ANNECİĞİM MENDİLİNİZ HAZIRMI

5.052 görüntülenme · 66 yanıt

Paylaş:
Gül_i RâNâ

Gül_i RâNâ

Mübarek Üye · 979 mesaj

Selamun aleykum abi bu siiri her dinledigimde çok hüzünlenirim. Allah razi olsun.:gulegule
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

Gonlumun_guluSelamun aleykum abi bu siiri her dinledigimde çok hüzünlenirim. Allah razi olsun.:gulegule

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM EVET BENDE ANNELARİMİZİN KIYMETİNİ BİLELİM VE SAĞLIĞINDA ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM RABBİME EMANETSİNİZ
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

yames

yames

Aktif Üye · 71 mesaj

abicim çok güzel olmuş eline sağlık.ben heralde cehennemliğim annemin hakkını ödeyemeyeceğimden dolayı........umarım ödeyebilirim.inan abi o kadar kötüyümki anlatamam
afakisevda

afakisevda

Mübarek Üye · 578 mesaj

SELAMLARIN EN GÜZELİ ÜZERİNE OLSUN CEVDET ABİ Bu şiiri ne zaman dinlesem hep sol yanım acır

SELAM ve DUA ile kal ALLAHA EMANET OL
Sevgi Gülü

Sevgi Gülü

Kıdemli Üye · 277 mesaj

yamesabicim çok güzel olmuş eline sağlık.ben heralde cehennemliğim annemin hakkını ödeyemeyeceğimden dolayı........umarım ödeyebilirim.inan abi o kadar kötüyümki anlatamam

s.a yames kardeşim çehennem münafıkların yeri biz müminlere cennet yakışır kimin neriye gideceğini RABBİM bilir ne olursun böyle kötü şeyler düşünme ben senin gerçek müslümanlardan olduğuna inanıyorum kendine iyi bak ALLAH a emanet ol .aslında cevdet abiye yazmışsın cevap vermermeyecektim ama çok üzüldüm böyle düşündüğün için çehennem bizim aklımızın almayacağı kadar korkunç bir yer ona göre bir daha düşün hepimizin günahı var ama inşallah RABBİM af eder selametle kal hakkını helal et araya girdiğim için :evet
*el-fida*

*el-fida*

Yeni Üye · 3 mesaj

Allah razı olsun çok sevdiğim bir şiir :(
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

yamesabicim çok güzel olmuş eline sağlık.ben heralde cehennemliğim annemin hakkını ödeyemeyeceğimden dolayı........umarım ödeyebilirim.inan abi o kadar kötüyümki anlatamam

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM İNAN BÖYLE DÜŞÜNDÜĞÜNE COK ÜZÜLDÜ BENİ TANIDIĞIM KADARI İL SEN BÖYLE BİRİ DEĞİLSİN VE BÖYEDE DÜŞÜNME ASLA SEN CENNETLERİN EN BÜYÜĞÜNE LAYIKSIN VE ALLAHTAN DİYEĞİM BUDUR İNŞALLAH ALLAH SENİ İKİ CİHANDADA GÜLDÜRÜR Sevgi Gülü KARDEŞİMİN YAZDIKLARINADA HAK VERİYORUM COK DAĞRU YAZMIŞ ALLAH ONDANDA RAZI OLSUN RABBİM EMANET OL KIZIM

oflu61

oflu61

Üye · 31 mesaj

çok anlamlı bir paylaşım olmış...Allah Razı olsun.
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

afakisevdaSELAMLARIN EN GÜZELİ ÜZERİNE OLSUN CEVDET ABİ Bu şiiri ne zaman dinlesem hep sol yanım acır

SELAM ve DUA ile kal ALLAHA EMANET OL

ve aleyküm selam kardeşim allah razı olsun sizde selam ve duaile kalın rabbime emanet olun

keltepe

keltepe

Mübarek Üye · 2.305 mesaj

çok Güzel Bir şiirdi Abim ...ağlattin Beni ....
Allah Razi Olsun...

A.e.ol.dua Ile....
ahirete_yolculuk

ahirete_yolculuk

Kıdemli Üye · 203 mesaj

emegine saglik cevdet abim cok güzel bir siir ´sagol
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

*el-fida*Allah razı olsun çok sevdiğim bir şiir :(

S.A.KARDEŞİM ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN RABBİME EMANET OLUN :H

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

oflu61çok anlamlı bir paylaşım olmış...Allah Razı olsun.

