CAN KARDEŞİM RÜYAM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN TEFRİCE TAMAMLANMIŞTIR BU YAPILAN DUALAR SENİDE İÇİNE ALMIŞTIR RABBİM RAHMANIN NURUYLA SENİ VE SEVDİKLERİNİ KUŞATSIN KARDEŞİM SAĞOL İLGİ DUYDUĞUN İÇİN.SELAMETLE CEVAP BEKLERİM
BURAYI BİRKEZ OKUYUN
4.538 görüntülenme · 69 yanıt
RE: BURAYI BİRKEZ OKUYUN
CAN KARDEŞİM RÜYAM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN TEFRİCE TAMAMLANMIŞTIR BU YAPILAN DUALAR SENİDE İÇİNE ALMIŞTIR RABBİM RAHMANIN NURUYLA SENİ VE SEVDİKLERİNİ KUŞATSIN KARDEŞİM SAĞOL İLGİ DUYDUĞUN İÇİN.SELAMETLE CEVAP BEKLERİM
Amin kardeşim,inşallah yapmış oluğun bu güzel dualar Allah cc katında kabul olur.:(:(:(
volide yazdı:
KURŞUN KALEM.500
FEVZİ SULTAN...200
ECEMKYSR........100
ADALET............100
KOSKUN...........250
ARZU.................50
MUHAVERAT........50
EFSUDE............500
I@I...................50
derya...............100
asetin..............644
yenge.86.........100...
ALİYE-ALİYE.....300...........
SECRET...........300
HEDAKS............50............
istikbal...........300........
su misali..........50......
asetin...........800
aliye............800..canım kardeşlerim.yüce allah sizleri.haşırda mezarda sıratta mahşerde inşaallah sıkmayacaktır sizler (hz)peygambere komşu olasınız inşaallah.hergün her gece evinize nur yağsın hayatboyunca dilerim sıkıntılar üzüntüler sizlerden uzak olsun.siz amin deyin..selatı tefrice tamamlanmıştır.rahmet kuşu sizlerin evine yuva yapsın oralardan ayrılmasın..NOT ALİYE_ALİYE.ASETİN..VE DİĞER KARDEŞLERİME.BU RAMAZANIN SİZLERE GÜZEL ŞEYLER GETİRMESİ DİLEĞİYLE .RAHMANA EMANET OLUNUZ.......SELAMETLE
Amin kardeşim,inşallah yapmış oluğun bu güzel dualar Allah cc katında kabul olur.:(:(:(
“Yeryüzünde en güzel sistem İslam’dır. Sakın ha bu sistemi mal korkusundan, can korkusundan çakallara parçalatmayın. Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Sonra hakkınızla beraber, müslümanlık şerefiniz de gider”[Şehid Muammer Aslantaş]
teşekkürr ederim kardeşim.bizim ağız alışkanlığı yaptığımız fakat asıl manasıyla söylemek istemediğimiz bazı sözler oluyor işte.inşallah bırakıcam bende bu alışkanlığı Allah razı olsun uyarıda bulunduğun için ve tekrar geçmiş olsun RABBİM hayırlı şifalar versin:)
teşekkürr ederim kardeşim.bizim ağız alışkanlığı yaptığımız fakat asıl manasıyla söylemek istemediğimiz bazı sözler oluyor işte.inşallah bırakıcam bende bu alışkanlığı Allah razı olsun uyarıda bulunduğun için ve tekrar geçmiş olsun RABBİM hayırlı şifalar versin:)
SELAMUNALEYKUM
AKISNI DUUSNMEMISTIM ZATEN ICINIZ RAHAT OLSUN HAKKIMIZDA SONUNA KADAR HELAL OLSUN.RABBIM TEZ VAKITTE SIFASINI VERSIN INSALLAH.
SELAM VE DUA ILE...
volide yazdı:
SELAMUNALEYKUM VOLIDE KARDESIM
TABIKI BURADA HEPIMIZ KARDESIZ COK HASSAS OLDUGUNUZ ICIN OLSA GEREK SITEMINIZ. SIZINDE BILDIGI GIBI FORUMLAR HER YENI ACILAN FORUMLA BIR ALTA DUSUYOR .FORMA OLAN AZ TALEP ILGISZILIKTEN DEGILDE DENK GELINMEDIGI ICINDIR.HERKESIN SITEMIZE GIRIS ZAMANI AYNI OLMUYOR.YOKSA BURADA MILYONLARCA SELATI TEFRICIYE OKUNDU.NE ZMANA KADAR OKUNACAKSA YAZARSANIZ BITIRIRIZ INSALLAH.
SELAM VE DUA ILE...
BENİM CANIM KARDEŞİM İÇİM ACIDIĞINDAN DOLAYI BÖYLE BİR YAZI YAZMIŞ OLDUM İNANIN BEN KENDİ YAZIMA ÜZÜLDÜM SENDEN VE TÜM KARDEŞLERİMDEN ÖZÜR DİLİYORUM...CUMARTESİ GÜNÜ ..SABAH SAAT.. 11.30 ..KADAR .İLGİ DUYDUĞUNUZ İÇİN SİZİ SAYGIYLA SELAMLIYORUM..RAHMANIN NURU SENİDE KUŞATSIN ..EVİNDE HUZUR MUHABBET BEREKET OLSUN. EVİNE NUR KALBİNE NUR YAĞSIN CANIM KARDEİŞM..SELAMETLE KAL
SELAMUNALEYKUM
AKISNI DUUSNMEMISTIM ZATEN ICINIZ RAHAT OLSUN HAKKIMIZDA SONUNA KADAR HELAL OLSUN.RABBIM TEZ VAKITTE SIFASINI VERSIN INSALLAH.
SELAM VE DUA ILE...
Arzu_76
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
Selamün aleyküm sevgili kardeşim
Almış olduğum 50 tane tefriciye yi tamamladım.
Rabbim dileğini kabul etsin.
Dua ile
Selamün aleyküm sevgili kardeşim
Almış olduğum 50 tane tefriciye yi tamamladım.
Rabbim dileğini kabul etsin.
Dua ile
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/20597-burayi-birkez-okuyun · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- bayana arkdaslarımın burayı okumasını işterim Islamda Kadının Yeri ve Önemi 3 cevap
- Eğer Namazı geçiktiriyorsanız burayı tıklayın. Video, Klipler, Slayt ve Animasyonlar 1 cevap
- Sarıkamıştan okuyun lütfen Dini sohbet 1 cevap
- Fakirim diye evlenmeyenler yada fakirlerle evlenmeyenler Bu ayeti okuyun lütfen Kuran-ı Kerim 1 cevap
- 4.MESELE (ÇOK MÜHİM BİR MESELE BİZLERİN BAŞINA AÇILMIŞ İMAN MESELESİ)UZUN DEMEYİN OKUYUN LÜTFEN!! Dini sohbet 14 cevap
- mutlaka okuyun Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 4 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.