HİDAYETE ERMEK VE İBADETİMİ TAM YAPMAM İÇİN NE OLUR BANA DUA EDİN VE ÖNERİLERİNİZ

8.731 görüntülenme · 22 yanıt

Paylaş:
Ravzadakinurunkölesi

Ravzadakinurunkölesi

Mübarek Üye · 1.770 mesaj

Selamün Aleyküm,
Kalbinizi ferah tutun ki siz hidayeti bulmuşsunuz zaten...
Şimdi o hidayeti elde tutup,ilim öğrenme,amel etme zamanı...
Allah c.c.''İlmi isteyene,zenginliği istediğime veririm''buyuruyor.Allah'ın sözü haktır.
Aklınızdan çıkarmayın,inanın.
İnanmak başarmanın yarısıdır çünkü..
Herşey güzel olacak...
Selametle...
cuneyt91

cuneyt91

Yeni Üye · 4 mesaj

-6/EN'ÂM-125: Fe men yuridillâhu en yehdiyehu yeşrah sadrehu lil islâm(islâmi), ve men yurid en yudıllehu yec’al sadrehu dayyikan haracen, ke ennemâ yassa’adu fîs semâi, kezâlike yec’alûllâhur ricse alâllezîne lâ yu’minûn(yu’minûne).
Öyleyse ALLAH kimi Kendisine ulaştırmayı dilerse onun göğsünü yarar ve (ALLAH’a) teslime (İslâm’a) açar. Kimi dalâlette bırakmayı dilerse, onun göğsünü semada yükseliyormuş gibi daralmış, sıkıntılı yapar. Böylece ALLAH, mü’min olmayanların üzerine pislik (azap, darlık, güçlük) verir.

Selamınaleyküm arkadaşlar.. Siteye yeni üye oldum hazırlayanlardan Allah razı olsun.. Forumlarda dolanırken bu konu dikkatimi çekti yukarıda kkalın harflerle gösterdiğim yer ise daha çok dikkatimi çekti.. Arkadaşlar biliyosunuzki yeryüzünden yükseldikçe dıs basınç azalır... bundan dolayıdırki pilotlar ve astranotlar çoğu zaman bu homeostasiyi sağlayamadığı için vücudun dışarı doğru uyguladığı basınçtan dolayı burnundan ve damarlarından dışarı doğru patlamalar bunun sonucunda kanamalar oluşur.. eğer bu olmassa tansiyon yükselmişçesine insanı sıkıntıya sokar.. Kuran bunu kaç yıl öncesinden söylemiş bize.. Bu da Kur'an ın ne kadar mukaddes bi kitap olduğunu bir kere daha gösteriyor bize değilmi.. selametle kalın..
İslam69

İslam69

Yeni Üye · 1 mesaj

Selamun aleyküm ALLAH İNŞALLAH HEPİMİZİ HİDAYETE ERDİRİR ALLAH HARAMIN HERTURLUSUNDEN KAÇIN MAMIZI NASİP EDER ALLAH (C.C) RIZASINI KAZANMAMAMIZI NEFSİMİZİ TERBİYE ETMEMİZİ ALLAH HERKEZE NASİP EDER İNŞALLAH AMİN AMİN AMİN

İSMİM HALİL SİZDE BANA DUA EDİN KARDEŞLERİM
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.