🌙 Mevlid Kandili Bu güne özel içerikler →

S.A BEN GELDİMMMMM

1.437 görüntülenme · 20 yanıt

Paylaş:
umeyye

umeyye

Mübarek Üye · 1.936 mesaj

B)B)S.A KARDEŞLERİM 20 GÜNLÜK BİR ARADAN SONRA SİZLERLEN TEKRAR BERABER OLMAKTAN VE SİZ KARDEŞLERİME KAVUŞMUŞMATN ÇOK MUTLUYUM SİZLERDEN AYRI KALDIĞIM BU ZAMAN DİLİMİNDE SİZLERLEN OLAN MUHABBETİN VE DOSLUĞUN NEKADAR DEĞERLİ OLDUĞUNU ANLADIM UZUN LAFIN KISASI SİZLERİ ÇOOOOOK ÖZLEDİM CANIM KARDEŞLERİM BU ARADA SİZLERE CENNET VATANIMIN BİR KÖŞESİ OLAN KİRAZIN ANAVATANI FINDIK IN BAŞKENTİ MEMLEKETİM GİRESUN DAN KUCAKLAR DOLUSU SEVGİ VE SELAM GETİRDİM B)B)B)B) A.E.O
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

Mübarek Üye · 3.771 mesaj

RE: S.A BEN GELDİMMMMM

ve aleykümselam abim hoşgeldiniz de o diyarlardan sadece sevgimi getirdiniz hani fındıklarımız:D:D:D:Dşaka bi yana hoş geldiniz sefalar getirdiniz abim..allaha(c.c.)emanet olun,s.aleyküm
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.

Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.

AMİN..
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

ve aleyküm selam abi.
hoşgeldiniz. B)
tsunami

tsunami

Mübarek Üye · 4.691 mesaj

umeyye yazdı:
B)B)S.A KARDEŞLERİM 20 GÜNLÜK BİR ARADAN SONRA SİZLERLEN TEKRAR BERABER OLMAKTAN VE SİZ KARDEŞLERİME KAVUŞMUŞMATN ÇOK MUTLUYUM SİZLERDEN AYRI KALDIĞIM BU ZAMAN DİLİMİNDE SİZLERLEN OLAN MUHABBETİN VE DOSLUĞUN NEKADAR DEĞERLİ OLDUĞUNU ANLADIM UZUN LAFIN KISASI SİZLERİ ÇOOOOOK ÖZLEDİM CANIM KARDEŞLERİM BU ARADA SİZLERE CENNET VATANIMIN BİR KÖŞESİ OLAN KİRAZIN ANAVATANI FINDIK IN BAŞKENTİ MEMLEKETİM GİRESUN DAN KUCAKLAR DOLUSU SEVGİ VE SELAM GETİRDİM B)B)B)B) A.E.O

aleyküm selam abilerin abisi
hoşgeldimişsin pek dinlenmişsin bunu gördüm siteye daha yararlı olur inş. ama şimdi olmadıki kiraz fındık felan nerde sözde olmuyo icraat isteriz şaka bir yana dönüşüne sevindik abi Allah a emanet ol tekrar hoşgeldin:D
umeyye

umeyye

RECEB-I KAMER yazdı:
ve aleykümselam abim hoşgeldiniz de o diyarlardan sadece sevgimi getirdiniz hani fındıklarımız:D:D:D:Dşaka bi yana hoş geldiniz sefalar getirdiniz abim..allaha(c.c.)emanet olun,s.aleyküm

BİR MUKABLİL KARDEŞİM İŞL. FINDIKLARINIZDA GELİR KARDEŞİM A.E.O;);)
umeyye

umeyye

aliye_aliye yazdı:
ve aleyküm selam abi.
hoşgeldiniz. B)

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM HOŞBULDUK A.E.O
CENNET GULU

CENNET GULU

Mübarek Üye · 1.388 mesaj

Ve aleyküm selam abicim...Allah c.c.'nun rahmeti ve bereketi üzerinize olsun...Ben de bir aylık bir ayrılık yaşadım sizlerle...Kavuştuğum için çok mutluyum....B)B)B)B)B)B)
umeyye

umeyye

tsunami yazdı:
umeyye yazdı:

hoşgeldimişsin pek dinlenmişsin bunu gördüm siteye daha yararlı olur inş. ama şimdi olmadıki kiraz fındık felan nerde sözde olmuyo icraat isteriz şaka bir yana dönüşüne sevindik abi Allah a emanet ol tekrar hoşgeldin:D

SAĞOL CANIM KARDEŞİM EH İŞTE BİRAZ DİNLENDİK ANCAK BURADA İŞLER YIĞILMIŞ BENİ BEKLİYOR AMA OLSUN SİZ DEĞERLİ KARDEŞLERİME TEKRAR KAVUŞTUKTAN SONRA EVELALLAH İŞLER VIZ GELİR A.E.O KARDEŞİM KOLAY GELSİN :p:D
CENNET GULU

