MUTLAKA TIKLAYINN ÇOK GÜZEL
1.086 görüntülenme · 6 yanıt
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
RE: MUTLAKA TIKLAYINN ÇOK GÜZEL
Selamun aleykum.. Bu ilahinin sırf arapça olanı var bende gerçekten çok güzel söylüyorlar..
Emeğine sağlık kardeşim.. Allah c.c. razı olsun..B)
Selamun aleykum.. Bu ilahinin sırf arapça olanı var bende gerçekten çok güzel söylüyorlar..
Emeğine sağlık kardeşim.. Allah c.c. razı olsun..B)
Selamün aleyküm çok güzel..Allah(c.c) razı olsun...Kulağa çok hoş geliyo...B)
Selamün aleyküm çok güzel..Allah(c.c) razı olsun...Kulağa çok hoş geliyo...B)
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
selamun aleykum kardesım gercekten çok guzel şeker kadıfe gıbı ses tonu hamdolsun güzel yaradanıma böyle seslerı dınlettıgı için emegıne saglık kardesşim ;)B)B)B)
selamun aleykum kardesım gercekten çok guzel şeker kadıfe gıbı ses tonu hamdolsun güzel yaradanıma böyle seslerı dınlettıgı için emegıne saglık kardesşim ;)B)B)B)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/19592-mutlaka-tiklayinn-cok-guzel · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Salavat-ı Fatih (120.000 Salavat Gücünde) Mutlaka ama Mutlaka Ezberleyin ! Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 17 cevap
- MÜKEMMEL BİR DİZİ FİLM mutlaka izle mutlaka izle Boykot 2 cevap
- Mutlaka ama mutlaka izle Boykot 3 cevap
- Aslında hepsi en güzel bir güzel ile güzel oldu Dini sohbet 3 cevap
- Güzel gören, güzel düşünür. Güzel düşünen, hayatından lezzet alır Dini Hikayeler 12 cevap
- Haytın içinden çok güzel 5 ders mutlaka okuyon Nasihatler 3 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.