A.S. KARDEŞİM ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN RABBİMİZE EMANETSİNİZ :H

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

keltepeçok Güzel Bir şiirdi Abim ...ağlattin Beni ....
Allah Razi Olsun...

A.e.ol.dua Ile....

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM VALLA BENİM SUCUM YOK BEN SADECE BURAYA YAPTIM ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN KARDEŞİM TABİ ŞAKAYDI ALLAH HİC BÖYLE AŞI YAŞATMASIN SAĞLICAKLA KAL KARDEŞİM.:H

kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM ABİ.
ELLERİNE SAGLIK.ÇOK SEVDİGİM BİR YORUM
BENİM SOL YANIM AGRIMIYOR AMA, YANIYOR.
ALLAHIM YANMAKTA DERMAN BULANLARDAN EYLESİN. AMİN. SELAMETLE ABİ.
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

kasım hadiSELAMÜN ALEYKÜM ABİ.
ELLERİNE SAGLIK.ÇOK SEVDİGİM BİR YORUM
BENİM SOL YANIM AGRIMIYOR AMA, YANIYOR.
ALLAHIM YANMAKTA DERMAN BULANLARDAN EYLESİN. AMİN. SELAMETLE ABİ.

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN AMİN AMİN KARDEŞİM SİZDE SELAMTLE KALIN RABBİME EMANET OLUN KARDEŞİM .BENİM. B)

cennet yolcusu

cennet yolcusu

Mübarek Üye · 1.177 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM CEVDET ABİ BUNU DİNLEYİNCE KENDİMİ ÖYLE BİR BOŞLUKTA HİSSETTİMKİ ÇOK ŞÜKÜR ANNE VE BABAM SAĞLAR ÇOK ŞÜKÜR AMA İNANIN BENİMDE SOL TARAFIM AĞIRDI TEK TESELLİMSE ÇOK ŞÜKÜR GÜZEL YERLERDE RABBİMİN İZNİYLE SAĞ SALİM DÖNERLER İNŞALLAH NASIL ANLATILIR BİLMİYORUM ÖZLEMLE SABIR KARIŞIK BİR DUYGU RABBİM RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIMDI RABBİME EMANET OLUN:gulegule
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

cennet yolcusu
SELAMÜN ALEYKÜM CEVDET ABİ BUNU DİNLEYİNCE KENDİMİ ÖYLE BİR BOŞLUKTA HİSSETTİMKİ ÇOK ŞÜKÜR ANNE VE BABAM SAĞLAR ÇOK ŞÜKÜR AMA İNANIN BENİMDE SOL TARAFIM AĞIRDI TEK TESELLİMSE ÇOK ŞÜKÜR GÜZEL YERLERDE RABBİMİN İZNİYLE SAĞ SALİM DÖNERLER İNŞALLAH NASIL ANLATILIR BİLMİYORUM ÖZLEMLE SABIR KARIŞIK BİR DUYGU RABBİM RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIMDI RABBİME EMANET OLUN:gulegule

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM SİZİ ŞU AN COK İYİ ANLIYORUM VE BİRŞEY YAZAMIYORUM NEDİYEYİM ALLAH SİZEDE SABIR VERSİN İSTERSENİZ BİRAZ NASILSINIZ İYİMİSİNİZ BABANLAR NEZAMAN GELECEK İSTERSENİZ ANLATIN İSTEMEZSENİZ YAZMAYIN RABBİME EMANET OLUN SAĞLICAKLA KALIN:gulegule

ashab_kiram

ashab_kiram

Mübarek Üye · 650 mesaj

çok Güzel Bi şiir Dinlemiştim Bu şiiri Ama Bir Kez Daha Dinlettirdiğin Için Saol.allaha Emanet Ol
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

ashab_kiramçok Güzel Bi şiir Dinlemiştim Bu şiiri Ama Bir Kez Daha Dinlettirdiğin Için Saol.allaha Emanet Ol

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN BEĞİNDİĞİNİZE SEVİNDİM SİZDE RABBİMİZE EMANET OLUN B)

Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.