🔒 Duaya İhtiyacı Olan Bütün Kardeşlerimiz İçin:(
634.257 görüntülenme · 10.230 yanıt
selamün aleyküm safiye kardeşim annenden allah razı olsun okuyan herkes listeye dahildir allahü teala annenin dularaını kabul etsin hepimizinde inşallah adetimiz az kaldı hep beraber inşallah bitireceğiz allahü tealanın izniyle
selamun aleyküm , hayırlı sabahlar ...
3 adet okudum ... allah celle celaluhu kabul eder inşallah ... allaha emanet olunuz ...
3 adet okudum ... allah celle celaluhu kabul eder inşallah ... allaha emanet olunuz ...
.
Ve Sen Yine Denendiğinde..
Ve Kalbin Daraldığında..
Ve Yine Bütün Kapılar Kapandığında..
Ve Yine Ne Yapman Gerektiğini Bilmediğinde..
Uzun Uzun Düşün Ve Hatırla Yaradanını!
Allah kuluna Kafi Değil mi?
Zümer Suresi
Ve Kalbin Daraldığında..
Ve Yine Bütün Kapılar Kapandığında..
Ve Yine Ne Yapman Gerektiğini Bilmediğinde..
Uzun Uzun Düşün Ve Hatırla Yaradanını!
Allah kuluna Kafi Değil mi?
Zümer Suresi
selamün aleyküm kardeşler ihlası hatim duasının bitmesine hep beraber devam edelim hepimiz el birliği ile allahü tealanın izniyle bitecek inşallah katılım ve okuma azaldı 28.000 küsür adedimiz kaldı hep beraber inşallah bitireceğiz
özlemcüneytselamün aleyküm safiye kardeşim annenden allah razı olsun okuyan herkes listeye dahildir allahü teala annenin dularaını kabul etsin hepimizinde inşallah adetimiz az kaldı hep beraber inşallah bitireceğiz allahü tealanın izniyle
aleykümselam özlem kardeşim inşallah hayırlısı ile biter annem 1 adet daha eklermisiniz ben sayıyı eksik yazmışım 1 önce yazımda kusuruma bakmayın 2 kez emek harcatıyorum. Rahmana emanet olunuz dualarında yer almak duası ile
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/19736-duaya-ihtiyaci-olan-butun-kardeslerimiz-icin · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.