🌙 Mevlid Kandili Bu güne özel içerikler →

ALLAH C.C buyurur ki;

1.324 görüntülenme · 7 yanıt

Paylaş:
muhammed zeki

muhammed zeki

Aktif Üye · 68 mesaj

"Sakın olaki benim yarattığıma beğenmemezlik etmeyin.Benim yarattığımı beğenmeyen beni beğenmemiştir."
Allah korusun Allah'ın yarattığı her şeyde bir hikmet vardır.
Böyle deyince Davut a.s'mı hatırladım muhterem din kardeşlerim ve herkesin okumasını tavsiye ederim ;

Davut a.s yolda yürürken karşısına uyuz bir köpek çıkar.Davut a.s o an tiksinir ki Allah'ın en çok sevdiği peygamberlerden bir tanesi Davut a.s. köpekten tiksindiği o an ALLAH C.c seslenir Davut a.s'a "EY DAVUT BENİ Mİ BEĞENMEDİN YOKSA BENİM YARATTIĞIMI MI BEĞENMEDİN."ve Davut ağlar ağlar Allah'a olan utancından Kırk yıl ağlar.Ağladığı yerden çimenler biter.Allah' olan utancından.
Hürmetler Din kardeşlerim.
gonulturker

gonulturker

Kıdemli Üye · 459 mesaj

RE: ALLAH C.C buyurur ki;

esselamun aleykum kardesim...
keske hz.Davut gibi olabilsek....yazik bize Allah bizi islah etsin....amin...
selam ve dua ile....B)B)B)
FEYZAADALI

FEYZAADALI

Kıdemli Üye · 218 mesaj

B)SELAMUN ALEYKÜM RABBİM HEPİMİZİ HER ŞEYİ LAYIKIYLA YERİNE GETİREBİLEN KALP GÖZÜDE AÇIK KULLARINDAN EYLER İNŞAALLAH.A.E.O.B)B)B)B)B)B)B)
muhammed zeki

muhammed zeki

Aktif Üye · 68 mesaj

RE: ALLAH'Ü TEALA buyurur ki;

"Sakın olaki benim yarattığıma beğenmemezlik etmeyin.Benim yarattığımı beğenmeyen beni beğenmemiştir."
Böyle deyince Davut a.s'mı hatırladım muhterem din kardeşlerim ve herkesin okumasını tavsiye ederim ;

Davut a.s yolda yürürken karşısına uyuz bir köpek çıkar.Davut a.s o an tiksinir ki Allah'ın en çok sevdiği peygamberlerden bir tanesi Davut a.s. köpekten tiksindiği o an ALLAH C.c seslenir Davut a.s'a "EY DAVUT BENİ Mİ BEĞENMEDİN YOKSA BENİM YARATTIĞIMI MI BEĞENMEDİN."ve Davut ağlar ağlar Allah'a olan utancından Kırk yıl ağlar.Ağladığı yerden çimenler biter.Allah' olan utancından.
muhammed zeki

muhammed zeki

Aktif Üye · 68 mesaj

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

S.A. KARDEŞİM ELLERİNE SAĞLIK ALLAHA EMANET OL B)B)B)B)
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

~Elçi~

~Elçi~

Mübarek Üye · 2.893 mesaj

Esselamun aleyküm çok güzel bir kıssadan hisseydi Rahman razı olsun sağolun selam ve dua ile...
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

selamün aleyküm kardeşim..

Rabbimiz c.c razı olsun. çok güzel bir paylaşımdı. emeğinize sağlık. selam ve dua ile.B)
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.