ibretlik dini hikaye

30.886 görüntülenme · 81 yanıt

Paylaş:
gonulturker

gonulturker

Kıdemli Üye · 459 mesaj

firdesesselamunaleyküm verahmetullahi veberakatuhu..
paylaşımın için rabbim razı olsun inşallah..
RABBİM HARAMLARDAN UZAK DURANLARDAN EYLESİN..

SİZ DEĞERLİ ÜYE ABLA VE ABİLERİMLE PAYLAŞMAK İSTEDİM:
Gebze'de İLKOKUL 3.SINIFA GİDİYORUM..Sabah akrabamız olan kız arkadaşımla okula giderken, yol kenarında bir inşaatın yığılmış kumunun dibinde 750.000 lira kağıt para buluyorum..arkadaşım bana beraber harcamayı teklif ediyor..ama ben,heralde ailemden aldığım terbiye ve eğitimden olsa gerek kabul etmiyorum..
parayı öğretmenim AYCAN AKÇELİK'E veriyorum.O da müdüre bildiriyor,müdür de belediyeden anons yaptırıyor..paranın sahibi bi inşaat kalfası ve işçilerin maaşını verecekmiş,kaybetmiş..bana 100.000 lira vermek istiyor..ben kabul etmiyorum(hani çok paraya..)neyse 50.000 lirayı kabul ediyorum ve arkadaşlarıma dondurma ısmarlıyorum..

ve ertesi sabah okula girmek için sıradayken,müdür beni çağırıyor ve tüm öğrencilerin karşısında,beni "örnek öğrenci" olarak tanıtıyor..

RABBİM BENİ VE ÜMMET_İ MUHAMMEDİ DOĞRU YOLDAN VE HELAL MALDAN AYIRMASIN İNŞALLAH..
selam ve dualarımla..
:H:H:H:H

ve aleykum selam canim kardesim....masaAllah masaaaaAllah Rabbim hic bir zaman sasrtmasin...simdi de ayni yasta misin,yoksa buyudun mu?selam ve dua ile....dualarin da yer almak dilegiyle....
olgunkaya42042

olgunkaya42042

Yeni Üye · 2 mesaj

esselamün aleyküm kardeşim gerçekten çok güzel vede anlamlı bir hikaye bizimle paylaştığın için allah(c.c)senden vede böyle güzel anlamlı ibretlik olayları bizlere ulaştıran tüm müslüman kardeşlerimden razı olsun sağol varol inşaallah emeğine sağlık.
gonulturker

gonulturker

Kıdemli Üye · 459 mesaj

olgunkaya42042esselamün aleyküm kardeşim gerçekten çok güzel vede anlamlı bir hikaye bizimle paylaştığın için allah(c.c)senden vede böyle güzel anlamlı ibretlik olayları bizlere ulaştıran tüm müslüman kardeşlerimden razı olsun sağol varol inşaallah emeğine sağlık.

ve aleykum selam kardesim...evet arkadasim oyle anlayana ibretlik hikaye...selam ve dua ile...
filiztektaş

filiztektaş

Yeni Üye · 2 mesaj

çok güzel ve ibretli bir olaymış paylaşımların için tşk.ALLAH'ın selamı seninle olsun
filiztektaş

filiztektaş

Yeni Üye · 2 mesaj

gercekten çok ibretli bir olay yazmışsın paylaşımların için tşk. ALLAH'ın selamı seninle olsun
gonulturker

gonulturker

Kıdemli Üye · 459 mesaj

filiztektaşçok güzel ve ibretli bir olaymış paylaşımların için tşk.ALLAH'ın selamı seninle olsun

amin ecmain insaAllah....ben tsk ederm...selam ve dua ile....
firdes

firdes

Mübarek Üye · 1.974 mesaj

gonulturkerve aleykum selam canim kardesim....masaAllah masaaaaAllah Rabbim hic bir zaman sasrtmasin...simdi de ayni yasta misin,yoksa buyudun mu?selam ve dua ile....dualarin da yer almak dilegiyle....

esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu..:H keşke istediği yaşta kalabilse insan..malesef büyüdüm..:evet
ELHAMDÜLİLLAHİ RABBİLALEMİN..
AMİNN..RABBİM ÜMMET_İ MUHAMMEDİ DOĞRU YOLDAN AYIRMASIN İNŞALLAH..
selam ve dualarımla..
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."

