PATENT..!!

4.425 görüntülenme · 48 yanıt

Paylaş:
Resul Aydın

Resul Aydın

Mübarek Üye · 4.770 mesaj

Dünya Sağlık örgütünce, Yeni Keşfedilmiş Olan Bir Kaç ilacın Isim Ve PatentlerininTescil Edilmesi Amacı ile, Dünya Tıp Kongresi Düzenlenmiş.

Tüm Dünya ülkelerinin önde Gelen Tıp Prof.ları, Bu Kongreye Davet Edilmiş.
Temel"de ülkemizi Temsilen Bu Kongreye Davet Edilenlerden Birisi imiş.
Konuşmacılar Ve Dinleyiciler Yerlerini Almış.

Uzunca Müzakerelerden Sonra 2 ilacın Isim Ve Patent"i Tescillenebilmiş.
Lakin, Keşfedilmiş ilaçlardan Sonuncusunun isim Ve Patenti Hakkında Bir Türlü Mutabakat Sağlanılamıyormuş.

Temel,
Bu Kadar Uzun Süren Müzakerelerden Bir Sonuç çıkmayacağını Ve Konuşmacı Olarak"ta Kendisine Sıra Gelmeyeceğini Anlar,

Ve....
Oturduğu Yerden Kalkarak Kongre Başkanına, Konuşmacı Listesinden Adımı çıkarın, Ben Gidiyorum Der Gibi Işaret Ederek Kapıya Yönelir.

Kongre Başkanı,
Mister Temel;
Ne Oldu, Nereye Gidiyorsunuz, Diye sorar.
Temel, Kapıdan çıkmak üzereyken, Döner; Herkesin Duyabileceği şekilde Der"ki

Penisilin Penisilin..!!

Bütün Salon Sevinç çığlıkları Atarak, Ooo Yes Yes, Penisilin Penisilin....
Ve ilacın isim Ve Patenti Tescillenmiştir.
"idrak'ın yüceliğine eremiyorsanız,

inkar'ın basitliğinden sıyrılınız"

B)
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

Mübarek Üye · 3.771 mesaj

RE: PATENT..!!

S.ALEYKÜM ALLAH(c.c.)RAZI OLSUN GERÇEKTEN ÇOK GÜZELDİ..ECZANEDE ÇALIŞMAMIZ HASEBİYLE DİKKATİMİ ÇEKTİ VE MERAKLA VE BEĞENEREK VE GÜLEREK OKUDUM..ALLAHA(c.c.)EMANET OLUN,S.ALEYKÜM..
:D:DPENİSİLİN PENİSİLİN:D:
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.

Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.

AMİN..
meftun61

meftun61

Mübarek Üye · 3.386 mesaj

SELAMUN ALEYKÜM ABİM YAA VALLA GÜLMEYE ÇOK İHTİYACIM VARDI.OYÜZDEN BU FORUMU AÇTIM BAKAYIM NE VAR DEDİM.ÇOK GÜZELMİŞ KARDEŞİM ELİNE SAĞLIK.:D:D:D
hafiz mehmet

hafiz mehmet

Kıdemli Üye · 483 mesaj

bizim temele söz hakkı vermezlerse işte böyle olur beni silin olur penisilin selam ve dua ile
meftun61

meftun61

hafiz mehmet yazdı:
bizim temele söz hakkı vermezlerse işte böyle olur beni silin olur penisilin selam ve dua ile

MEHMET ABİİİİİİİİİİİİİİİİİİ DÜĞÜNÜME GELECEKSİN DİMİİİİİİİİİİ
Resul Aydın

Resul Aydın

RECEB-I KAMER yazdı:
S.ALEYKÜM ALLAH(c.c.)RAZI OLSUN GERÇEKTEN ÇOK GÜZELDİ..ECZANEDE ÇALIŞMAMIZ HASEBİYLE DİKKATİMİ ÇEKTİ VE MERAKLA VE BEĞENEREK VE GÜLEREK OKUDUM..ALLAHA(c.c.)EMANET OLUN,S.ALEYKÜM..
:D:DPENİSİLİN PENİSİLİN:D:

SİZLERDE ALLAH"A EMANET OLUN, SELAM VE DUA İLE..
B)B)B)B)B)

B)
Resul Aydın

Resul Aydın

meftun61 yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM ABİM YAA VALLA GÜLMEYE ÇOK İHTİYACIM VARDI.OYÜZDEN BU FORUMU AÇTIM BAKAYIM NE VAR DEDİM.ÇOK GÜZELMİŞ KARDEŞİM ELİNE SAĞLIK.:D:D:D

SENDE SAĞOL, ALLAH BAHT"INI HEP GÜLEÇ KILSIN.
ALLAH"A EMANET, EMANETE SAHİP OLUNUZ.
B)B)B)B)B)

B)
meftun61

meftun61

Resulaydin yazdı:
meftun61 yazdı:

SENDE SAĞOL, ALLAH BAHT"INI HEP GÜLEÇ KILISIN.
B)B)B)B)B)

