ÇOK İLGİNÇ YA!!!

6.261 görüntülenme · 37 yanıt

Paylaş:
fidan

fidan

Mübarek Üye · 947 mesaj

RE: ÇOK İLGİNÇ YA!!!

s.a. ben resmi görünce güldüm sadece banada lisedeyken falan çok böyle yazılar gelirdi hatta geçen gün bi arkadaşım bir maili göndermiş aynı bu içerikte 13 kişiye göndermessen başın beladan kurtulmaz yazmış (bide sen böyle şeylere inanmazsın ama buna dikkat et diye de uyarmış) bende aynın maili geri gönderip hadi sen uğraş bi 13 kişi daha bul gönder dedim.
şu ana kadar böyle çok şey geçti elime ama hiçbirini dağıtmadım çok şükür rabbime hayatımda bir felakette yaşamadım bunlarala ilgili.

bunlar gerçekten boş şeyler kardeşlerim zamanınızı böyle saçma şeylere harcamayın.

allaha emanet olun

(unutmadan resimdeki hayalet halka filmindeki kızı çok andırıyor bence ordanalıntı değiştirilmiş görüntü)
Ahmed_1907

Ahmed_1907

Mübarek Üye · 992 mesaj

ARKADAŞLAR TAMAM OLABİLİR NEDEN ARKADAŞIMIZIN ÜSTÜNE BU KADAR GİDİYORUZ BİR HATA YAPMIŞ OLABİLİR BİZ NEDEN HATA ÜSTÜNE HATA YAPIP ARKADAŞIMIZI SOĞUTUYORUZ ALLAH'IM HEPİMİZDEN RAZI OLSUN İNŞALLAH ENİSE KARDEŞİM SENDE KUSURA BAKMA HEPİNİZ HAKKINIZI HELAL EDİN BENCE BU KONUYU BURADA KAPATALIM SELAM VE DUA İLEE......
HERLAFA VERİLECEK CEVABIM VARDIR LAKİN ÖNCE LAFA BAKARIM LAFMI DİYE
SONRADA SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE...
medina

medina

Kıdemli Üye · 148 mesaj

böyle şeylerle vakit kaybetmeyelim bende siteye falan bakmıcaktım bakmamda ama malesef yorumları okurken gördüm:@:@:@
sel34xxx

sel34xxx

Yeni Üye · 4 mesaj

Gerçek hayatta nice sıkıntıdan korkmayan bizler, kimin ne amaçla yada ne hikayeyle bizlere göndermiş olduğu bu tür şeylerden korkuyoruz. Oysa hayatın içinde ne olaylar dramlar yaşanıyor.
Hayatta korkudan çok sevgiyi düşünün yaptığınız her şeyi sevgi perçinleyin kazanç onun altında unutmayın. Evet bende çok kez paranormal olaylarla karşılaştım hala birçok şeyden korkarım. Ama bilmediğimden değil bildiklerimden korkar oldum
@ebruli

@ebruli

Mübarek Üye · 811 mesaj

resim ilginc ama ben inanmiyorum boyle seylere.iyide ne alaka bu resmi baskalarina gondermeyle anlamis degilim.
_BEGÜM_

_BEGÜM_

Aktif Üye · 56 mesaj

Siyahgulsevdalisiböyle şeylere inanmayın KAZA VE KADER ALLAH CC.DEN DİR EGER BAŞINIZA BİR BELA YADA MUSİBET GELİRSE BU ALLAH C.C. BOYLE ŞEYLERE PİRİM VARMEYİN LÜTFEN...

katılıyorum.çok haklısın
mervenur16

mervenur16

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

Çok saçma bence böyle şeyler.
nuurdan

nuurdan

Kıdemli Üye · 148 mesaj

resmi görünmüyor nasıl ve nerden açılacak.
zeynomis

zeynomis

Kıdemli Üye · 379 mesaj

arkadaşlar bende inanmayanlardanım.katiliyorum sizlere.Konuyu açan arkadaşımıza da fazla yüklenmeyelim.Bir an tededdüt edebilir ve bizim yorumlarımızı merak etmiş olabilir.
NUR__

NUR__

Kıdemli Üye · 325 mesaj

GERÇEK olsa bile herşey sadece ALLAH'tan, kaza da bela da...

ama bunu 7 kişiye gönder 7 gün içinde duan kabul olsun gibi şeyler,
sadece basit bir oyun... ve bu tür oyun oynanacak site değil burası...

Fieminillah
Ahmed_1907

Ahmed_1907

Mübarek Üye · 992 mesaj

bırakın bu işleri arkadaşlar lütfen
hayır ve şer Allah'tandır
esselamün aleyküm
HERLAFA VERİLECEK CEVABIM VARDIR LAKİN ÖNCE LAFA BAKARIM LAFMI DİYE
SONRADA SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE...
tuna_35

tuna_35

Kıdemli Üye · 137 mesaj

selamun aleyküm katılıyorumhayır da şer de Allah tandır inanmayın böle şeylere ayrıca böyle şeyler uydurarak inançlarımıza hakaret ediyorlar lütfen yanlış şeyler bunlar...selametle
zeynommm

zeynommm

Mübarek Üye · 1.565 mesaj

resmi göremiyorum
cananca

cananca

Aktif Üye · 89 mesaj

ya saçmalık kardeşim yok yolla 3 kişiye murat et yok şu bu salkalrın işi
senokli

senokli

Mübarek Üye · 667 mesaj

Korkmadım da, inanmadım da.
Böyle şeyler olmaz, kaza ve kederi ancak Allah (c.c) bilir.
ya mucib

ya mucib

Mübarek Üye · 1.037 mesaj

ya arkadaşlar inanmayın böle şeylere zaten o görünen şey yani montaj olan şeyler resimlerede çıkmazlar oyüzden gerçek deildr
oksiyus

oksiyus

Aktif Üye · 94 mesaj

Namazla ilgili ibretlik rüya

Namazla ilgili ibretlik rüya

inanmıyorum böyle şeylere.
Sedaa_*

Sedaa_*

Mübarek Üye · 2.150 mesaj

13 kişiye gönder 1000 kişiye gönder bunlara inanmayalım.

Göndermedim yoksa 2 saniye sonra ölecek miyim ? Allah ne isterse o olur.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.