🔒 Duaya İhtiyacı Olan Bütün Kardeşlerimiz İçin:(

632.604 görüntülenme · 10.230 yanıt

🔒 Konu kilitli Son sayfaya git →
Paylaş:
dinci

dinci

Mübarek Üye · 2.686 mesaj

ozlem_27günaydın dinci abla nasılsın ? :)

hayırlı sabahlar özlemciyim ben iyim sen nasılsın
Namaz1

Namaz1

Mübarek Üye · 1.934 mesaj

dincihayırlı sabahlar özlemciyim ben iyim sen nasılsın

şükür ablacım idare etmeye çalışıyorum. :)
handan06

handan06

Mübarek Üye · 2.070 mesaj

VEALEYKÜM SELAM ÇOK GÜZEL DÜŞÜNMÜŞSÜN BİZİMDE ÇOK ÖNEMLİ SORUNLARIMIZ VAR ÖNCELELİKLE BÜTÜN BORCLARIMIZI HAYIRLISIYLA KAPATMAK,İŞLERİN ACILMASI VE DÜŞMANLARIN BİZDEN UZAK OLMASI,ANNEMİN SAĞLIĞINA KAVUŞMASI,BENİMDE DERSLERDE VE HAYAT YOLUNDA BASARILI OLMAM(başarısızlıklar peşimi bırakmıyor malesef)---KPSS.YE HAZIRLANIYORUM VE KAZANMAK İSTİYORUM İNŞALLAH---BABAMA HAYIRLISIYLA KAVUŞMAK YANİ BUNLARIN OLMASINA ÇOK İHTİYACIMIZ VAR rabbim dualarımızı inşallah kabul eder tüm darda kalanların sıkıntılarına koşar inşallah

AYRICA NE ZAMANA KADAR OKUNACAK?BENDE ALMAK İSTİYORUM AMA HER ZAMAN NETE GİREMİYORUM BEN.NASIL HABERİM OLUR ONU DA BİLMİYORUM UMARIM BENİMDE KATKIM OLUR
ALLAHA EMANET OLUN..
nasırlı_kalp

nasırlı_kalp

Kıdemli Üye · 126 mesaj

s.a. bende 50 tane okumak istiyorum.(okuyunca yazarım inş.) Allah sıkıntılarımızı hafifletsin bütün dua ve dileklerimizi kabul etsin inş.
ÖMEREFE

ÖMEREFE

Aktif Üye · 99 mesaj

selamın aleyküm arkadaşlar şimdilik 100 tane okudum okudukça haber veririm allah kabul etsin
YENIDEN DOGUS

YENIDEN DOGUS

Kıdemli Üye · 354 mesaj

Selamün aleyküm bitmiş galiba yetişemedim...
Leyla_Ebedi

Leyla_Ebedi

Kıdemli Üye · 331 mesaj

Amin Amin Amin

Rabbim kabul eylesin inşallah leylacım vesile oldugundan dolayı Allah(c.c) razı olsun senden de .. dualarımız kabul olsun inşallah ... amin
Mutlu Kul

Mutlu Kul

Mübarek Üye · 1.006 mesaj

hayırlı akşamlar bende 100 tane alarak katılmak istiyorum lütfen banada dua edin çok ihtiyacım var allah razı olsun...
cerennurum

cerennurum

Mübarek Üye · 1.298 mesaj

amin amin amin kardeşim hayırlı cumalar
Namaz1

Namaz1

Mübarek Üye · 1.934 mesaj

bu hatmin duasını ne zaman yapıcaz?
Mutlu Kul

Mutlu Kul

Mübarek Üye · 1.006 mesaj

mutsuzhayırlı akşamlar bende 100 tane alarak katılmak istiyorum lütfen banada dua edin çok ihtiyacım var allah razı olsun...

hayırlı cumalar arkadaşlar 100 taneokuyacağım bugün lütfen benide ekleyin ve duada unutmayın
Ayşenur Amine Su

Ayşenur Amine Su

Kıdemli Üye · 154 mesaj

Selamın Aleyküm
Hayırlı cumalar
Tekrar başlayacakmısınız?
handan06

handan06

Mübarek Üye · 2.070 mesaj

neyse bende 500 tane okuyacağım en kısa zamanda inşallah allah kabul etsin
Ayşenur Amine Su

Ayşenur Amine Su

Kıdemli Üye · 154 mesaj

Ben 1200 tane okudum,
okudukça ilave edeceğim,
Allahım c.c. kabul etsin,
Rabbim kimseyi darda bırakmasın AMİNNNNNNNNNNNN
bilmek

bilmek

Aktif Üye · 77 mesaj

bende 140 tane okudum aslında daha çok okumak istiyordum ama müsait değilim
müsait olunca yine okuycam inşALLAH
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj

YENIDEN DOGUSSelamün aleyküm bitmiş galiba yetişemedim...

