✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
MMHTP yazdı:
hadiiiiiiiiiiiiii kimse yokmuuuuuuuuuuu cevap verecekkkkkkkkk;)
yukarıda cevapladım
Rüveyda B)
48.217 görüntülenme · 661 yanıt
✦ Mübarek Üye
MMHTP yazdı:
hadiiiiiiiiiiiiii kimse yokmuuuuuuuuuuu cevap verecekkkkkkkkk;)
meftun61 yazdı:
aliye_aliye yazdı:
meftun61 yazdı:
aliye_aliye yazdı:
fatma zehra kuzenlerimin ayrı ayrı isimleri..
ÜMMÜGÜLSÜMB)
BACIM HAYIRDIR 4. SAYFADAKİ CEVAPLARIMIZ HOŞUNA GİTMEDİ GALİBA.
4. sayfaya bakmadım bile. benim adıma bilmeden etmeden yorum yapmayın. hoşuma neden gitmeyecekmiş, gitmediğini neye dayanarak söylüyorsunuz kardeşim?? neden kafanıza göre yorum yapıyorsunuz? ayrıca istediğim şeyi cevap olarak yazabilirim. ayrıca dikkatinizi çekerse oyuna sadece ben katılmıyorum..benim adıma zanla konuşamazsınız, size kimse bu hakkı vermez.. hoşuma gidip gitmeyeceğini söylemeden önce 4. sayfayı okudun mu diye bir soru sorabilirdiniz????
BAK TAMAM ÖNCEDEN SANA KARŞI BİR HATA YAPTIM AMA BU SEFER BUNU SÖYLERKEN BEN YANLIŞ BİŞEY DEMEK İSTEMEDİM ALLAH BİLİYOR.BEN KİMSENİN HAKKINDA BİLMEDEN ASLA YORUM YAPMAM.YORUM DEĞİLDİ ZATEN SADECE SORUYU BİRKAÇ KEZ SORDUĞUN İÇİN BU KESİN BAŞKA BİR CEVAP BEKLİYO DİYE DÜŞÜNDÜM VE YUKARDA FARKINDAYSAN " SEVGİLİMİZİN EFENDİMİZİN KIZI" DİYE TEKRAR CEVAP YAZDIM.YANLIŞ ANLADIN BENİ.HAKKINI HELAL ET.AMA KONUŞURKEN AZ DAHA DİKKAT EDERSEN İYİ OLUR.BURDA KİMSE BABAMIN OĞLU YADA KIZI DEĞİL.SELAMETLE.NE YAZARSAN YAZ ASLA CEVAP ALMAYACAKSIN.MUHATTABIM DEĞİLSİN ARTIK.
meftun61 yazdı:
selamun aleyküm sabrinnisa kardeşim allah razı olsun.
Sabrinnisa yazdı:
meftun61 yazdı:
A.S EEEEE YANİ?ALİYE KARDEŞİM SEN NERDESİN.HADİ BARIŞIN:p
meftun61 yazdı:
Sabrinnisa yazdı:
meftun61 yazdı:
canım ben güzel kalbin ve düşüncen için allah razı olsun dedim.
✦ Mübarek Üye
Sabrinnisa yazdı:
meftun61 yazdı:
aliye_aliye yazdı:
Sabrinnisa yazdı:
meftun61 yazdı:
selamün aleyküm kardeşim. bir önceki sayfada açıkladım ben. kimseyle bir sorunum yok benim.. bağlantımda sabahtan beri bir sorun var ve cevaplara birçok kez tıklıyorum ve birkaç tane gidiyor cevaplarım.. ardı ardına gelince de yanlış anlaşılmış sanırım.. bunun sebebi güzellikle sorulabilirdi.. nasıl anlaşılırsa anlaşılsın sorun değil.. ben açıklamasını yine Allah rızası için yaptım.vebali boynumdan gitsin istedim.. çünkü zan çok iğrenç ve kötü bir şeydir. hakkım da her zaman herkese helaldir.. selametle.
meftun61 yazdı:
aliye_aliye yazdı:
meftun61 yazdı:
aliye_aliye yazdı:
fatma zehra kuzenlerimin ayrı ayrı isimleri..
ÜMMÜGÜLSÜMB)
BACIM HAYIRDIR 4. SAYFADAKİ CEVAPLARIMIZ HOŞUNA GİTMEDİ GALİBA.
4. sayfaya bakmadım bile. benim adıma bilmeden etmeden yorum yapmayın. hoşuma neden gitmeyecekmiş, gitmediğini neye dayanarak söylüyorsunuz kardeşim?? neden kafanıza göre yorum yapıyorsunuz? ayrıca istediğim şeyi cevap olarak yazabilirim. ayrıca dikkatinizi çekerse oyuna sadece ben katılmıyorum..benim adıma zanla konuşamazsınız, size kimse bu hakkı vermez.. hoşuma gidip gitmeyeceğini söylemeden önce 4. sayfayı okudun mu diye bir soru sorabilirdiniz????
BAK TAMAM ÖNCEDEN SANA KARŞI BİR HATA YAPTIM AMA BU SEFER BUNU SÖYLERKEN BEN YANLIŞ BİŞEY DEMEK İSTEMEDİM ALLAH BİLİYOR.BEN KİMSENİN HAKKINDA BİLMEDEN ASLA YORUM YAPMAM.YORUM DEĞİLDİ ZATEN SADECE SORUYU BİRKAÇ KEZ SORDUĞUN İÇİN BU KESİN BAŞKA BİR CEVAP BEKLİYO DİYE DÜŞÜNDÜM VE YUKARDA FARKINDAYSAN " SEVGİLİMİZİN EFENDİMİZİN KIZI" DİYE TEKRAR CEVAP YAZDIM.YANLIŞ ANLADIN BENİ.HAKKINI HELAL ET.AMA KONUŞURKEN AZ DAHA DİKKAT EDERSEN İYİ OLUR.BURDA KİMSE BABAMIN OĞLU YADA KIZI DEĞİL.SELAMETLE.NE YAZARSAN YAZ ASLA CEVAP ALMAYACAKSIN.MUHATTABIM DEĞİLSİN ARTIK.
✦ Mübarek Üye
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
MMHTP yazdı:
teyzemin kızı nazlı
MMHTP yazdı:
BU NUDA TANIMIYORUM KUSURA BAKMA AMA ASİYE OLURMU? BABAMIN AKRABASI:)
SELİMB)B)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/19357-bu-isim-senin-neyin · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.