Bilgisayar Nasıl Bozulur

8.402 görüntülenme · 61 yanıt

Paylaş:
_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

isranurr, post: 558091, member: 71979s.a

:)) YAZICILAR İÇİNDE BİŞEY YOKMUYDU KARDEŞİM ELİMDE KALICAK BİR GÜN BU BENİM HEP DÖVÜYOM YAZICIYI AMA AKILLANMIYO ONA VURCAM DİYE ELİM ACIYO EN İİSİ ATMAK HERALDE.SELAMETLE

Ve aleykümselam....Bilgisayarı atınca yazıcı bir işe yaramıyor zaten..en iyisi kökten at..:B

Hayırlı günler..
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
serdarenescan

serdarenescan

Yeni Üye · 1 mesaj

allahhepinizden razı olsun
Nazar57

Nazar57

Mübarek Üye · 1.308 mesaj

Allah Razı olsun süpermiş:)
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

bunlara hiç gerek kalmadan benim pc ayda bir formatlık hale geliyor zaten:)
vaktileyl

vaktileyl

Mübarek Üye · 2.887 mesaj

hiç birşey yapmadan bozuluyor nede olsa:):a15:
_SeNaToR_

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 1.220 mesaj

benim kasanın kapaklarından biri açık hep... toz girmez çünkü pc masası iel arasında ksıa bir aralık var ama hava girmesi önemli..ısınıp yanacağına donanımlar tozlansın sileriz :)
cherata

cherata

Yeni Üye · 5 mesaj

Bilgisayarimi bozmak istemiyorum ama genede teşekkür ler
dream&esra

dream&esra

Üye · 42 mesaj

ewt ewt çk güsel bi yöntem gerçekten pc bozmak için.siz bunları yapın. biz yeni pc imal edelim. satalım ekmek paramızı çıkaralım. her yönüyle insanlığın yararına kullanılabilcek bi poje düşündüğünüz için teşekkürler... :-p:-p:-p
HiLaL-i_AhmeR

HiLaL-i_AhmeR

Kıdemli Üye · 136 mesaj

Güzel bilgiler ama genelde bizim müşteriler biz bişi yapmadık akşam kapattık sabah açılmadı diyolar =)
dream&esra

dream&esra

Üye · 42 mesaj

HiLaL-i_AhmeRGüzel bilgiler ama genelde bizim müşteriler biz bişi yapmadık akşam kapattık sabah açılmadı diyolar =)

wlla inan bizim müşterilerde öle dio.demekki pc bozukluk tipi de aynı..yada insanların pcleri bozma şekli aynı. yukardaki yöntemi kullanıolar herhalde.sorunlar hep aynı çünkü. 1 aydan beri yaptığım tek iş
format we xp pro yüklemesi...
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

Mübarek Üye · 2.111 mesaj

:D ben bir ay içinde 3 defa bilgisayarı çökerttim.

Düne Dair Ne Varsa Geçmişte Kaldı Cancağızım..Yeni Bir Gün Yeni Şeyler Söylemek Lazım..(Mevlana)
hk8506

hk8506

Kıdemli Üye · 229 mesaj

şimdi benimde içimden bilgisayarımı atmak geldi ama ennemide unutmuyorum annem beni kıtır ktır keser valla
T.Nur

T.Nur

Mübarek Üye · 939 mesaj

Güzel bir yazi benim gerçekten şu kullandiğin bilgisayarimi bozmam gerek yoksa yenisini asla almayacaklar :) bu bilgisayarim artik müzeye girer herhalde
:)
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

Mübarek Üye · 2.111 mesaj

T.NurGüzel bir yazi benim gerçekten şu kullandiğin bilgisayarimi bozmam gerek yoksa yenisini asla almayacaklar :) bu bilgisayarim artik müzeye girer herhalde
:)

Gel benimkiyle bi müze açalım :D

Düne Dair Ne Varsa Geçmişte Kaldı Cancağızım..Yeni Bir Gün Yeni Şeyler Söylemek Lazım..(Mevlana)
Müslüman-Türkler

Müslüman-Türkler

Aktif Üye · 56 mesaj

Başlıga baya güldüm:)Yazılanlarla yok etme projesi şöle bir baktımda:)
İyi güldürdün beni:)Emege sayğı
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

Mübarek Üye · 9.962 mesaj

güzel bi paylaşım olmuş kardeşim bazı hatalar yapıyorum.
_Resul_

_Resul_

Peçeli-Bülbül:D ben bir ay içinde 3 defa bilgisayarı çökerttim.

süper :) rekor 5 hadi devam :)
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
havva362

havva362

Kıdemli Üye · 280 mesaj

[ı]allahım sana hayırlar versin inşallah... Bende akıllıca okuyup duruyorum saf saf... Bide [/ı]
_Resul_

_Resul_

havva362[ı]allahım sana hayırlar versin inşallah... Bende akıllıca okuyup duruyorum saf saf... Bide [/ı]

estağfurullah :)
Karaman'lı

Karaman'lı

Kıdemli Üye · 112 mesaj

Sonuçta zevkli fotmat atması daha zevkliside yeni bilgisayar almak olur heralde :)
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.