FİLİSTİN'DE ADIMLAR ÖLÜME GİDER!!!
2.745 görüntülenme · 34 yanıt
RE: FİLİSTİN'DE ADIMLAR ÖLÜME GİDER!!!
SELAMÜN ALEYKÜM ASIL SİZ SAĞOLUN...BÖYLE BİR ŞEYE BAKTIĞINIZ İÇİN...ALLAH C.C. DUALARIMIZI ONLARA DUYURSUN VE ONLARA YARDIM ETSİN , İMTİHANLARINI KOLAYLAŞTIRSIN İNŞAALLAH....SELAM VE DUA İLE....B)B)B)B)B)
soluk yazdı:
paylaşımın ıcın tesekkurler hewal sagolasın
SELAMÜN ALEYKÜM ASIL SİZ SAĞOLUN...BÖYLE BİR ŞEYE BAKTIĞINIZ İÇİN...ALLAH C.C. DUALARIMIZI ONLARA DUYURSUN VE ONLARA YARDIM ETSİN , İMTİHANLARINI KOLAYLAŞTIRSIN İNŞAALLAH....SELAM VE DUA İLE....B)B)B)B)B)
:(:(:( elden ve dilden gelen herşeyi yapabilmek duasıyla...selamun aleykumB):(:(
:(:(:( elden ve dilden gelen herşeyi yapabilmek duasıyla...selamun aleykumB):(:(
Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.
özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
ALLAH BUNLARI BILDIGI GIBI YAPSIN INSALLAH BU ZULMU YAPANLARI BOKOT ETMELIYIZ KARDESLERIM !!!!!! ONLARIN URETTIGI URUNLERI ALARAK ,YIYEREK VE ICEREK HARCADIGIMZ PARALAR YINE BIZIM DIN KARDESLERIMIZIN ONUNE BIRER KURSUN OLARAK CIKIYORR DIKKATLI OLALIM KARDESLERIM UYANALIM LUTFENNN!!!!!!!!!! :@:@:@
ALLAH BUNLARI BILDIGI GIBI YAPSIN INSALLAH BU ZULMU YAPANLARI BOKOT ETMELIYIZ KARDESLERIM !!!!!! ONLARIN URETTIGI URUNLERI ALARAK ,YIYEREK VE ICEREK HARCADIGIMZ PARALAR YINE BIZIM DIN KARDESLERIMIZIN ONUNE BIRER KURSUN OLARAK CIKIYORR DIKKATLI OLALIM KARDESLERIM UYANALIM LUTFENNN!!!!!!!!!! :@:@:@
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
ALLAH RAZI OLSUN KARDESIM COK DOGRU YAPMISSIN O BOYKOT URUNLERINI ORAYA KOYARAK TEKRAR TEKRAR ALLAH RAZI OLSUN SELAMELTLE B)B)
zynp_rukiye yazdı:
Esselamun aleyküm Rabbim razı olsun bizlere bir kez daha hatırlattığınız için ne kadar sık hatırlasak hatırlayalım malesef çok çabuk unutuveriyoruz.Rabbim bizleri bilinçlendirsin ve kardeşlerimize yardım etsin inşaallah selam ve dua ile...
ALLAH RAZI OLSUN KARDESIM COK DOGRU YAPMISSIN O BOYKOT URUNLERINI ORAYA KOYARAK TEKRAR TEKRAR ALLAH RAZI OLSUN SELAMELTLE B)B)
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
KESİNLİKLE KATILIYORUM....
huzunlu_gurbet yazdı:
zynp_rukiye yazdı:
Esselamun aleyküm Rabbim razı olsun bizlere bir kez daha hatırlattığınız için ne kadar sık hatırlasak hatırlayalım malesef çok çabuk unutuveriyoruz.Rabbim bizleri bilinçlendirsin ve kardeşlerimize yardım etsin inşaallah selam ve dua ile...
aleyküm selam...ALLAH C.C. sizden de razı olsun...ALLAH C.C. onlara yardım etsin imtihanlarını kolaylaştırsın inşaallah...selam ve dua ile....B)B)B)
zynp_rukiye yazdı:
aleyküm selam...ALLAH C.C. sizden de razı olsun...ALLAH C.C. onlara yardım etsin imtihanlarını kolaylaştırsın inşaallah...selam ve dua ile....B)B)B)
AMİN İNŞAALLAH....SELAMETLE...B)B)B)B)B)
amine nur yazdı:
CENNET GULU yazdı:
BÜTÜN FİLİSTİNLİ KARDEŞLERİM DUALARIMDASINIZ ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.
ELİMDEN DUADAN BAŞKASI GELMİYOR...:(:(:(
AMİN İNŞAALLAH....SELAMETLE...B)B)B)B)B)
Re: Filistin'de Adimlar ölüme Gider!!!
BENCE DE...BENDE KESİNLİKLE KATILIYORUM....B)B)
amine nur yazdı:
huzunlu_gurbet yazdı:
zynp_rukiye yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN KARDESIM COK DOGRU YAPMISSIN O BOYKOT URUNLERINI ORAYA KOYARAK TEKRAR TEKRAR ALLAH RAZI OLSUN SELAMELTLE B)
BENCE DE...BENDE KESİNLİKLE KATILIYORUM....B)B)
A.S. AMİN... A.E.O.:(:(:(:(
nuresma yazdı:
A.S. AMİN... A.E.O.:(:(:(:(
ALLAH C.C. RAZI OLSUN İNŞAALLAH BOYKOTTAYIZ....:@:@:@
huzunlu_gurbet yazdı:
ALLAH C.C. RAZI OLSUN İNŞAALLAH BOYKOTTAYIZ....:@:@:@
B)B)B)B)B)B)B)
huzunlu_gurbet yazdı:
zynp_rukiye yazdı:
B)B)B)B)B)B)B)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/20320-filistin-de-adimlar-olume-gider · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.