Çok Şeyler Kaybediyorsunuz!
3.665 görüntülenme · 41 yanıt
Dışı kıpkırmızı elma. ama içi kurt dolu. Görünüşte müslüman ama içi müslüman değil. Böyle olmaya kim razıdır ? Önümüzde ahiret vardır. Cennet vardır.
Hep Avrupa’nın ahlâktan mahrum gençlerine benzemeye çalışıyorsunuz. Eğer bilseydiniz kimlere benzemeye çalıştığınızı kendinizden nefret ederdiniz. Bu ayette büyük mana vardır. Dostumuzu düşmanımızı iyi bilelim.
Ya erhamerrahimin, bizi kendi başımıza bırakma. Elimizden tut. Vazifelerimizi hakkıyla yaptır. Sevmediğin işlerden bizleri uzak eyle. Amin!.
Allah celle celalüh razı olsun kardeşim.
Hasıl ı Kelam
Dışı kıpkırmızı elma. ama içi kurt dolu. Görünüşte müslüman ama içi müslüman değil. Böyle olmaya kim razıdır ? Önümüzde ahiret vardır. Cennet vardır.
Hep Avrupa’nın ahlâktan mahrum gençlerine benzemeye çalışıyorsunuz. Eğer bilseydiniz kimlere benzemeye çalıştığınızı kendinizden nefret ederdiniz. Bu ayette büyük mana vardır. Dostumuzu düşmanımızı iyi bilelim.
Ya erhamerrahimin, bizi kendi başımıza bırakma. Elimizden tut. Vazifelerimizi hakkıyla yaptır. Sevmediğin işlerden bizleri uzak eyle. Amin!.
Allah celle celalüh razı olsun kardeşim.
Selamun aleykum kardeşim.Dualarınıza en kalbi duygularımla amin diyorum.Gözlerinize sağlık muhterem kardeşim:)Rabbim yar ve yardımcınız olsunB)Dua ile kalın...

"selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü"
bir kimse gelip ya resulullah !insanların en hayırlısı kimdir ? Diye sordu?
Peygamber efendimiz (sav)
insanların en hayırlısı ,ömrü uzun ve ameli güzel olandır.buyurdu.(hadisi şerif)
paylaşımınızdan dolayı allah razı olsun.çok güzel bir paylaşımdı.
Selametle kalın .Allah razı olsun.
insanların en hayırlısı ,ömrü uzun ve ameli güzel olandır.buyurdu.(hadisi şerif)
kardelele"selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü"
ve aleyna aleykum selam kardeşim.Sizdende rabbim razı ola daimen inşallah.Selametle kardeşim.Faydalı olmuştur inşallahB)

bm-7884Allah razı olsun paylaşım için emeğinize sağlık..
Sizdende razı ola ihvanım:)Sizinde gözlerinize sağlık olsun efendim

Halbuki matlûbun yolunda bir adım bile atmış değildir. Ne zamanki Azrail ( Aleyhisselâm ) ” Emaneti almaya geldim. ” deyip de ahiret tarafından bir kapı açıldığında, dünyaya niçin geldiğini, işin hakikatını anlayacak ve kulluğa yöneleyim, kusurlarımı telâfi edeyim, günahlarımı affettireyim diye ölmemeyi bir müddet daha isteyecek. Fakat buna imkân verilmeyecek, iş işten geçecek, bu pişmanlık fayda etmeyecek
selamün aleyküm nevincigim...
ne güzel güzel ve anlamlı bi konu. inşallah okuyuta ibret alanlardan oluruz. inşallah..
ama açı gerçekleri gün gibi anlatmışsın konunda...
evet ya bu dünya geçici, bugun varız yarın yokuz. ikinci bi nefesi bile alacagımıza garantimiz yok. rabbim emanetini alacagı güne kadar inşallah rabbime iyi bi kul oluruz...
selam ve dua ile..
allah razı olsun kardeşim..
hayırlı cumalar...
ne güzel güzel ve anlamlı bi konu. inşallah okuyuta ibret alanlardan oluruz. inşallah..
evet ya bu dünya geçici, bugun varız yarın yokuz. ikinci bi nefesi bile alacagımıza garantimiz yok. rabbim emanetini alacagı güne kadar inşallah rabbime iyi bi kul oluruz...
selam ve dua ile..
hayırlı cumalar...
uzgun_42Halbuki matlûbun yolunda bir adım bile atmış değildir. Ne zamanki Azrail ( Aleyhisselâm ) ” Emaneti almaya geldim. ” deyip de ahiret tarafından bir kapı açıldığında, dünyaya niçin geldiğini, işin hakikatını anlayacak ve kulluğa yöneleyim, kusurlarımı telâfi edeyim, günahlarımı affettireyim diye ölmemeyi bir müddet daha isteyecek. Fakat buna imkân verilmeyecek, iş işten geçecek, bu pişmanlık fayda etmeyecek
selam ve dua ile..
hayırlı cumalar...
ve aleykum selam kardeşim.ALlah sendende ebeden razı ola.Evet 1 snye sonrasına garantimiz yokken bizler yok olanın peşinden koşuyoruz hep.SOnsuzluğu unutupta...İnşallah anladığımızda geç kalmış olmayız..Dua ile kal.HAyırlı cumalar