Aleyküm Selam kardeşim Allah razı olsun Rabbim bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip gönül muradlarımızı dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Kardeşim okumak isterseniz tekrar yeni İhlas Şerif Hatmi başlattık bu mübarek günlerin okunan Kur'anlar daualr yüzü gözü hürmetine Rabbim hepimizin dualarını eksiksiz kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
leyla-1

leyla-1 🛡

RABBİM HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN.
Okuyan okumayan tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun

ALLAH HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN HAYIRLISIYLA İNŞALLAH RABBİM HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN.ALLAH ŞU ANDA BULUNDUĞUMUZ SIKINTILARDAN ÇIKMAZLARDAN ENGELELRDEN OLUMSUZLUKLARDAN BİZLERİ KURTARIP TEZ ZAMANDA SELAMETİMİZE ÇIKARMAK NASİP ETSİN YAŞAMIMIZA BİR DÜZEN YÖN VERSİN. HAYATIMIZDAKİ ENGELLERİ OLUMSUZLUKLARI OLUMLUYA ÇEVİRSİN HAYIRLISIYLA İNŞALLAH.
ALLAH HASTALARA ŞİFA, DERTİLERE DEVA , BORÇLULARA EDA, EVSİZLERE EV, İŞSİZLERE İŞ, EŞSİZLERE EŞ ÇOOCUKSUZLARA HAYIRLI ÇOCUK, SEVİPTE KAVUŞAMAYANLARA HAYIRLISIYLA KAVUŞMAK ÖNLERİNDEKİ ENGELLERDEN OLUMSUZLUKLARDAN KURTULMAK NASİP ETSİN.
EVLENEMEYEN KIZLARA EVLENEMEYEN ERKEKLERE HAYIRLI GÖNÜLLERİNE EVLİLİK NASİP ETSİN ENGELLERİ OLUMSUZLUKLARI ORTADAN KALDIRIP HAYIRLI YUVA HAYIRLI ÇOCUKLAR NASİP ETSİN.
HUZURSUZ YUVALARA HUZUR NASİP ETSİN RABBİM KİMSENİN KURULU YUVASINI BOZMASINA FIRSAT VERMESİN KÖTÜ ART NİYETLİ İNSANLARI ISLAH EDİP HİDAYETE ERDİRMEK NASİP ETSİN RABBİM.
GÖRÜNÜR GÖRÜNMEZ KAZALARDAN BELALARDAN, KÖTÜ ART NİYETLİ İNSANLARIN ŞERLERİNDEN KÖTÜLÜKLERİNDEN, ANİ ÖLÜMLERDEN RABBİM BİZLERİ KORUYUP GELMEDEN ESİRGESİN İNŞALLAH HEPİMİZİ. OKUYAN OKUMAYAN HERKESİN DUALARINI KABUL ETSİN RABBİM.
RABBİM BU DÜNYADA VE AHİRETTE SEVDİĞİ RAZI OLDUĞU KULLAR OLMAK CENNETİNDEN HEPİMİZE BİRER KÖŞK PEYGAMBER EFENDİMİZİN ŞEFAATİNE NAİL OLMAK NASİP ETSİN. RABBİM DÜNYADA KUR'AN AHİRETTE İMAN DÜNYADA DÜNYA AHİRETTE AHİRET MURADIMIZI VERSİN RABBİM.
ALLAH SEN RAHİM'SİN RAHMAN'SIN AFFEDİCİSİN AFFETMEYİ SEVERSİN BİZLERİ AFFEDİP HUZURUNA LAYIK EYLE BENİ ANAMI BABAMI BÜTÜN YAKINLARIMI BÜTÜN İNANLARI BAĞIŞLA VE KORU BİZLERİ AFFEDİP DUALARIMIZI KABUL EYLE.
ALLAH'IM SENİN HAZİNENDE HERŞEY BULUNUR HAZİNENDE SİZLERİ ESİRGEME RABBİM.
BÜTÜN DUALARIMIZI KABUL EYLE.

Okuduğumuz duaları kabul et, bu duaların hürmetine hepimizin niyetlerini ver.

Senin herşeye gücün yeter.Amin..

SELAM VE DUA İLE ALLAH'A EMANET OLUN
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
&
leyla-1

leyla-1 🛡

Leyla_EbediAmin Amin Amin

Rabbim kabul eylesin inşallah leylacım vesile oldugundan dolayı Allah(c.c) razı olsun senden de .. dualarımız kabul olsun inşallah ... amin

Amin Amin Amin Canım
Allah razı olsun canım Rabbim hepimizin gönül muradlarını dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin.
Allah bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk peygamber Efendimizin şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin Rabbim.
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin kendi rızası için.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.:)
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
&
leyla-1

leyla-1 🛡

mutsuzhayırlı akşamlar bende 100 tane alarak katılmak istiyorum lütfen banada dua edin çok ihtiyacım var allah razı olsun...

Allah razı olsun kardeşim Rabbim hepimizin gönül muradlarını dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin.
Allah bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk peygamber Efendimizin şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin Rabbim. Kardeşim bu hatim bitti yeni İhlas Şerif Hatmi başladı sizi oraya ekliyorum Allah kabul etsin.
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin kendi rızası için.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
&
leyla-1

leyla-1 🛡

ozlem_27, post: 738939, member: 84364bu hatmin duasını ne zaman yapıcaz?

Allah razı olsun canım Rabbim hepimizin gönül muradlarını dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Allah bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk peygamber Efendimizin şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin Rabbim.
Dayımın kızıyla yengeme sorayım okumuşlarsa ona göre duasını yaparız diğer kardeşlerimiz bitirmişerdir zaten.
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin kendi rızası için.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
&
Paylaş:

🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.