:( (((ÇANAKKALE GEZİSİNDEN NOTLAR...
2.668 görüntülenme · 29 yanıt
Bana gidip görmek nasip oldu,bazı belediyeler okulların kapanmasına yakın turlar düzenliyorlar Çanakkaleye rehperde veriyorlar çok güzel organize olmuşlar bu senede yapılırsa sitede duyurmaya çalışırım isteyen herkes katıla biliyor ikamet ve nufuscüzdanı fotokopisiyle ben eyüp belediyesiyle gitmiştim gerçekten yakın tarihin şahiti ÇANAKKALE .Belediyenin yemek ikramıda var ,gezinin sonunda sadece teşekkür edebiliyorsunuz.
merdiven, post: 476151, member: 16903Bana gidip görmek nasip oldu,bazı belediyeler okulların kapanmasına yakın turlar düzenliyorlar Çanakkaleye rehperde veriyorlar çok güzel organize olmuşlar bu senede yapılırsa sitede duyurmaya çalışırım isteyen herkes katıla biliyor ikamet ve nufuscüzdanı fotokopisiyle ben eyüp belediyesiyle gitmiştim gerçekten yakın tarihin şahiti ÇANAKKALE .Belediyenin yemek ikramıda var ,gezinin sonunda sadece teşekkür edebiliyorsunuz.
Hamdolsun,görmek nasip olduysa..ben de patronlarımın vesile olmasıyla gittim..ve anneciğimi de götürdüğüm için çok mutlu oldum..mübarek yerler oralar..çünkü atalarımız,şehitlerimiz her karış toprağında yanyana,
iç içe..
selam ve dualarımla.
iç içe..
selam ve dualarımla.
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."
(HAŞR SURESİ,24)
sivetoks.a.
Herkesin Çanakkaleyi bir rehber eşliğinde gezmesini şiddetle tavsiye ederim. Her gidişte farklı bir buutunu görüyor insan. A.r.o.
gerçekten,bizim rehberimiz de anlatımlarıyla,o anları sanki gözlerimizin önünden,sahne sahne geçirmiş gibi hissettim..duygulu ve samimi anlatımlarıyla ve gözlerinin dolu dolu olmasıyla müthiş bi rehberdi..
(amin ecmain)
selam ve dualarımla..
(amin ecmain)
selam ve dualarımla..
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."
(HAŞR SURESİ,24)
esselamü aleyküm abla..
bende 5 senedır çanakkaleye gıderım yazları ...çok gitmek görmek istedim şehitliği ama malesef hiç nasıp olmadı oraları görmek...eğer bu sene gitmiş olsaydım görme şansım vardır ama bu senede ben gitmedim çanakkaleye...kısmet olmuyor bı türlü...:(:( siz oraları görmüşsünüz ne güzel Rabbım bızlerede nasıp eder inşaAllah
bende 5 senedır çanakkaleye gıderım yazları ...çok gitmek görmek istedim şehitliği ama malesef hiç nasıp olmadı oraları görmek...eğer bu sene gitmiş olsaydım görme şansım vardır ama bu senede ben gitmedim çanakkaleye...kısmet olmuyor bı türlü...:(:( siz oraları görmüşsünüz ne güzel Rabbım bızlerede nasıp eder inşaAllah
cennet_agaciesselamü aleyküm abla..
AMİN..İNŞALLAH GİDİP O MANEVİYAT DOLU HAVAYI HİSSEDERSİN..
RESİMLERİ GÖRMEK İÇİN ""AŞKA MECNUN ABİCİĞİMİN "ÇANAKKALEDEYİZ" BAŞLIKLI FORUMUNU ARAMALARDAN BULABİLİRSENİZ , HARİKA FOTOLAR..:evetBİ GÖZ ATARSINIZ..
SELAM VE DUALARIMLA..
RESİMLERİ GÖRMEK İÇİN ""AŞKA MECNUN ABİCİĞİMİN "ÇANAKKALEDEYİZ" BAŞLIKLI FORUMUNU ARAMALARDAN BULABİLİRSENİZ , HARİKA FOTOLAR..:evetBİ GÖZ ATARSINIZ..
SELAM VE DUALARIMLA..
(HAŞR SURESİ,24)
firdesAMİN..İNŞALLAH GİDİP O MANEVİYAT DOLU HAVAYI HİSSEDERSİN..
SELAM VE DUALARIMLA..
onları bılıyorum ablacım sağolasın daha öncedn bakmıştım aşka mecnunun forumuna grçekten cok güzeldi...insan oralara gıtmek için can atıyor ama dediğimi gibi nasıp olmıyınca da olmıyor...selam ve dua ile hayırlı günler.. abla
isranurrSelamün Aleyküm
Allah Nasip Etti Banada Gitmeyi. Oraya Gidipte Ağlamadan Gelmek Mümkün Değildir Heralde.allah Gitmeyenlerede Gitmeyi Nasip Etsin.selam Ve Dua Ile
amin ecmain..
gidenlere de tekrarı nasip olsun inşallah..
selam ve dualarımla..
gidenlere de tekrarı nasip olsun inşallah..
selam ve dualarımla..
(HAŞR SURESİ,24)
tekrar okudum bu paylaşımımı,uzun zaman olmuş.Rabbim artık ümmet i muhammede ,öyle acı savaşlar göstermesin.(amin)
(HAŞR SURESİ,24)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/20513-canakkale-gezisinden-notlar · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Yokluğuna Düşülmüş Notlar Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 3 cevap
- DARWİN bitti EVRİM çöktü 4.bölüm ve kaynaklar (notlar) Dini sohbet 1 cevap
- Bilenden notlar... Genel Konular 20 cevap
- Sahabelerden Kısa Notlar Ashab-ı Kiram (Sahabeler) 7 cevap
- Defterimdeki Notlar... Dini Hikayeler 40 cevap
- Hayata dair notlar. Genel Konular 4 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.