Uyumak daha iyi

864 görüntülenme · 6 yanıt

Paylaş:
_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

Zalim hükümdar, salih bir zata sordu: - İbadetlerden hangisi üstündür? Bana tavsiyeniz nedir? Salih zat dedi ki: - Uykuyu tavsiye ederim. Bir an olsun halkı incitmeyesin! Halk rahat etsin. Senin uyuman, uyanıklığından iyidir.

Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
nihalim

nihalim

Mübarek Üye · 2.593 mesaj

RE: Uyumak daha iyi

S.A...ALLAH C.C. RAZI OLSUN...EMEĞİNİZE SAĞLIK...(UNUTMADIĞIM KADARIYLA ÖSS YE GİRMİŞTİNİZ NE YAPTINIZ!!!)ALLAH C.C. EMANET OLUN...SELAMETLE...
YÂ RAB, KUSURUMUZU AFFET.BİZİ,KENDİNE KUL KABUL ET.EMANETİNİ KABZETMEK ZAMANINA KADAR BİZİ EMANETTE EMİN KIL.AMİN...

SAİD NURSİ
nuresma

nuresma

Mübarek Üye · 2.975 mesaj

selamun aleykum. Allah razı olsun
Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.

özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
_Resul_

_Resul_

nihalim yazdı:
S.A...ALLAH C.C. RAZI OLSUN...EMEĞİNİZE SAĞLIK...(UNUTMADIĞIM KADARIYLA ÖSS YE GİRMİŞTİNİZ NE YAPTINIZ!!!)ALLAH C.C. EMANET OLUN...SELAMETLE...

Ve aleykümselam....Allah(c.c) sizdende razı olsun inşallah....İstediğim yer olmadı son bir kez daha hazırlanıyorum..B)
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
_Resul_

_Resul_

nuresma yazdı:
selamun aleykum. Allah razı olsun

Ve aleykümselam..Allah(c.c) sizdende razı olsunB)
umeyye

umeyye

Mübarek Üye · 1.936 mesaj

S.A KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN EMEĞİNE SAĞLIK MEVLA BİZLERİ VE TÜM MÜSLÜMANLARI ZALİMLERİN ŞERRİNDEN MUHAFAZA EYLESİN AMİN A.E.O.
_Resul_

_Resul_

umeyye yazdı:
S.A KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN EMEĞİNE SAĞLIK MEVLA BİZLERİ VE TÜM MÜSLÜMANLARI ZALİMLERİN ŞERRİNDEN MUHAFAZA EYLESİN AMİN A.E.O.

Ve aleykümselam...Allah(c.c) sizdende razı olsun...
Amin inşallah..B)B)
Allah(c.c)'ya emanet olun.. B)
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.