ben bu kelimeyi çok kullanırım işim gereği, ama şükürki bizdeki stres kendi benliğimizi yitirecek kadar değil çükü biz ELHAMDULİLLAH müslümanız bizler biliriz ki "RAHMAN kuluna kaldıramayacaği yükü yüklemez" işte bu noktadan itibaren o stres denen belkide bizlere hayır olur ..selametle inşaALLAH

Allah c.c sizden de razı olsun daimen Değerli Yunus kardeşim. Ecmain olsun inşallah..Çok haklısınız kardeşim..Vahiyle sabittir ki, her nefse yüklenebileceği kadarını yüklüyor El Adl c.c olan Allah...
Allah c.c işlerinizde de yar ve yardımcınız olsun inşallah kardeşim.Rabbimize emanet olunuz..Selam ve Dua ile inşallah.
aliye_aliye

aliye_aliye

senokliB)Çok teşekkür ederim Aliye ablacım benim...B)

Selam ve Dua ile Papatya;) kardesim:H
aliye_aliye

aliye_aliye

tufan_78Allah razı olsun paylaşım için.tabiki bizim çektiklerimiz o mubarek ınsanların çektikleri yanında hiçbirşey.

Allah c.c cümlemizden razi olsun insallah..
Yazdiginiz gercegi en güzel sekilde idrak edenlerden olmak duasi ile.
dinci

dinci

Mübarek Üye · 2.686 mesaj

selamün aleyküm aliye kardeşim emeyine sağlık nekadar güzel ve özeldir o insanlar nekadar mübarekler bizler onlargibi mümkün deyil nasıl olabilirizki RABBİM CC razı olsun inşallah
ALLAHÜME SALLİ ALA SEYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYİDİNA MUHAMMED sonsuz ve sınırsız salavatı selam olsun HZ MUHAMMED MUSTAFA SAV VE DİYER BÜTÜN PEYGAMBERLERE
emeyine sağlık gönlü yüreyi güzel kardeşim
emrah gürses

emrah gürses

Yasaklı Kullanıcı · • Üye · 49 mesaj

paylasşım için tesekkürler kardesim
aliye_aliye

aliye_aliye

dinciselamün aleyküm aliye kardeşim emeyine sağlık nekadar güzel ve özeldir o insanlar nekadar mübarekler bizler onlargibi mümkün deyil nasıl olabilirizki RABBİM CC razı olsun inşallah
ALLAHÜME SALLİ ALA SEYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYİDİNA MUHAMMED sonsuz ve sınırsız salavatı selam olsun HZ MUHAMMED MUSTAFA SAV VE DİYER BÜTÜN PEYGAMBERLERE
emeyine sağlık gönlü yüreyi güzel kardeşim

Ve aleyküm Selam gönlü güzel ablam.B)
Rahman c.c sizden de ebeden razi olsun insallah..Allah c.c bizlere de onlar gibi saglam bir iman, takva ve halis bir teslimiyet nasip eylesin insallah..Amin amin ablam..Böyle ümmete de, böyle olmak yakisir..Cok tesekkür ederim güzel yorumunuz icin ablam..En Emin'e emanetimsiniz..Selam ve baki Dua ile..B)
senokli

senokli

Mübarek Üye · 667 mesaj

Güzel ablam benim senin yazını gece düşündüm gerçekten de mümin stres olmazmış...:)
aliye_aliye

aliye_aliye

senokliGüzel ablam benim senin yazını gece düşündüm gerçekten de mümin stres olmazmış...:)

Güzel kardesim benim, olmaz degil mi?:) Allah c.c, her imtihanin sabrini da veriyor muhakkak. Allah c.c razi olsun minik kardesim.B)
aliye_aliye

aliye_aliye

emrah gürsespaylasşım için tesekkürler kardesim

Ben tesekkür ederim kardesim.
Selam ve Dua ile.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.