S.A.KARDEŞLERİM.3 ADET CÜZ KALDI.26,27 VE 29.ALALLIM DA BİR AN ÖNCE BİTİRELİM RAMAZANDA HATİMLERİMİZ OLUR.A.E.O.
.....ÖLÜM .........
3.292 görüntülenme · 50 yanıt
RE: .....ÖLÜM .........
S.A.KARDEŞLERİM.3 ADET CÜZ KALDI.26,27 VE 29.ALALLIM DA BİR AN ÖNCE BİTİRELİM RAMAZANDA HATİMLERİMİZ OLUR.A.E.O.
YA MUKALLİBEL KULUB SEBBİT KALBİ ALA DİNİKE
ADALETIMAHZA yazdı:
YA MUKALLİBEL KULUB SEBBİT KALBİ ALA DİNİKE
:(:(:(:(:( selamun aleykum <26,27 VE 29. kalan cüzlerde yardımınızı bekleyorum :(
:(:(:(:(:( selamun aleykum <26,27 VE 29. kalan cüzlerde yardımınızı bekleyorum :(
selamun aleykum ablacım bı arkadasım 26 cüzü ben aldım dedi selam dua ile ablacım
selamun aleykum ablacım bı arkadasım 26 cüzü ben aldım dedi selam dua ile ablacım
selamun aleykum ablacım 27 cüzüde ben alıyorum selametle kal ablacım güzel yaradanım sizlerden razı olsun
selamun aleykum ablacım 27 cüzüde ben alıyorum selametle kal ablacım güzel yaradanım sizlerden razı olsun
Allah razı olsun kardesim
sila86 yazdı:
bi yasinde bende ölen ablamizin ruhuna alllah rahmet eylesin ablamiza ve tum ölmuslerimize...
Allah razı olsun kardesim
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/20439-olum · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Ölüm Anı - Ölüm Acısının Şiddeti ve Ölüm Anında Karşılaşılan Durumlar İslami Bilgi ve Kaynaklar 3 cevap
- Ölüm Anı - Ölüm Acısının Şiddeti ve Ölüm Anında Karşılaşılan Durumlar Dini sohbet 27 cevap
- ÖLÜM VAR ÖLÜM KALP KIRMA GÜLÜM KALP KIRMA Güzel Sözler 2 cevap
- GERÇEK ÖLÜM VE GÖRÜNEN ÖLÜM Ahiret ve Kıyamet 14 cevap
- ÖLÜM. . AMA NASIL ÖLÜM? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 22 cevap
- Ölüm.. Ölüm.. İslami Bilgi ve Kaynaklar 17 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.