RE: 17 AğustosDepremi için Yasin-i şerif.
S.A.
BENİDE LİSTEYE EKLEYİN İNŞALLAH SAYI VERMEYİM AKŞAM KAÇ TANE OKUYA BİLİRSEM YARIN TEKRAR BİLDİRİRİM.
RABBİM TÜM DEPREMDE ÖLEN KARDEŞLERİMİZE RAHMETİNİ ESİRGEMESİN İNŞALLAH.
HAYIRLI AKŞAMLAR
4.503 görüntülenme · 79 yanıt
emine364 yazdı:
S.A.
BENİDE LİSTEYE EKLEYİN İNŞALLAH SAYI VERMEYİM AKŞAM KAÇ TANE OKUYA BİLİRSEM YARIN TEKRAR BİLDİRİRİM.
RABBİM TÜM DEPREMDE ÖLEN KARDEŞLERİMİZE RAHMETİNİ ESİRGEMESİN İNŞALLAH.
HAYIRLI AKŞAMLAR
✦ Mübarek Üye
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
aliye_aliye yazdı:
selamün aleyküm kardeşler..
5 tane alıyorum inşallah. rabbimiz kabul eylesin. dua ile.

firdes yazdı:
:(:(ESSELAMUNALEYKÜM VERAHMETULLAHİ VEBEREKATUHU.
RABBİM KAZALARDAN,BELALARDAN,AFETLERDEN ÜMMET_İ MUHAMMEDİ KORUSUN,TEKRARLARINI YAŞATMASIN İNŞALLAH..
1 YASİN_İ ŞERİF OKURUM İNŞALLAH..
SELAM VE DUALARIMLA..B)B)B)B)B)B)B)
CEVDET-71 yazdı:
S.A. KARDEŞİM ÖNCELİKLE BÖYLE BİR FORM ACTIĞIN İCİN ALLAH RAZI OLSUN ALLAH NE MURADIN VARSA VERSİN KARDEŞİM BEN 50 ADET ALIYORUM BİTİRİNCE YİNE ALIRIM ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM ALLAH KOLAYLIK VERSİN:(:(:(:(
secret yazdı:
S.A. ALLAH RAZI OLSUN BEN ŞİMDİLİK 2 TANE OKURUM.DUA İLE
ukde79 yazdı:
Selamün aleyküm
Ben aranıza yeni katıldım. Öğrenmek için can attığım bir dünyadayım sanki. Rabbim bana ve yarım kalmış tüm insanlara yardım etsin. Deprem ile ilgili 5 tane yasin-i de ben alıyorum. Listeye eklerseniz sevinirim.
ukde79 yazdı:
Selamün aleyküm
Ben aranıza yeni katıldım. Öğrenmek için can attığım bir dünyadayım sanki. Rabbim bana ve yarım kalmış tüm insanlara yardım etsin. Deprem ile ilgili 5 tane yasin-i de ben alıyorum. Listeye eklerseniz sevinirim.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/19661-allah-c-c-kabul-etsin-insallah · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.