mabet_bekcisiquote=aliye_aliye;451657]
Yaratılış olarak kadınlar erkeklerden daha güçlü mü, yoksa zayıf mıdır? Psikolojik olarak kadınların özellikle yabancı erkeklerden çok çekinmeleri ama bağlandıkları erkeklere güvenli bir liman gibi sığınmaları, onların fıtraten zayıflığına işaret etmiyor mu? Eğer ediyorsa, kadını erkekleştirmeye çalışmak yerine, bu fıtrî zayıflığın kabulü ve ona göre hareket edilmesi gerekmez mi?
Gelgelelim, modern cahiliye savunucuları, bu soruların yanından bile geçmiyorlar. Onların zihinsel kodlarında bunların bir karşılığı yok gibi. Çünkü yaratılış ve fıtrat özelliklerine dayalı bir ahlâk oluşturma diye bir dertleri yok. Laf aramızda kalsın, ama galiba ahlâk diye de bir dertleri yok.
sevgili kardeşim güzel okursan yazdıklarımı sanırım benim ne demek istediğimi anlamakda zorlanmayacaksın
hee,şayet ben gerçekden birileri farklı algıladı yada anlamak istediği gibi anladı diye özür dilemem gerekecekse,sadece kadınlar için!!bütün kadınlardan özür dilemeye hazırım
sizden özür isteyecek değilz ama ne olursa olsun bu şekil bir uslüb kullanılamaz tamam mı kadınlarımız deme bence
TAMAM MI DEMEM GEREKİYOR??
BENİM KADINIM BENİMDİR
Kİ BEN BU İFADEYİ DE ''KADINLARIMIZ'' DERKEN EŞLERİMİZ,KARDEŞLERİMİZ HATTA ANNELERİMİZE HİTABEN YADIM.İFADE ETTİĞİ KADINLARIMIZ İŞDE BUNLARRR...
TEKRAR YAZABİLİRİM ANLAMADIYSANIZ SEVGİLİ KARDEŞİM
SELAM İLE