YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
5.587 görüntülenme · 77 yanıt
AFRA_NUR yazdı:
:(:);):o:p:@:D
:D:D:D
ooooo yazdı:
kusura bakmayın ama benim tek ifade edbileceğim şey bu:@:@:@:@
çünkü bu form çok gereksiz .... bu vaktimizi daha değerli şeylerle harcayabilirizz çünkü giden zaman tekrar bize dönmüyor gerçekten bu siteye bişey ler öğrenebilirim diye kayıt oldum ama ne yazık ki oyunlarla karşılaştım kardeşim saniye bile bir şey öğreniyorsak bizim için ne mutlu kime ne benim ruh halimden onun yerine bir hadis öğrenssem kar sayarım kendime kusura bakmayın ama sanırım başka site arayışına giricem arkadaş tavsiyesi üzerine gelmiştim ama yanılmış...
✦ Mübarek Üye
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
ooooo yazdı:
kusura bakmayın ama benim tek ifade edbileceğim şey bu:@:@:@:@
çünkü bu form çok gereksiz .... bu vaktimizi daha değerli şeylerle harcayabilirizz çünkü giden zaman tekrar bize dönmüyor gerçekten bu siteye bişey ler öğrenebilirim diye kayıt oldum ama ne yazık ki oyunlarla karşılaştım kardeşim saniye bile bir şey öğreniyorsak bizim için ne mutlu kime ne benim ruh halimden onun yerine bir hadis öğrenssem kar sayarım kendime kusura bakmayın ama sanırım başka site arayışına giricem arkadaş tavsiyesi üzerine gelmiştim ama yanılmış...
KAAN ERDEM yazdı:
:p:p:p:p:p:D:D:D:D:D:):):);););)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/19648-suanki-durmunuz-smileylerle-anlatin · 06.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.