dinciselamün aleyküm leyla kardeşim ALLAH CC razı olsun hakkını helalet kardeşim benim hergün 100 ihlas 100 salavatı tefriciye 200 sübhanallah 200 elhamdülillah 100 kelimeyi tehvit 200 allahu ekber 100 lahavle vela kuvvete .....100 sübhanallahu ve bihamdihi 200 estafirullah 313 ya errahmani rahim 161 yamani 150 ya alim 100 ya ALLAH 100 YA NIMTEKIM 100 YA VASİ 33 YA BATIN 47 YA VALİ 70 YA RAFİU 70 YA HASİB 70 YA MÜZZİL 70 ESTAFİRULLAHE İNNEHU KANE GAFFARE 21 YA CEBBAR 21 YA HALIKU 21 YA HADİ 20 YA VEDDÜT 16 YA HAFİZ 270 YA KERİM YATMADAN ÖNCE 11 İHLAS 1 FATİHA SALAVAT OKUYOR VE UYUYORUM
kardeşim bütün bunları hergün hiç eksiksiz uzun yıllardan beri ihlasla okuyorum hemde ne eziyetle eşimden gizli bazen kavga ederek bilmiyorum ne yapsam sabah erken vana gideyorum doktora kalp sorunum var artık nefes alamıyorum leyla kardeşim ALLAH CC izin verirse cuma günü dönerim RABBİM CC sana hayırlı imanlı özel bir eş nasibetsin hayırlı salih evlatlar nasibetsin seni imanlı insanlarla karşılaştırsın inşallah hakkını hellalet
Amin inşallah kardeşim güle güle git gel canım.
Aleyküm Selam canım kardeşim Allah senden de razı olsun ne hakkı kardeşin kardeşe hakkı olur mu elimden gelen birşey varsa ne mutlu bana bizlere keşke daha çok şey yapabilsek allah kabul etsin hepimizin dualarını.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapsısından başka kul kapsına kötü art niyetli insanlara fırsat vermesin Rabbim şu okunan ezanlar yüzü gözü hürmetine allah hepimizin yaşamına bir düzen hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin bulunduğumuz sıkıntlardan çıkmazlardan hayırlısıyla tez zamanda kurtulup refaha çıkmak nasip etsin Rabbim.
Amin kardeşim allah herkesin gönlüne göre huzurlu mutlu yuvalar nasip etsin benimde beklediğime göre gönlüme göre versin hayırlısıyla inşallah ortadaki engelelr olusuzluklar ortadan kalksın inşallah hayırlısı olsun.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun herşey gönlünüzce olsun Rabbim hepimizin dualarını eksiksiz kabul etsin hayırlısıyla inşalalh:)
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.