Vealeykum selam.. Benimde hakkım varsa helal olsun kardeşim.. Hayırlısıyla git ve gel inşaAllah..
Allah'a emanetsin.. SelametleB)B)B)B)
4.241 görüntülenme · 39 yanıt
mtekik yazdı:
s.a.
Güle güle gidin, hakkımız varise helal hoş olsun, sizin varsada siz helal edin.
k.s.e.o.
desertrose yazdı:
Vealeykum selam.. Benimde hakkım varsa helal olsun kardeşim.. Hayırlısıyla git ve gel inşaAllah..
Allah'a emanetsin.. SelametleB)B)B)B)
serife07 yazdı:
hakkım yoktur ama varsa da helal olsun.. hayırlı yolculuklar... kolay gelsin....a.e.o.
✦ Mübarek Üye
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
Sabrinnisa yazdı:
ESSELAMU ALEYKÜM VE RAHMETULLAHİ VE BERAKATÜHÜ SİTEMİZİN GÜZEL İNSANLARI:pBEN BU SİTEYİ GERÇEKTEN ÇOK SEVİYORUM,ÇOK FAYDALI BİLGİLER EDİNİYORUM.ANCAK YAKLAŞIK 1,5 AY GİREMEYECEĞİM SİTEMİZE GALİBA.ÇÜNKÜ BURADA FİNDUK MEVSİMİ BAŞLIYOR,DOLAYISIYLA BİZ DE KÖYE GİDİYORUZ.HAKKI GEÇEN HERKES HAKKINIZI HELAL EDİN,NE OLUR BELLİ OLMAZ.BENİM HAKKIM GEÇTİYSE HEPSİ HELAL OLSUN.ALLAH'A EMNET OLUN.GENE YEŞİLLENDİ FİNDUK DALLARI:D
✦ Mübarek Üye
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
andelib yazdı:
DÜŞME BAKALIM DALLARDAN SONRA ÜZÜLÜRÜZ....
HELAL OLSUN.....
ZATEN YEŞİL İDİ FINDIK DALLARI...:p
KAAN ERDEM yazdı:
ALEYKÜMSELAM VAR İSE HAKKIMIZ HELAL OLSUN.
SELAM VE DUA İLE KALIN.ALLAH CC EMANET OLUN.SELAMETLE.
Sabrinnisa yazdı:
ESSELAMU ALEYKÜM VE RAHMETULLAHİ VE BERAKATÜHÜ SİTEMİZİN GÜZEL İNSANLARI:pBEN BU SİTEYİ GERÇEKTEN ÇOK SEVİYORUM,ÇOK FAYDALI BİLGİLER EDİNİYORUM.ANCAK YAKLAŞIK 1,5 AY GİREMEYECEĞİM SİTEMİZE GALİBA.ÇÜNKÜ BURADA FİNDUK MEVSİMİ BAŞLIYOR,DOLAYISIYLA BİZ DE KÖYE GİDİYORUZ.HAKKI GEÇEN HERKES HAKKINIZI HELAL EDİN,NE OLUR BELLİ OLMAZ.BENİM HAKKIM GEÇTİYSE HEPSİ HELAL OLSUN.ALLAH'A EMNET OLUN.GENE YEŞİLLENDİ FİNDUK DALLARI:D
nuresma yazdı:
s.a. güle güle gidin kolay gele kardeşim. hakkım varsa helal olsun sizinkide bize helaldir inş.
B)B)
emine364 yazdı:
HAKKIM VARSA HELAL OLSUN
SELAMETLE GİDİN.FINDIK TOPLAMADADA KOLAY GELSİN.
B)
zynp_rukiye yazdı:
Aleyküm selam ve Rahmetullahi ve berakatüh
Kardeşim hakkınız varsa helal olsun en kısa zamanda dönersiniz inşaallah selametle kardeşim B)
aliye_aliye yazdı:
selamün aleyküm kardeşim..
Rabbim uğraşılarınızı kolaylaştırsın inşallah. hakkımız varsa helal hoş olsun, siz de helal edin inşallah. selam ve dua ile.
LuviEğer hakkımız varsa helal olsun, Yüce ALLAH (c.c) bol ve hayırlı rızıklar ve hasatlar verir inşsALLAH. Kolay gelsin.
Selam ve dua ile...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/19379-hakkinizi-helal-edin · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.