🔒 Duaya İhtiyacı Olan Bütün Kardeşlerimiz İçin:(
634.383 görüntülenme · 10.230 yanıt
sabır evet çok önemli amma ve lakin bazan gümlüyor o sabır öfkenin ağır bastığı oluyor işte ozaman şeytan devreye giriyor hemen hadi be kim tutar seni söyle bütün kötü sözleri der ama daha sonra pişmanlık alır seni keşke demez olaydim sabır gösterseydim dersin ama çok geç kırdın karşındakini birkere bir de özür dilemeyi bilsek işi gurur meselesi yapıp da daha beter çıkmaza sürükleriz rabbim kimseye ilerde pişman olacağı şeyi yaptırmasın inşallah...
bizede dua edin zira dertsiz kul yoktur kimin duası kabul olacağı belli olmaz allah razı olsun hepimizden selametle kalın..
bizede dua edin zira dertsiz kul yoktur kimin duası kabul olacağı belli olmaz allah razı olsun hepimizden selametle kalın..
hayırlı sabhalar
leyle kardeşim yine ne güzel bir konu açmışsın emeğine sağlık
şiimdilik 100 tanede bana yazarmısınız
birde abdestli okumak zorundamıyız bilyorum abdestli olsa daha iyi olur ancak işyerinde olduğum için :(
leyle kardeşim yine ne güzel bir konu açmışsın emeğine sağlık
şiimdilik 100 tanede bana yazarmısınız
birde abdestli okumak zorundamıyız bilyorum abdestli olsa daha iyi olur ancak işyerinde olduğum için :(
Selamin Aleyküm çok Güzel Bir Düşünce Bende Katilmak Istiyorum Bende şimdilik 500 Alayim Bitince Haber Veririm Tekrar Alacam Bitince
Allah razı olsun leyla kardeşim çok güzel düşünmüşsün. B)
Muhakkak vardır hepimizin içimizde bi takım sıkıntılarımız.İnşallah Rabbim en güzel şekilde kabul eyler dularımızı.Cümle kullarına gönül ferahlığı nasip etsin inşallah.
Bend eşimdilik 100 adet alayım.Nasip oldukça tekrar alır bildiririm inşallah.
Rabbim kabul eyle.Amin.
Muhakkak vardır hepimizin içimizde bi takım sıkıntılarımız.İnşallah Rabbim en güzel şekilde kabul eyler dularımızı.Cümle kullarına gönül ferahlığı nasip etsin inşallah.
Bend eşimdilik 100 adet alayım.Nasip oldukça tekrar alır bildiririm inşallah.
Rabbim kabul eyle.Amin.
bende şuan işte olduğum için akşam okumak üzere 50 tane alıyorum. benide eklerseniz sevinirim. bende sevdiğime kavuşmak ve onunla evlenmek istiyorum, bi de işlerimin düzelmesini ve borcumu hayırlısıyla tez zamanda ödemek istiyorum. allah hepimizin duasını kabul eylesin. tüm sevipte kavuşamayanları ve benide sevdiğime kuvuştursun inşallah AMİN okuyunce haber veririm. herkese iyi günler..........
Bu kadar güzel insanları bulduğum için Rabbime şükürler olsun, Hepinize Selamın Aleyküm kardeşlerim
Ayşenur Amine SuBu kadar güzel insanları bulduğum için Rabbime şükürler olsun, Hepinize Selamın Aleyküm kardeşlerim
aleykümselam kardeşim üyeliğin hayırlı ve daimi olsun inş. hoş ve faydalı muhabbetlerde bulunabilmek temennisi ile hayrlı günler
Selamün Aleyküm
Arkadaşlar çok Güzel Bi Konu Fakat Bunu 19 Marttan Sonra Yapsak Daha Ii Olmazmi Enes Batur Kardeşimizin Açtiği Salavat Kampanyasinda çok Eksik Var.onlari Bi Tamamlasak Bu Kadar Insaniz önce Salavatlari Bitirelim Hepbir Olup Sonra Yine Fatiha Okuruz Nedersiniz?