CENNET GULU

Mübarek Üye · 1.388 mesaj

umeyye yazdı:
tsunami yazdı:
umeyye yazdı:

SAĞOL CANIM KARDEŞİM EH İŞTE BİRAZ DİNLENDİK ANCAK BURADA İŞLER YIĞILMIŞ BENİ BEKLİYOR AMA OLSUN SİZ DEĞERLİ KARDEŞLERİME TEKRAR KAVUŞTUKTAN SONRA EVELALLAH İŞLER VIZ GELİR A.E.O KARDEŞİM KOLAY GELSİN :p:D

SİZE DE KOLAY GELSİN; BAŞKA NE DİYEYİM???:D:D:D:D:D:D
umeyye

umeyye

CENNET GULU yazdı:
Ve aleyküm selam abicim...Allah c.c.'nun rahmeti ve bereketi üzerinize olsun...Ben de bir aylık bir ayrılık yaşadım sizlerle...Kavuştuğum için çok mutluyum....B)B)B)B)B)B)

AMİN KARDEŞİM ALLAA C.C NÜN RAHMET VE BEREKETİ HEPİMİZ ÜZERİNE OLSUN BU ARADA SENDE HOŞ GELDİN KARDEŞİM BURADAN TÜM İSLAMİYET GEN.TR AİLESİNİN GEÇMİŞ KANDİLERİ HAYIRLI VE MÜBAREK OLSUN A.E.O
~Elçi~

~Elçi~

Mübarek Üye · 2.893 mesaj

Aleyküm selam hoşgeldiniz Paylaşımlarınızı bekliyoruz inşaallah selam ve dua ile...
volide

volide

Kıdemli Üye · 255 mesaj

HOŞ GELDİN KARDEŞİM SEFA GETİRDİN BUNDAN SONRAKİ HER GÜNÜN GÜZELLİKLERLE DOLU OLSUN ..ALLAHA EMANET OL. SELAMETLE KALIN
l@l

l@l

Mübarek Üye · 656 mesaj

B) hoşgeldin B)
meftun61

meftun61

Mübarek Üye · 3.386 mesaj

ALEYKÜM SELAM ABİM HOŞGELDİN.BİR GELDİN PİR GELDİN.:D:DALLAHIM MİLLET GİDİP GELİYO BEN NE ZAMAN GİDİP GELECEM.ALLAHIM BANADA HAYIRLISIYLA GİDİP GELMEYİ NASİP ET.( TATİLE ):D:D:DABİM FINDIKLARI TOPLADIN DİMİ.HANİ SİTENİN FINDIKLARI.:DBANA ÖMER VERMEDİ :(:( VERSEYDİ BEN VERECEKTİM SİTENİN FINDIKLARINI.
Birnur

Birnur

Mübarek Üye · 1.099 mesaj

ve Aleyküm selam
Abi hoşgeldin sefa getirdin. Selam ve dua ile A.e.o B)
m_muaz

m_muaz

Mübarek Üye · 7.359 mesaj

selamun aleykum

hoşgelmişsiniz tekrardan ....
AsK giBi siLah,,,nEfiS giBi düSmaN yOktUr...
gurbetten

gurbetten

Mübarek Üye · 1.474 mesaj

aleykumselam hosgeldiiiiiiiiin!!!!B)B)B)B)B)B)
iKRA-OKU...
umeyye

umeyye

meftun61 yazdı:
ALEYKÜM SELAM ABİM HOŞGELDİN.BİR GELDİN PİR GELDİN.:D:DALLAHIM MİLLET GİDİP GELİYO BEN NE ZAMAN GİDİP GELECEM.ALLAHIM BANADA HAYIRLISIYLA GİDİP GELMEYİ NASİP ET.( TATİLE ):D:D:DABİM FINDIKLARI TOPLADIN DİMİ.HANİ SİTENİN FINDIKLARI.:DBANA ÖMER VERMEDİ :(:( VERSEYDİ BEN VERECEKTİM SİTENİN FINDIKLARINI.

SAĞOL KARDEŞİM İŞL. SİZDE ÖMER KARDEŞLEN İSTANBULA BEKLERİZ BU ARADA SİTENİN FINDIKLARI YEDİEMİNDE :p:p:p ŞAKA SEN İSE GÖNDEREYİM A.E.O
umeyye

umeyye

S.A KARDEŞLERİM B)zynp-rukıye B)volide B)I@I B)Binnur B)m-muaz B)gurbetten kardeşlerim ALLAH hepinizden tekktek razı olsun hakkınızı helal edin işlerimin yoğunluğundan dolayı sizlere tek tek cevap yazamıyorum kusura kalmayın selam ve duaile ALLAHA EMANET OLUN KARDEŞLERİM B)B)B)B)
nuresma

nuresma

Mübarek Üye · 2.975 mesaj

selamun aleykum hoşgeldiniz
Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.

özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.