Yılan'ın Resul-ü Ekrem'i Beklemesi;

1.068 görüntülenme · 6 yanıt

Paylaş:
muhammed zeki

muhammed zeki

Aktif Üye · 68 mesaj

ResulAllah müşriklerden kaçarken Ebubekir'le mağaraya sığınır.Mağaranın tenha yerinden bir yılan belirir.Ebubekir a.s ResulAllah'ı korumak için üzerinde bulunan cübbesini parçalayıp yılanın çıktığı yeri kapatır.Yılan başka bir yerden çıkar.Ebubekir orayıda kapatır yılan tekrar başka bir yerden çıkınca Ebubekir ayak topuğuyla deliği kapatır.O arada yılan Ebubekir'in ayağını ısırır.Resül-ü Ekrem yılana derki;NEDEN EBUBEKİR'İN AYAĞINI ISIRIYORSUN SEBEP NEDİR.
Yılan ResulAllah'a şöyle der;YA RESULALLAH BEN SENİ GÖREBİLMEK İÇİN ASIRLARDIR BEKLİYORUM O İSE BIRAKMIYOR O YÜZDEN ISIRDIM::

Can-u yürekle dua edelim Allah Bu mubarek günlerde RESULALLAH'I rüyamızda görmeyi nasip eylesin.AMİN..
nuresma

nuresma

Mübarek Üye · 2.975 mesaj

RE: Yılan'ın Resul-ü Ekrem'i Beklemesi;

selamun aleykum. amin amiiin duanıza.
selametle..
Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.

özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
~Elçi~

~Elçi~

Mübarek Üye · 2.893 mesaj

Can-u yürekle dua edelim Allah Bu mubarek günlerde RESULALLAH'I rüyamızda görmeyi nasip eylesin.AMİN.

Rahman razı olsun duanıza canı gönülden Amin selam ve dua ile...
Resul Aydın

Resul Aydın

Mübarek Üye · 4.770 mesaj

muhammed zeki yazdı:
ResulAllah müşriklerden kaçarken Ebubekir'le mağaraya sığınır.Mağaranın tenha yerinden bir yılan belirir.Ebubekir a.s ResulAllah'ı korumak için üzerinde bulunan cübbesini parçalayıp yılanın çıktığı yeri kapatır.Yılan başka bir yerden çıkar.Ebubekir orayıda kapatır yılan tekrar başka bir yerden çıkınca Ebubekir ayak topuğuyla deliği kapatır.O arada yılan Ebubekir'in ayağını ısırır.Resül-ü Ekrem yılana derki;NEDEN EBUBEKİR'İN AYAĞINI ISIRIYORSUN SEBEP NEDİR.
Yılan ResulAllah'a şöyle der;YA RESULALLAH BEN SENİ GÖREBİLMEK İÇİN ASIRLARDIR BEKLİYORUM O İSE BIRAKMIYOR O YÜZDEN ISIRDIM::

Can-u yürekle dua edelim Allah Bu mubarek günlerde RESULALLAH'I rüyamızda görmeyi nasip eylesin.AMİN..

PAYLAŞIMIN İÇİN SAĞOL, ALLAH RAZI OLSUN

EVET, YILANIN DİL"E GELİP, ASIRLARDAN BERİ; DEN KASTETTİĞİ Hz İBRAHİM (as) DÖNEMİ
OLDUĞU İSLAM MÜFESSİRLERİNCEDE SABİTTİR.

ALLAH"A EMANET, EMANETE SAHİP OLUNUZ.
"idrak'ın yüceliğine eremiyorsanız,

inkar'ın basitliğinden sıyrılınız"

B)
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

sa emeğinize sağlık
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

sa bu kıssayı tekrar hatırlattığınız için sağolun
FEYZAADALI

FEYZAADALI

Kıdemli Üye · 218 mesaj

SELAMUN ALEYKÜM BU DUAYA TÜM ALBİMLE AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN DİYORUM İNŞAALLAH.A.E.O.B)B)B)B)B)B)B)
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.