YAĞMURLU BİR TRABZON AKŞAMINDAN.........

2.351 görüntülenme · 22 yanıt

Paylaş:
meftun61

meftun61

Mübarek Üye · 3.386 mesaj

SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞLERİM UZUN SICAK VE GÜNEŞLİ GÜNLERDEN SONRA BARDAKTAN BOŞANIRCASINA YAĞAN YAĞMUR ADETA MEMLEKETİMLE KUCAKLAŞTI.ÖYLESİNE GÜZEL VE BEREKETLİ YAĞIYORKİ ANLATAMAM.VE BUNU SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM.:D:DALLAHIM SENİN NİMETLERİNİN HERBİRİ BİRİ NE MÜBAREK.HAMDOLSUN SANA.ŞİMDİ BU YAĞMURDA ISLANMAK VARDII............:D:D
erdal

erdal

Mübarek Üye · 3.212 mesaj

RE: YAĞMURLU BİR TRABZON AKŞAMINDAN.........

ALEYKÜM SELAM GÜLSÜM KIZIM..

NE KADAR MUTLU OLDUM ANLATAMAM....

NE KADAR İHTİYACIMIZ VARDI O RAHMETE...

YARADANA ŞÜKÜR...

Pazartesi günü bir cenaze işi için Trabzondaydım nem ve sıcaklık beni çok bunalttı,yağmurla havanın nasıl rahatladığını tahmin edebiliyorum.
nuresma

nuresma

Mübarek Üye · 2.975 mesaj

aleykum selam. çok sevindim Rabvbimize şükürler olsun. buraya da yağsın inşallah . dua eder misiniz;) selametle..
Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.

özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
meftun61

meftun61

erdal yazdı:

YARADANA ŞÜKÜR...

Pazartesi günü bir cenaze işi için Trabzondaydım nem ve sıcaklık beni çok bunalttı,yağmurla havanın nasıl rahatladığını tahmin edebiliyorum.

ALEYKÜM SELAM AMCACIM BENİM SEN TRABZONAMI GELDİN.NERDE OTURUYOSUNUZ NORMALDE.AMCAM EVET GERÇEKTEN ÇOK İHTİYACIMIZ VARDI YAĞMURA ÖZELLİKLE BİZİM MEMLEKET YAĞMURA ALIŞMIŞ DAHA FAZLA DAYANAMAZDI RABBİME ŞÜKÜR.ÖYLE GÜZEL YAĞIYOKİ GÖRÜLMEYE İZLENMEYE DEĞER.:D
meftun61

meftun61

nuresma yazdı:
aleykum selam. çok sevindim Rabvbimize şükürler olsun. buraya da yağsın inşallah . dua eder misiniz;) selametle..

ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM EVET İNŞALLAH ORALARADA YAĞARDA SUSUZ KALMAZSINIZ.ÖYLE GÜZEL YAĞIYOKİ KURBAN OLDUĞUM GÖRÜLMEYE DEĞER.
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

Mübarek Üye · 3.771 mesaj

S.ALEYKÜM ABLA MAŞAALLAH NE GÜZEL RAHMET YAĞIYOR..İNŞAALLAH ANKARAYA VE İHTİYACI OLAN HER YERE YAĞDIRIR RABBİM..NASILSINIZ ABLAAAA...HA TAMAM BİDE YAĞMURDA ISLANIRSAM TAMAMDIR BENİM İŞİM:D:D:DABLACUMM HAYIRLI AKŞAMLAR..ALLAHA(c.c.)EMANET OLUN,DUA EDİN İNŞAALLAH..S.ALEYKÜM..
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.

Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.

AMİN..
meftun61

meftun61

RECEB-I KAMER yazdı:
S.ALEYKÜM ABLA MAŞAALLAH NE GÜZEL RAHMET YAĞIYOR..İNŞAALLAH ANKARAYA VE İHTİYACI OLAN HER YERE YAĞDIRIR RABBİM..NASILSINIZ ABLAAAA...HA TAMAM BİDE YAĞMURDA ISLANIRSAM TAMAMDIR BENİM İŞİM:D:D:DABLACUMM HAYIRLI AKŞAMLAR..ALLAHA(c.c.)EMANET OLUN,DUA EDİN İNŞAALLAH..S.ALEYKÜM..

ALEYKÜM SELAM ABLASI EVET ÇOK GÜZEL YAĞDI.YOK BENCE SEN BU YAĞMURDA HİÇ ISLANMA;);););)İYİYİM ABLACIM SAĞOLASIN.DUALARIMDASIN.SELAMETLE.
leyla_serdar

leyla_serdar

Kıdemli Üye · 339 mesaj

meftun61 yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞLERİM UZUN SICAK VE GÜNEŞLİ GÜNLERDEN SONRA BARDAKTAN BOŞANIRCASINA YAĞAN YAĞMUR ADETA MEMLEKETİMLE KUCAKLAŞTI.ÖYLESİNE GÜZEL VE BEREKETLİ YAĞIYORKİ ANLATAMAM.VE BUNU SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM.:D:DALLAHIM SENİN NİMETLERİNİN HERBİRİ BİRİ NE MÜBAREK.HAMDOLSUN SANA.ŞİMDİ BU YAĞMURDA ISLANMAK VARDII............:D:D

VE ALEYKUM SELAM, ALLAH SUKURLER OLSUN, MEVLANIN BEREKETI YAGDI,, BU DUYGUYU BIZLERLE PAYLASMAK IYI OLDU; MEMLEKETEN HABER ALMAK COK GUZEL, AYRICA MEMLEKETIMEDE SELAMLAR, INSALLAH SUSUZ KALAN BUTUN BOLGELEREDE YAGAR.