(HAŞR SURESİ,24)
gonulturker

gonulturker

Kıdemli Üye · 459 mesaj

filiztektaşgercekten çok ibretli bir olay yazmışsın paylaşımların için tşk. ALLAH'ın selamı seninle olsun

amin ecmain insaAllah seninle de olur....ben tsk ederm...selam ve dua ile....
gonulturker

gonulturker

Kıdemli Üye · 459 mesaj

firdesesselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu..:H keşke istediği yaşta kalabilse insan..malesef büyüdüm..:evet
ELHAMDÜLİLLAHİ RABBİLALEMİN..
AMİNN..RABBİM ÜMMET_İ MUHAMMEDİ DOĞRU YOLDAN AYIRMASIN İNŞALLAH..
selam ve dualarımla..

evet gercekten cok haklisin insan bazen hic buyumek istemez?duana amin insaAllah....selam ve dua ile....
hafizkiz

hafizkiz

Mübarek Üye · 1.923 mesaj

S.a Emeğinize Sağlik S.a
son osm@nlı
gonulturker

gonulturker

Kıdemli Üye · 459 mesaj

hafizkiz, post: 467744, member: 25977S.a Emeğinize Sağlik S.a

A.S selam ve dua ile..a.s
tuts@k

tuts@k

Kıdemli Üye · 124 mesaj

ALLAH razi olsun kardesim bunu billiyorudum gercekten mükemmel ötesi bir hikaye.. aslinda düsünülürse bundan ne dersler cikarir insan ... Düsünen anlar anlayan uygular..

selametle
gonulturker

gonulturker

Kıdemli Üye · 459 mesaj

tuts@kALLAH razi olsun kardesim bunu billiyorudum gercekten mükemmel ötesi bir hikaye.. aslinda düsünülürse bundan ne dersler cikarir insan ... Düsünen anlar anlayan uygular..

selametle

amin ecmain...dusunen anlar anlayan uygular...selam ve dua ile...
hulya20

hulya20

Yeni Üye · 2 mesaj

S.A bu hikayeyi okumustum tam hatirlamiyordum sayende hatirladim Allah razi olsun gerçekten ibret alinacak bi hikaye harama her el attigimizda bu hikayeyi ve buna benzerlerini hatirlariz insallah Allah bizleri haramdan korusun
elifimbenim(MERHUME)

elifimbenim(MERHUME)

Mübarek Üye · 1.642 mesaj

selamun aleykum can kardeslerim gercekten güzel bir hikaye ALLAH TEALA INSALLAH Hicbirimizin kursagindan haram lokma girmeyi nasip etmesin
hülya-

hülya-

Aktif Üye · 82 mesaj

çok güzel emeğine sağlık.okurken ağladım.Allahım bizleri doğru yoldan ayırmasın
emirhangs60

emirhangs60

Yeni Üye · 4 mesaj

Cok Etkilendim Anladim Ki Her Sey Nasip Kismet Rizkin Seni Ne Edip Buluyor Allah Razi Olsun
gonulturker

gonulturker

Kıdemli Üye · 459 mesaj

hulya20S.A bu hikayeyi okumustum tam hatirlamiyordum sayende hatirladim Allah razi olsun gerçekten ibret alinacak bi hikaye harama her el attigimizda bu hikayeyi ve buna benzerlerini hatirlariz insallah Allah bizleri haramdan korusun

ve aleykum selam kardesim....amin ecmain insaAllah...eminim herkes biliyordur,amac bilgileri tazeletmek...selam ve dua ile....duana aminnnnnnnn
gonulturker

gonulturker

Kıdemli Üye · 459 mesaj

elifimbenimselamun aleykum can kardeslerim gercekten güzel bir hikaye ALLAH TEALA INSALLAH Hicbirimizin kursagindan haram lokma girmeyi nasip etmesin

ve aleykum selam guzel kardesim.....amin insaAllah kardesim.....selam ve dua ile....
gonulturker

gonulturker

Kıdemli Üye · 459 mesaj

hülya-çok güzel emeğine sağlık.okurken ağladım.Allahım bizleri doğru yoldan ayırmasın

begendigine cok sevindim...hepimizn ders almasi gereken bi hikaye....selam ve dua ile....
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.