yarensinçok güzel bir paylaşım olmuş emeğine sağlık...alllah razı olsun....
teşekkür ederim kardeşim.hayırlı cumalar:a26:

berat05 🛡
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.045
- Ödül
- 163
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj
essalamün aleyküm verahmetullahi ve berakatuhu kardeşim
konunuzu daha yeni gördüm...oysa 1 sene olmuş...güncelleyim kardeşim inşallah sık sık..
ne önemli konular kaçırıyoruz bu forumlarda yazık.
Allah c.c. razı olsun kardeşim..
Hayırlı CUMALAR
Hayırlı CUMALAR
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
ya mucibselamun aleyküm ablacı çok faydalı bir paylaşımdı rabbim yolundan ayırmasın inşallh yalan dünyanın güzelliklerine aldaanıp asıl yerimiz olan ahiretimizi unutturmasın dua ile ALLAHA emanet olun selametllee
ve aleyna aleykum selam kardeşim.Bencede çok faydalı yazandan ve okuyanlardan rahman razı ola..Ne diyelim;rabbim yolundan ayırmasın_şaşırtmasın..dua ile vesselam

berat05konunuzu daha yeni gördüm...oysa 1 sene olmuş...güncelleyim kardeşim inşallah sık sık..
Hayırlı CUMALAR
Ve aleykum selam ve rahmetullah ve berakatühü...Rahman sizdende razı ola.Evet çok haklısınız maalesef öyle.Bazen oyunlara,fıkralara takılıyoruz...Yaşadıklarımızsa ne yazıkki katrede bir zerre:(.Selam ve dua ile ablacım..Selam ve dua ile kalınız vesselamB)

DΰиЧαdαki Чєgâиє αмαcıи dipĿoмα αĿмαk oĿduğu †єĿkiи єdiĿiЧoЯ. “αĿ, sαиα ßiЯ dipĿoмα, єи öиємĿi $єЧ ßuduЯ. İ$†є мєvkiiиdє $uduЯ, dαhα dα sєиiи †αĿєß єdєcєğiи ßiЯ$єЧ Чok†uЯ.” diЧєЯєk αsıĿ dΰиЧαЧα иiçiи gєĿdiğiиdєи gєиçĿєЯi hαßєЯsiz ßıЯαkıЧoЯĿαЯ. ßöЧĿєcє dipĿoмαЧı αĿαи ßu dΰиЧαdα αЯαиıĿαиı ßuĿduğuиu zαииєdiЧoЯ.
SElamun aleykum nevin kardeş yazı cok ama cok güsell
Allah c.c razı olsn
bişi sorcam yazı Efendi Hz. K.S mı ait :D
selam ve duayla :a27:=)
ping_pongDΰиЧαdαki Чєgâиє αмαcıи dipĿoмα αĿмαk oĿduğu †єĿkiи єdiĿiЧoЯ. “αĿ, sαиα ßiЯ dipĿoмα, єи öиємĿi $єЧ ßuduЯ. İ$†є мєvkiiиdє $uduЯ, dαhα dα sєиiи †αĿєß єdєcєğiи ßiЯ$єЧ Чok†uЯ.” diЧєЯєk αsıĿ dΰиЧαЧα иiçiи gєĿdiğiиdєи gєиçĿєЯi hαßєЯsiz ßıЯαkıЧoЯĿαЯ. ßöЧĿєcє dipĿoмαЧı αĿαи ßu dΰиЧαdα αЯαиıĿαиı ßuĿduğuиu zαииєdiЧoЯ.
SElamun aleykum nevin kardeş yazı cok ama cok güsell
Allah c.c razı olsn
bişi sorcam yazı Efendi Hz. K.S mı ait :D
selam ve duayla :a27:=)
ve aleykum selam kardeşim.bilemiyorum:)netten buldum okudum ve yayınladım.Rabbim sizdende razı ola.selam ve dua ile inşallah

Allah razı olsun.
Yazı Mahmud Efendi Hazretlerinin Sohbetler 1 isimli eserinden derlemedir.
Vaktinde yazmıştık. Burada görmek sevindirdi. Elinize sağlık.
Yazı Mahmud Efendi Hazretlerinin Sohbetler 1 isimli eserinden derlemedir.
Vaktinde yazmıştık. Burada görmek sevindirdi. Elinize sağlık.
Yoksa yazı sahibi sizmisiniz:)..Güzel bir işe vesile olduk inşallah ozaman...Sizlerdende Allah razı olsun

esraisraçok haklısın nevin kardesim gerckten çok sey kaybetmişizz
malesef kardeşim acı gerçek...

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/19340-cok-seyler-kaybediyorsunuz · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.