Arkadaşlar çok Güzel Bi Konu Fakat Bunu 19 Marttan Sonra Yapsak Daha Ii Olmazmi Enes Batur Kardeşimizin Açtiği Salavat Kampanyasinda çok Eksik Var.onlari Bi Tamamlasak Bu Kadar Insaniz önce Salavatlari Bitirelim Hepbir Olup Sonra Yine Fatiha Okuruz Nedersiniz?
leyla belgin ..........1000
mazlumkul.............500
gözde22...............100
6310....................200
safiye..................280
hayrunisa_247.......500
adeseda................50
zamannamaz..........100
hilal_nur................100
özlem_27...............50
arkadaşlar isranurr arkadaşıma katılıyorum bende 19 mart selavat kampanyasındayım oraya okuyup bitirilem daha çok eksik var çünkü....selametle
mazlumkul.............500
gözde22...............100
6310....................200
safiye..................280
hayrunisa_247.......500
adeseda................50
zamannamaz..........100
hilal_nur................100
özlem_27...............50
arkadaşlar isranurr arkadaşıma katılıyorum bende 19 mart selavat kampanyasındayım oraya okuyup bitirilem daha çok eksik var çünkü....selametle
leyla-1 🛡
Moderatör
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj
CUMA GÜNÜNE KADAR BİTİRMEMİZE YARDIM EDEBİLİR MİSİNİZ KARDEŞLERİM?
FETİH SÜRESİNİN FAZİLETİ:ZAYIF DÜŞMÜŞ KİŞİ BU SÜREYİ ÇOKÇA OKURSA GÜÇLENİR,ZİLLETE DÜŞMÜŞ KİMSE OKURSA İZZET VE ŞEREF BULUR,MAĞLUP OLMUŞ KİMSE OKURSA YARDIM GÖRÜR.SIKINTIDA OLAN OKURSA,ALLAH ONUN İŞLERİNİ KOLAYLAŞTIRIR.BORÇLU OKURSA ÖDEME İMKANINA KAVUŞUR.ZİNDANDA OLAN OKURSA KURTULUR GAM VE KEDERE BOĞULMUŞ OKURSA ALLAH LUTUF VE KEREMİYLE ONUN GAM VE KEDERİNDEN KURTARIR
NOT:YANLIZ İHLASLA OKUNMAK SÜRETİYLE(BAKALIM OLACAKMI NİYETİYLE DEĞİL)
RABBİM KABUL ETSİN
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
33 FETİH SURESİ
leyla belgin............3
hayriye abla..........10
talipamca...............1
Hatice teyze...........3
akinkaradag............3
ADBA.....................3
MAZLUMkul.............1
Emine.....................3
okunan..................26
kalan......................7
İŞTİRAKLERİNİZİ BEKLİYORUM KARDEŞLERİM
OKUYAN OKUMAYAN TÜM KARDEŞLERİMİZDEN ALLAH RAZI OLSUN HEPİMİZİN DUALARINI GÖNÜL MURADLARINI KABUL ETSİN RABBİM HAYIRLISIYLA İNŞALLAH.
SELAM VE DUA İLE ALLAH'A EMANET OLUN.