SELAMETLE...B)B)B)
erdal

erdal

Mübarek Üye · 3.212 mesaj

meftun61 yazdı:
erdal yazdı:

YARADANA ŞÜKÜR...

ALEYKÜM SELAM AMCACIM BENİM SEN TRABZONAMI GELDİN.NERDE OTURUYOSUNUZ NORMALDE.AMCAM EVET GERÇEKTEN ÇOK İHTİYACIMIZ VARDI YAĞMURA ÖZELLİKLE BİZİM MEMLEKET YAĞMURA ALIŞMIŞ DAHA FAZLA DAYANAMAZDI RABBİME ŞÜKÜR.ÖYLE GÜZEL YAĞIYOKİ GÖRÜLMEYE İZLENMEYE DEĞER.:D

ANNEM TRABZON ERDOĞDU MAHALLESİNDEN.BABAMDA MERKEZ UĞURLUDAN.HANİ ATATÜRK KÖŞKÜNÜN YANINDAKİ KÖY.BEN ANADOLUNUN BAŞKA BİR İLİNDE İKAMET EDİYORUM.İŞTE BÖYLE ACİLEN DÜĞÜN VE CENAZE OLUNCA KISA SÜRELİDE OLSA MEMLEKET HASRETİ GİDERİYORUZ.
_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

Selamün aleyküm bi buraYA YAĞMADI YAW:D:D
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
emine364

emine364

Kıdemli Üye · 318 mesaj

KEŞKE BURADADA YAĞSADA BİRAZDA OLSA RAHATASAK.
HAYIRLI GÜNLER
meftun61

meftun61

erdal yazdı:
meftun61 yazdı:
erdal yazdı:

YARADANA ŞÜKÜR...

ANNEM TRABZON ERDOĞDU MAHALLESİNDEN.BABAMDA MERKEZ UĞURLUDAN.HANİ ATATÜRK KÖŞKÜNÜN YANINDAKİ KÖY.BEN ANADOLUNUN BAŞKA BİR İLİNDE İKAMET EDİYORUM.İŞTE BÖYLE ACİLEN DÜĞÜN VE CENAZE OLUNCA KISA SÜRELİDE OLSA MEMLEKET HASRETİ GİDERİYORUZ.

ÇOK GÜZEL AMCACIM.
meftun61

meftun61

Resul_Acer yazdı:

ALEYKÜM SELAM KARDEŞCİK YAĞAR İNŞALLAH.YA SEN NE YAPTIN TERCİH YAPTINMI NERESİ GELDİ.
meftun61

meftun61

emine364 yazdı:
KEŞKE BURADADA YAĞSADA BİRAZDA OLSA RAHATASAK.
HAYIRLI GÜNLER

İNŞALLAH YAĞAR KARDEŞİM.
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

selamunaleykum topragimm ahh hasret kalmisim ben memleketimin tasina topragina vede yagmurlarina allah razi olsunselametle..
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

meftun61 yazdı:
Resul_Acer yazdı:

ALEYKÜM SELAM KARDEŞCİK YAĞAR İNŞALLAH.YA SEN NE YAPTIN TERCİH YAPTINMI NERESİ GELDİ.

Yok ben demiştim ya istediğim yer gelmedi......Son bir sene girecem sınava...sonra neresi olursa yazıcam...Dua edin abla....GERÇİ ÖZEL BİR FORUM AÇICAM BEN YİNE....HELALLİK İÇİN 1 SENE FALAN ESKİSİ GİBİ GİREMİCEM DERS LER İÇİN... B)
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
meftun61

meftun61

huzunlu_gurbet yazdı:
selamunaleykum topragimm ahh hasret kalmisim ben memleketimin tasina topragina vede yagmurlarina allah razi olsunselametle..

aleyküm selam toprak inşallah en kısa zamanda hasretinizi gidermeniz için rabbim size gelme imkanı verir.zor gerçekten hasretlik.
meftun61

meftun61

Resul_Acer yazdı:
meftun61 yazdı:
Resul_Acer yazdı:

Yok ben demiştim ya istediğim yer gelmedi......Son bir sene girecem sınava...sonra neresi olursa yazıcam...Dua edin abla....GERÇİ ÖZEL BİR FORUM AÇICAM BEN YİNE....HELALLİK İÇİN 1 SENE FALAN ESKİSİ GİBİ GİREMİCEM DERS LER İÇİN... B)

tamam kardeşcik olsun hayırlısı ne ise o olur inşallah.
meftun61

meftun61

selamun aleyküm sabahın bulutların arasından hafifçe sızan güneş yerini tekrar yağmur bulutlarına bıraktı.rabbim bereketini eksik etmesin inşallah.darısı yağmur bekleyen illerimize inşallah.
Tugbis

Tugbis

Mübarek Üye · 679 mesaj

Burda cogu zaman yagmur yagiyor siz bana gunes yollayin ben size bol bol yagmur yollarim ne dersiniz :D :D :D Bi yazi yasiyamadik cok az gunes gorulduu burda :) napalim bunada sukur.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.