AYYYY ABİM ALLAH RAZI OLSUN BU DUAYA İHTİYACIM VARDI.:(:(:(:( BİRAZ HUZURSUZUM.:(
hafiz mehmet

hafiz mehmet

Kıdemli Üye · 483 mesaj

meftun61 yazdı:
hafiz mehmet yazdı:

kardeşim yer ve zamanını söyle ALLAH nasip ederse inşallah gelirim ama iyi düşündünmü sonra pişman olma :D:D:D
meftun61

meftun61

hafiz mehmet yazdı:
meftun61 yazdı:
hafiz mehmet yazdı:

kardeşim yer ve zamanını söyle ALLAH nasip ederse inşallah gelirim ama iyi düşündünmü sonra pişman olma :D:D:D

DUR ABİİ YAAAAAAAA DEME ÖYLE.ZATEN ŞUAN HUZURSUZUM.ÇOKMU KÖTÜ EVLİLİK YA.TAMAM YER VE ZAMANINI SÖYLEYECEM İNŞALLAH.
hafiz mehmet

hafiz mehmet

Kıdemli Üye · 483 mesaj

meftun61 yazdı:
hafiz mehmet yazdı:
meftun61 yazdı:
hafiz mehmet yazdı:

DUR ABİİ YAAAAAAAA DEME ÖYLE.ZATEN ŞUAN HUZURSUZUM.ÇOKMU KÖTÜ EVLİLİK YA.TAMAM YER VE ZAMANINI SÖYLEYECEM İNŞALLAH.

kardeşim iyi tarafı fazla yok söyleyim düğün marafında sonra asıl masraflar başlıyoki ALLAH erkeklerin yardımcısı olsun bayanlar kızmasın ama eşler sadece getir diyor başka bir şey demiyor ce ik,nci defa unutma gibi bir şansın yok elde süpürge kapıda bekliyor daha ne deyim bilmemki :D:D:D:D
Resul Aydın

Resul Aydın

meftun61 yazdı:
Resulaydin yazdı:
meftun61 yazdı:

SENDE SAĞOL, ALLAH BAHT"INI HEP GÜLEÇ KILSIN.
B)B)B)B)B)

AYYYY ABİM ALLAH RAZI OLSUN BU DUAYA İHTİYACIM VARDI.:(:(:(:( BİRAZ HUZURSUZUM.:(

MEFTUN KARDEŞİM
BÖYLE BİR HUZUR ORTAMINDA, İNSAN HUZURSUZ NASIL OLABİLİR?;)

ALLAHA EMANET OL, SELAM VE DUA İLE..

B)
meftun61

meftun61

hafiz mehmet yazdı:
meftun61 yazdı:
hafiz mehmet yazdı:
meftun61 yazdı:
hafiz mehmet yazdı:

kardeşim iyi tarafı fazla yok söyleyim düğün marafında sonra asıl masraflar başlıyoki ALLAH erkeklerin yardımcısı olsun bayanlar kızmasın ama eşler sadece getir diyor başka bir şey demiyor ce ik,nci defa unutma gibi bir şansın yok elde süpürge kapıda bekliyor daha ne deyim bilmemki :D:D:D:D

TAMAM BENDE BAYAN OLDUĞUMA GÖRE VE SÜPÜRGE BENİM ELİMDE OLDUĞUNA GÖRE SORUN YOK.:D:D:D:D:D:D:D:D AYYY ABİM ÇOK GÜLDÜM YAAAA:D:D İNŞALLAH EŞİME HUZUR VEREN BİR EŞ OLURUM.ÇÜNKÜ BEN BÜTÜN KALBİMLE ONU İSTİYORUM.BİRBİRİMİZE HUZUR VEREN EŞLER OLMAYI İSTİYORUM BAŞKA BİŞEY İSTEMİYORUM.RABBİMDE NASİP EDER İNŞALALH.:(
hafiz mehmet

hafiz mehmet

Kıdemli Üye · 483 mesaj

işin şaksıydı kardeşim ALLAH kuracak olduğunuz yuvada mutluluğunu daim kılsın inşallah acı kerder ve hüzün sizden uzak ALLAHIN bolluk ve bereketi üzerinize olsun inşallah evlilik öyle kutsal bir mekanki ALLAH TÜM BEKARLARA hayırlı eşler nasip etsin inşalla selam ve dua ile B)B)B)B)B)B)B)
meftun61

meftun61

hafiz mehmet yazdı:
işin şaksıydı kardeşim ALLAH kuracak olduğunuz yuvada mutluluğunu daim kılsın inşallah acı kerder ve hüzün sizden uzak ALLAHIN bolluk ve bereketi üzerinize olsun inşallah evlilik öyle kutsal bir mekanki ALLAH TÜM BEKARLARA hayırlı eşler nasip etsin inşalla selam ve dua ile B)B)B)B)B)B)B)

amin abim inşallah.
l@l

l@l

Mübarek Üye · 656 mesaj

S.A. Güzelmiş emeğine sağlık. Demek ki Temel gitmek istemeseymiş penisilin olmayacakmış :D:D:D
Resul Aydın

Resul Aydın

l@l yazdı:
S.A. Güzelmiş emeğine sağlık. Demek ki Temel gitmek istemeseymiş penisilin olmayacakmış :D:D:D

ESSELAMÜN ALEYKÜM.B)

SENDE SAĞOL.

ALLAH"A EMANET OLUN
SELAM VE DUA İLE...

B)
gurbetten

gurbetten

Mübarek Üye · 1.474 mesaj

:D:D:D:D:D:D:D:D