.1150.ADET TEFRİCİYE OKURMUSUNUZ
1.382 görüntülenme · 12 yanıt
RABBİM ACİL ŞİFALAR VERİR İNŞALLAH BEN 100 TANE OKUDUM ALLAH KABUL EDR İNŞALLAH
ALLAH'ım hakkımda hayırlı olanı,gönlüme razı eyle; gönlümün razı olduğunu hakkımda hayırlı eyle.(amin)
hyalcin_67RABBİM ACİL ŞİFALAR VERİR İNŞALLAH BEN 100 TANE OKUDUM ALLAH KABUL EDR İNŞALLAH
Sevgili kardeslerim ben bu sitede yeniyim yanlislikla baskasinin yerine girdim ozur dilerim.Benim kizim hasta degil Rabbime sukurler olsun,ben salat-i tefriciye okuyordum ve okumama yardim edecek arkadas aramistim.Benim kocamla problemlerim var ve kizimla zorluk yasiyoruz diye salat-i tefriciye istemistim.Allah benim icin okuyan veya okumayan tumkardeslerimden razi olsun.Sanirim kizi hasta olan arkadasimiz eylul ayinda vermis bu ilani keske gelse de haber verse yavrusu iyilesti mi?
mrtozdemirben senin için 100 tane okuyayım nevintercan kardeşim....Sevgili kardesim benimkizim hasta degil,ben yanlislikla buraya yazdim.Benim kocamla problemlerim var ve kizimla gurbette cok haksizliklara ugruyoruz diye salat-i tefriciye okumama yardim istemistim.Allah razi olsun.
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
nevintercan1404 Adet Okudum Okumama Yadim Edecek Arkadaslar Var Mi?kizimla Gurbetteyiz Cok haksizliklara Ugruyoruz.
selamün aleyküm ablam. ben 350 tane alayım inşallah..Rabbimiz, sıkıntılarınızın üstesinden gelmeyi nasip eylesin. sabrınızı arttırsın inşallah..Allah kabul eylesin. selam ve dua ile.B)B)
aliye_aliyeselamün aleyküm ablam. ben 350 tane alayım inşallah..Rabbimiz, sıkıntılarınızın üstesinden gelmeyi nasip eylesin. sabrınızı arttırsın inşallah..Allah kabul eylesin. selam ve dua ile.B)B)
Allah hepinizden razi olsun kardesim.aliye_aliye kardesim ve diger kardeslerim ben 4444 tane yi tamamladim ama sanirim devam etmem gerekiyor, saymadan artik okuyabildigim kadar okuyorum sizlerde sadece kendinizi benim icin dara sokmadan okuyabildiginiz kadar okursaniz sevinirim.Bu bir tane bile olsa yeter benim icin.Ben simdi baska arkadaslarim icin bile okumaya basladim.Allah hepinizden razi olsun.
hacetS Aleyküm Nevintercan Kardeşimiz Içinde 100 Tane Alayim
Canim kardesim Allah razi olsun ben 4444 taneyi tamamladim simdi sadece okuyabildigim kadar okuyabiliyorum.Sende 100 tane okumakta zorlanabilirsin bu yuzden benim icin dualarinda tek bir tane okusan bile bana yeter.
ALLAH SIZLER GIBI KARSILIKSIZ DUA EDENLERIN DUALARINI KABUL ETSIN,SIZLERI VEREMEYECEGINIZ SINAVLARA TABII TUTMASIN EVINIZDEN AILENIZDEN YUVANIZDAN SEVGI SEVKAT VE SAGLIGI EKSIK ETMESIN INSALLAH.AMIN.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/20612-1150-adet-tefriciye-okurmusunuz · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- kardeşimin işinin kurulması için Salat-ı Tefriciye okurmusunuz? Dua Bölümü 11 cevap
- Allah rızası için yasin ve tefriciye okurmusunuz Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
- Allah rızası için 1.000 adet salat-ı tüncina okumama yardım edin arkadaşlar Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 1 cevap
- 50 adet islami filim Dini Filmler 30 cevap
- 127 adet türkçe çalgısız ezgi İlahiler ve Ezgiler 2 cevap
- 78-Adet HADiS DERSLERi WMA MP3 (Süleymaniye Cami Cevat Aksit) indir Sesli Görüntülü Dini Sohbetler 1 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.