ALLAH'IM
BİRBİRİNİ GÖRMEDEN SEVGİLERİNİ VE DUALARINI YOLLAYAN ŞU KULLARININ ÇABALARINI KABUL ET
DUALARINA İCABET ET
KORKTUKLARI ŞEYLERDEN GÜVENCE VER
SIĞINMALARINI KABUL ET
OKUDUKLARI KUR'ANLARI KATINA YÜKSELT
KARDEŞLİKLERİNİ KORU
HASTALARINA ACİL ŞİFA
BUNALMIŞLARINA FERAHLIK
BORÇLULARINA VE FAKİRLERİNE BOL RIZIK
GURBETTEKİLERİNE SELAMET
ZENGİN VE RAHAT OLANLARINA ŞÜKÜR
AYRILARINA KAVUŞMA
BEKARLARINA HAYIRLI EŞLER
EVLİLERİNE GEÇİM KOLAYLIĞI VE DİRLİK
ÖLMÜŞLERİNE RAHMET
YAŞAYANLARINA SIHHAT VE AFİYET
TÜM DERTLERİNE DERMAN
AİLELERİNE HUZUR
ÇOCUKLARINA SAYGI SEVGİ VE AKIL
NASİP ET
RAHMETİNLE EY MERHAMETLİLERİN EN MERHAMETLİSİ"AMİN
FETİH SÜRESİNİN FAZİLETİ:ZAYIF DÜŞMÜŞ KİŞİ BU SÜREYİ ÇOKÇA OKURSA GÜÇLENİR,ZİLLETE DÜŞMÜŞ KİMSE OKURSA İZZET VE ŞEREF BULUR,MAĞLUP OLMUŞ KİMSE OKURSA YARDIM GÖRÜR.SIKINTIDA OLAN OKURSA,ALLAH ONUN İŞLERİNİ KOLAYLAŞTIRIR.BORÇLU OKURSA ÖDEME İMKANINA KAVUŞUR.ZİNDANDA OLAN OKURSA KURTULUR GAM VE KEDERE BOĞULMUŞ OKURSA ALLAH LUTUF VE KEREMİYLE ONUN GAM VE KEDERİNDEN KURTARIR
NOT:YANLIZ İHLASLA OKUNMAK SÜRETİYLE(BAKALIM OLACAKMI NİYETİYLE DEĞİL)
RABBİM KABUL ETSİN
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
33 FETİH SURESİ
leyla belgin............3
hayriye abla..........10
talipamca...............1
Hatice teyze...........3
akinkaradag............3
ADBA.....................3
MAZLUMkul.............1
Emine.....................3
okunan..................26
kalan......................7
İŞTİRAKLERİNİZİ BEKLİYORUM KARDEŞLERİM
OKUYAN OKUMAYAN TÜM KARDEŞLERİMİZDEN ALLAH RAZI OLSUN HEPİMİZİN DUALARINI GÖNÜL MURADLARINI KABUL ETSİN RABBİM HAYIRLISIYLA İNŞALLAH.
SELAM VE DUA İLE ALLAH'A EMANET OLUN.
ALLAH'IM
BİRBİRİNİ GÖRMEDEN SEVGİLERİNİ VE DUALARINI YOLLAYAN ŞU KULLARININ ÇABALARINI KABUL ET
DUALARINA İCABET ET
KORKTUKLARI ŞEYLERDEN GÜVENCE VER
SIĞINMALARINI KABUL ET
OKUDUKLARI KUR'ANLARI KATINA YÜKSELT
KARDEŞLİKLERİNİ KORU
HASTALARINA ACİL ŞİFA
BUNALMIŞLARINA FERAHLIK
BORÇLULARINA VE FAKİRLERİNE BOL RIZIK
GURBETTEKİLERİNE SELAMET
ZENGİN VE RAHAT OLANLARINA ŞÜKÜR
AYRILARINA KAVUŞMA
BEKARLARINA HAYIRLI EŞLER
EVLİLERİNE GEÇİM KOLAYLIĞI VE DİRLİK
ÖLMÜŞLERİNE RAHMET
YAŞAYANLARINA SIHHAT VE AFİYET
TÜM DERTLERİNE DERMAN
AİLELERİNE HUZUR
ÇOCUKLARINA SAYGI SEVGİ VE AKIL
NASİP ET
RAHMETİNLE EY MERHAMETLİLERİN EN MERHAMETLİSİ"AMİN
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/19736-duaya-ihtiyaci-olan-butun-kardeslerimiz-icin · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.