YAKMA YA RABBİ
4.934 görüntülenme · 60 yanıt
ALLAH RAZI OLSUN ÇOK GÜZELLER İLAHİ DİNLİYORUM AMA BU İLAHİYİ İLK DEFA DİNLEDİM ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN....DUA İLE
hatice kübraALLAH RAZI OLSUN ÇOK GÜZELLER İLAHİ DİNLİYORUM AMA BU İLAHİYİ İLK DEFA DİNLEDİM ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN....DUA İLE
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN RABBİME EMANETSİNİZ B)
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

Yasaklı Kullanıcı
◦ Yeni Üye
- Ödül
- 1
Yasaklı Kullanıcı · ◦ Yeni Üye · 3 mesaj
Selamun aleykum çok guzel bir ilahi.Sürekli dinlediklerimin arasindadir.Ayrica ben "Senin Askin Allah'im" bu ilahiyide çok seviyorum.Allah razi olsun.
Gonlumun_guluSelamun aleykum çok guzel bir ilahi.Sürekli dinlediklerimin arasindadir.Ayrica ben "Senin Askin Allah'im" bu ilahiyide çok seviyorum.Allah razi olsun.
ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM EVET İNSAN DİNLEDİĞİ ZAMAN NEFSİNE BİRAZ OLSUN HAKİM OLMAK İSTİYOR CEHENNEMİN NARINI HATIRLIYOR KARDEŞİM VERMİŞ OLDUĞUNUZ İLAHİNİN KİMİN SÖYLEDİĞİNİ YAZARSANIZ İLAHİ BÖLÜMÜNE EKLERİM RABBİME EMANET OLUN

tuanna baks.a
off ya gerçekten yakmasın ALLAHIM
hayatta o kadar çok yanlışım var ki...
s.a. kardeşim bol bol töbe ve dua et allah bağışlayıcıdır bizlerede dua et allah razı olsun allah töbeni kabul eder inşallah rabbime emanetsiniz

konakS.A. Cevdet Kardeşim Duana sonsuz kez AMİN diyorum... Rabbim bu güzel paylaşımınız için sizden razı olsun. Selam ve dua
ile...
a.s. kardeşim allah razı olsun allah gönlüne göre verir inşallah allaha emanet olun

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/19814-yakma-ya-rabbi · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.