:p:p:p:p
şaşırıcı
1.038 görüntülenme · 5 yanıt
ben ve bir abim ve ya ablam ikimiz ortaklaşa (afedersiniz) öküz alıoz bizim bi tarlamız var ikiye bölüoz o hayvanın kafa tarafı benim tarlamda otluo ama arka tarafı senin tarlanda bu hayvanın sütü kimin olur
RE: şaşırıcı
Öküzde süt olmaz...
BAŞKA SORUN VARMI UFAKLIK :D:D
Öküzde süt olmaz...
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
:):):):):)
abdullah_47 yazdı:
Resul_Acer yazdı:
Öküzde süt olmaz...
yok abi :|
;););););)
desertrose yazdı:
abdullah_47 yazdı:
Resul_Acer yazdı:
Öküzde süt olmaz...
;););););)
abdullah bizim mahalleden..Cami den...takılıyorum..Allah(c.c)'ya emanet ol..Ben namaza gidiyorum..B)
desertrose yazdı:
abdullah_47 yazdı:
Resul_Acer yazdı:
Öküzde süt olmaz...
abdullah bizim mahalleden..Cami den...takılıyorum..Allah(c.c)'ya emanet ol..Ben namaza gidiyorum..B)
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/19471-sasirici · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- üstteki üyeyi görünce aklınıza ne geliyor yorum yapın Bilmece-Bulmaca ve Oyun 4.085 cevap
- SON TEK HARF BULMACASI Bilmece-Bulmaca ve Oyun 2.950 cevap
- 1000'den geriye doğru sabır yolculuğu.. Bilmece-Bulmaca ve Oyun 2.051 cevap
- ;;;;;;bir bahane bul ve üstekini ban'la;;;;;; Bilmece-Bulmaca ve Oyun 2.007 cevap
- Yeni Bir Oyuna Varmisiniz Bilmece-Bulmaca ve Oyun 1.892 cevap
- KELİME TÜRETMECE... Bilmece-Bulmaca ve Oyun 1.664 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.